Decora Design

www.decoradesign.ro
Categoria
Amenajari decoratiuni
Timp încărcare:
0.802 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
68.079 Kb
Adresa url:
www.decoradesign.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Decora Design'. Administratorii decoradesign.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 2

Comentarii si sugestii

Corina
1 octombrie 2009
Din pura intamplare cunoscand personalul firmei,prima impresie este buna dar pe parcurs iti da dovada ca totul face numai pentru a fi multumiti ei personal si nu clintul.In loc sa te faca sa revi cu placere chiar daca ai de finalizat o comanda iti vine sa renunti chiar daca pierzi.Nu degeaba se spune "Pestele de la cap se strica"
Ioana
9 decembrie 2013
Eu am colaborat foarte bine cu ei. Sunt multumita si eu, a fost foarte multumit si sotul meu, care a verificat sistemele de prindere si restul lucrurilor tehnice de care s-au ocupat. Mi-au si montat perdelele si draperiile, ce ne-a scutit mult timp. Chiar am avut de ales dintre foarte multe modele de materiale si tesaturi. M-am dus la showroom-ul lor si m-au tratat cu foarte multa amabilitate - au avut rabdare sa imi aleg ce se potrivea mai bine, m-au sfatuit si mi-au oferit variante inspirate.

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul decora design sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din amenajari decoratiuni