Fundatia ROLDA

www.rolda.org
Categoria
Asociatii
Timp încărcare:
123.111 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
257.911 Kb
Adresa url:
www.rolda.org
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Fundatia ROLDA'. Administratorii rolda.org pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 9

Comentarii si sugestii

Adriana
11 septembrie 2007
Salut, va trimit acest mesaj in speranta ca voi obtine un ajutor din partea asociatiei dvs. avem 7 catei maturi si 10 pisici, ii crestem de micuti, acum cand s-au marit si cerintele lor sunt altele va solicit sprijinul si ajutorul dvs. Mama nu-si mai permite sa-i hraneasca pe toti avand o pensie mica. Va multumesc pt. amabilitatea dvs.si astept un spemn de la dvs. Va pup, ciu respect Adriana.
alexandra
26 septembrie 2007
cum poti deveni membru in asociatie? ce trebuie sa fac?
roxana
30 septembrie 2007
buna,va rog frumos sa ma ajutati. eu cu inca o fata avem grija de 5 catelusi si 2 pisicute. am sunat de o gramada de ori la rolda dar nu a raspuns nimeni si am cautat mai bine pe net si am gasit la comentarii shi am scris si yo va rog din toata inima ajutati-ne k mereu intram in bucluc cu cainii shi sunt multe de povestit dar nu pot scrie. niciodata nu am renuntat la ei oricati bani am dat pe ai .Va multumesc cu respecr roxana din galati
flory
26 mai 2009
buna,as vrea sa stiu si eu unde se afla in galati fundatia rolda. stau la bloc si am un garaj cu un tarc in spate unde am grija de 5 catei si 2 pisici,si pe langa acestia mai dau de mancare si inca la vreo 3 catei de pe langa bloc.Ai mei sunt toti castrati,dar sunt doua fetite care fac cate 8 catei si as vrea sa le castrez.multumesc!
miky
15 mai 2010
As vrea sa dau cei 2% din impozitul pe venit din anul 2009 asociatiei ROLDA. Cum pot sa fac?
Dana
20 mai 2010
Acum am vazut mesajele postate de cititori.Sterilizarile gratuite,parte din programul prin care ROLDA ajuta comunitatea galateana -se fac la cabinet VETI-MED pe str.Crizantemelor (Dr Gingarasu) cu programare. Va rog sa sunati la 0236462479 pentru info si programari. Va multumim celor carora le pasa de animalutze si celor care contribuie chiar si cu o vorba buna la campaniile noastre! ROLDA
roxana
11 iunie 2010
...buna ziua...am o intrebare sterilizarea este gratuita pentru orice rasa de pisica?...multumesc
Popa Aurelia
4 decembrie 2010
Hranesc pisicile fara stapan din din zona (locuiesc la bloc) si am mai sterilizat pisicute. Mi-ar fi de mare ajutor daca as putea beneficia de gratuitate la ROLDA - Brasov. Va multumesc.
Teiosanu Ecaterina
18 martie 2013
Vin cu o mare rugaminte,un strigat de disperare ,cine ma poate ajuta cu mincare pt 30 de catei .Ii ingrijesc singura fara ajutor de undeva ,in curtea mea proprietate si pina acum m-am descurcat dar acum imi este ff greu cu mincarea ,nu mai dovedesc.Apelez la cei cu suflet si posibilitati sa ma ajute ca nu doresc sa -i chinui flaminzi .Acum sint bine ingrijiti dar pe viitor nu stiu ce voi face.Astept cu nerabdare unn raspuns tel 0769784941 Ecaterina

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul fundatia rolda sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din asociatii