Hyundai Romania

www.hyundai-motor.ro
Categoria
Autoturisme
Timp încărcare:
0.446 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
41.066 Kb
Adresa url:
www.hyundai-motor.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Hyundai Romania'. Administratorii hyundai-motor.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 3

Comentarii si sugestii

negoiasa ilie
16 septembrie 2009
in noiembrie nu mia pornit masdina si miau schimbat filtrul de benzina contracost dar iam pus sa mil dea jos si sami dea banii inapoi ce avea masina softulcare mai fusese resoftata de 4 ori la inceput miau spu ca e senzorul de amestec si cind lau demontat nu avea nimic dar eu am asteptat dupa el 10 zile. pot sa spun ca masina trosneste si ei miau pus la tiranti doua bucse care nu aeau nimic sinu putea face astfel de zgomote din acele bucsi.eiisi cer scuze si eu ramin in continuare cu o masina care in termenul ,de garantie nu mia fost rezolvata si ramin la concluzia ca e caste de directie.ce nu stiu cei de la service e faptul ca am lucrat o perioada intruln service si nu ma pot pacali decit pe fata.
negoiasa ilie
16 septembrie 2009
de cind am luat un accent am avut numai probleme:caseta de directie coloana de directie amortizoare spate amortizor fata dreapta resoftari de 5 ori cind au incercat sami ia banii pe filtru de benzina si iam pus sal dea jos si sami returneze banii dar masina trosneste si acum la caseta de directie. cind pornea masina greu miau zis ca e senzorul de amestec mi lau trecut in carte dar nu era de vine despre multe alte probleme cei care doresc sa cumpere le dau detali
sorin
6 februarie 2010
am un hyundai i30 m-am saturat de el la 2000km ,ca si altii de kia , rigide, troncae si cand calci o pietricica, zgomotoase o afacere proasta pentru noi consumatoriisi teapa data impreuna cu cei care le-au dat 5 stele iN-cap

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul hyundai romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din autoturisme