Termeni de utilizare

Conditii de utilizare
Utilizând serviciile oferite de Catalogul WEB Federal.ro, publicat la adresa http://www.federal.ro, sunteti de acord sa respectati urmatoarele conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu oricare termen sau conditie, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile federal.ro în nici un scop. De asemenea, nu sunteti autorizat sa folositi serviciile federal.ro daca nu ati împlinit 18 ani.

 

Catalogul WEB Federal.ro este un serviciu se adreseaza webmasterilor, proprietarilor de site-uri si agentiilor de publicitate. Catalogul WEB Federal.ro faciliteaza propunerea de site-uri in scopul promovarii firmelor, produselor si/sau serviciile oferite, in anumite conditii specificate in continuarea acestui acord.

Informatiile continute în cuprinsul site-ului federal.ro sunt oferite în scop personal, non-comercial exceptând situatia în care aveti o întelegere separata cu DigiCorp srl, administratorul federal.ro. 
În orice situatie, sunteti de acord sa nu folositi informatiile cuprinse în acest site pentru a încalca orice lege româneasca sau internationala si sunteti în întregime raspunzator pentru orice dauna adusa unei terte parti. În scopul prevenii unor astfel de fapte, federal.ro îsi rezerva dreptul de a monitoriza activitatea vizitatorilor, indiferent de legislatia careia i se supune vizitatorul.

Deoarece federal.ro nu detine controlul asupra site-urilor si resurselor listate în cuprinsul catalogului, sunteti de acord ca federal.ro nu este responsabila pentru orice pierderi materiale sau de alta natura survenite ca urmare a accesarii site-urilor listate în cuprinsul portalului.
 

Propunerea unui site
Prin completarea formularelor “Propunere site” si bifarea casetei “Sunt de acord cu conditiile de utilizare”, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si va obligati sa furnizati informatii corecte, complete, actuale si conform instructiunilor. De asemenea, sunteti de acord ca numele site-ului/firmei si/sau numele produselor sa fie folosite în scopul promovarii site-ului/firmei/produselor de catre federal.ro.

Federal.ro poate inregistra IP-ul de la care a fost facuta propunerea precum si adresa email furnizata, fara sa divulge sau sa publice aceste informatii, daca actiunea intreprinsa nu a adus atingere intereselor Federal.ro sau oricaror alte persoane sau entitati.

Editorii federal.ro pot sa schimbe încadrarea într-o categorie, sa modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie daca acestea nu reflecta obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau daca acestea contin excesiv cuvinte promotionale sau nu au respectat instructiunile, fara notificare prealabila.

Editorii federal.ro pot sa suspende sau sa elimine orice site propus daca acesta nu a respectat instructiunile de propunere, daca la adresele URL respective au avut loc modificari de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instructiunilor, fara notificare prealabila.

Federal.ro îsi reverva dreptul de a scana la intervale regulate site-urile propuse, folosind roboti specializati, pentru a determina schimbarile structurale survenite sau pentru a detecta nerespectarea instructiunilor, fara a extrage informatii.

Federal.ro se obliga sa NU copieze, vânda sau divulge spre vreo terta parte, fara consimtamântul celeilalte parti - exceptand situatia in care a fost incalcat acordul de utilizare - informatiile confidentiale furnizate în formularele federal.ro. Aceste informatii pot fi folosite de catre federal.ro doar în scopuri promotionale, de marketing sau la solicitarea autoritatilor.


Solicitarea de eliminare a unui site.
Eliminarea listarii unui site poate fi facuta doar de catre persoana care a facut propunerea, pe baza adresei email corespondenta (informatii confidentiale) sau de catre editorii federal.ro, in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. Eliminarea listarii va fi facuta in 48h de la confirmarea solicitarii de eliminare. Pagina individuala corespondenta site-ului asupra caruia a fost solicitata eliminarea, va fi suspendata urmand a fi stearsa in termen de maxim 3 luni.
 

Federal.ro poate sa revizuiasca aceste conditii de utilizare fara avertisment. În consecinta, cade în sarcina dvs. sa vizitati periodic aceasta pagina si sa luati la cunostinta modificarile aduse.

 

Actualizat 22 Octombrie 2007

Linkuri sponsorizate

Cursuri de echitatie Bucuresti
Sedinte de echitatie cu cai de rasa bine educati, pentru copii si adulti incepatori sau avansati
Navomodele de plantat,sonare si gps
Barcute de momit ieftine, sonare si gps, barci gonflabile Navigator
Anvelope si jante online
AnveloSHOP - Magazin online de anvelope si jante auto. La noi gasiti anvelope si jante de calitate la cele mai avantajoase preturi.