eMAG

www.emag.ro
Categoria
Magazine Calculatoare
Timp încărcare:
0.401 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
184.17 Kb
Adresa url:
www.emag.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'eMAG'. Administratorii emag.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 4

Comentarii si sugestii

Laura
30 august 2006
Am cumparat de multe ori de la eMag (componenete de calculator, aparat de fotografiat digital, 2 carduri de memorie...) si am fost de fiecare data multumita atat de calitatea produsekor, cat si de promptitudinea su seriozitatea cu care au efectuat tranzactia. Felicitari!
Dan Vasiloiu
28 decembrie 2006
Am cumparat de mai multe ori de la emag si daca la inceput am fost multumit, in ultima vreme m-au dezamagit cumplit: nu respecta termenele de livrare, prezinta un produs in stoc si ei nici macar in vama nu-l au, relatii cu clientii jenante, etc. Noroc ca piata e in crestere si au aparut si alte optiuni
DSops
10 mai 2007
Politete si servicii prompte. Evident pe site au produse cu preturi imbatabile si cand le comanzi afli ca tocmai s-au epuizat, dar iti pot oferi ceva mai slab si mai scump. Dar asa fac toti. Dezamagirea mea profunda a fost cand am facut un comentariu despre partile bune si rele ale produsului cumparat (notebook) si, surpriza - comentariul a aparut dupa mai mult de trei zile si redus la jumatate. Ghiciti daca au fost taiate partile pozitive sau cele negative. Incorect si destul de rusinos.
Gonfly
14 februarie 2008
Am vrut un monitor de 30 de inch si nu s-a putut nici macar da un termen aproximativ de cand ar putea fi disponibil. Cum este oare posibil ?

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul emag sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din magazine calculatoare