Omniasig

www.omniasig.ro
Categoria
Asigurari
Timp încărcare:
0.353 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
25.413 Kb
Adresa url:
www.omniasig.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Omniasig'. Administratorii omniasig.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Adresa: Aviatorilor
Oras: Bucuresti
Judet/Sector: Sector 1
Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 2

Comentarii si sugestii

ali ibraim
12 februarie 2008
Daca aceesati site-uri de calibru precum al Omniasig, ve-ti constata mai multa decentadin partea celor ce au comandat acest site. Ma refer in primul rand la lipsa adreselor de contact (email) al administratorilor omniasig, numele si functiile acestora, astfel ca miile asigurati de nemultumiti sa aibe posibilitatea sa-si exprime doleantele fata de modul ”barbar de jegmaneala” de care Omniasig. Personal as fi dorit sa contactez presedintele Omniasig, insa nu am nici o sansa prin intermediul postei electronice, ce e de facut? Cumva e politica administratiei Omniasig de a se ascunde de problemele curente cu care se confrunta asiguratii(?) Daca-i asa, inseamna ca scopul omniasig este doar acela de a percepe taxe de asigurare, fara sa le pese de modul si cuantumul real de despagubirea a asiguratilor.
raducu
17 decembrie 2008
Nu am cuvinte sa exprim lipsa de profesionalism al angajatilor Omniasig si nesimtirea cu care trateaza victimele unor accidente

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul omniasig sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Localizarea pe harta

Alte site-uri din asigurari