Instalatori montaj reparatii desfundari sanitare

www.mesterul-online.ro
Categoria
Instalatii
Timp încărcare:
0.007 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
1.861 Kb
Adresa url:
www.mesterul-online.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Instalatori montaj reparatii desfundari sanitare'. Administratorii mesterul-online.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 28

Comentarii si sugestii

Nicolae
9 septembrie 2008
Foarte tari instalatorii de la mesterul-online. II recomand cu caldura.
Andreea
2 noiembrie 2008
Complet de acord . Am apelat si eu la mesterul-online si rapizi si ieftini. Mult succes in continuare
Mihai
26 martie 2009
Eu am avut de instalat apometre si repartitoare si m-au ajutat in timp util si la preturi rezonabile. Bravo baieti sunteti dovada ca se poate ...
Ionescu Narcis
15 iunie 2009
Salutare! Am apelat la serviciile instalatorilor de la mesterul-online.ro pentru montarea unei cazi cu vibromasaj. Am fost programat pentru a doua zi, insa au venit la ora stabilita fapt de care am ramas placut surprins, avand in vedere experientele anterioare cu instalatorii. A++ service
Marian Ivacu
4 septembrie 2009
Sunt super ok baietii de la mestrul-online.ro, mie mi-au montat caloriferele intr-o vila din prelungirea ghencea, au venit cu solutii bune, se vede ca stiu ce fac. Mult succes in continuare.
Naie Radu
16 septembrie 2009
Sunt anumite erori in afisarea text insa sunt comvins ca se pot rezolva sin editarea css. Despre servicii ce sa spun am incercat si ma declar multumit deoarece unt ieftini si fac treaba buna, pe mine m-au scuteit de cheltuieli inutile. Intalatorii au solutii la majoritatea problemelor care la alte firme de instalatii nu -au gasit solutii. Ar fi bune sa adauge poze cu lucrarile de instalatii sanitare reparate si montate.
Stanciu nicolae
30 septembrie 2009
Am apelat la mesterul onlne pentru montarea unei masini de spalat ce o cumparasem si nu se potriveau racordurile. Instalatorii de la mesterul online au venit cu o solutie ingenioasa si au rezolvat problema. II recomand si eu cu caldura. Ma bucur ca exista semenea servicii si in Romania.
nick Zane
22 noiembrie 2009
Da in fine am cautat si incercat cu tot felul e instalatori particulari insa ma eneva faptul ca nu rau in stare sa acorde garantie. pana la urma am apela t mesterul online pentru instalarea centralei termice. Sunt foarte multumit deoarece au instalat-o proffi si acum am si garantie. Vreau sa spun ca mare diferenta intre preturile practicate de instalatorii particulari si firma de instalatii de la mesterul online nu este. Deci sfatul meu este sa apelati la o firma specializata de instalatori profesionisti. Chiar merita, recomand aceste servicii nota mea este A++ sau 10 ++
Marilena Vasilescu
4 octombrie 2010
Sunt multumita de serviciile firmei de instalatii si preturile practicate de aceasta. Recomand cu caldura instalatorii de la mesterul-online.ro
Vlad
1 noiembrie 2010
Recomand serviciile instalatorilor de la mesterul-online.ro Eu am montat niste apometre cu ei, am primit garantie etc sunt Ok si la pret
Elena
10 noiembrie 2010
Eu am montat o centrala termica de apartament cu ajutorul instalatorilor de la mesterul online si ma declar foarte multumita si de executie si de pret
Raluca
17 noiembrie 2010
Eu am apelat la instalatorii de la mesterul-online.ro pentru montaj apometre, am primit si garantie , pretul este ok, timpul de lucru redus. Recomand acest serviciu.
Relu
25 noiembrie 2010
Pe site scrie ca se deplaseaza si in judetul ilfov insa au cerut o taxa de deplasere de 30 de lei. In fine mi se pare totusi acceptabil.
Nicoleta Suciu
2 februarie 2011
La mine au montat instalatia termica: tevaraie, calorifere, robineti etc. Ma declar multumita si recomand cu caldura :)
Elena
8 februarie 2011
salvati acel numar afisat pe site, este foarte folositor pentru interventii in reparatii si montaj instalatii sanitare si termice. Mie mi-a folosit, ca si pret sunt ok timp de executie redus. Trebuie sa va faceti programare telefonica.
Paul Dumitru
3 februarie 2011
Mi-au reparat centrala termica, au aerisit caloriferele, acum am caldura :) si la bani sint ok, timp de executie moderat.
Gabriel Luca
6 martie 2011
Chiar innainte de Craciun a cedat cazanul de la baie, si m-am trezit cu un dus rece :( Am cautat instalatori de mi-a venit rau, pana la urma i-am gasit pe baietii de la Mesterul-online.ro care mi-au sugerat sa montez circuit nou. mi-au cerut pentru manopera 180 roni. Ma declar foarte multumita de instalalatorii de la Mesterul-online.ro
Mesterul OnLine
9 iunie 2011
Fanii Facebook ai instalatorilor de la Mesterul-online.ro beneficiaza de reduceri substantiale la manopera pentru instalatii sanitare si instalatii termice.
Ivascu Roxana
15 iunie 2011
Salutare recomand si eu acesti baieti cu maini de aur de la Mesterul-online.ro Foarte priceputi si practica preturi de bun simt.
Marilena
1 august 2011
Instalator meserias, rapid, ieftin si eficient. Recomand !
Denisa
22 august 2011
Am instalat o centrala termica de apartament cu acest instalator. Ma declar multumita de calitatea lucrarii, pretul excelent si timpul de executie. Recomand !!!
Gheorghe Mihaela
24 februarie 2012
Am cautat cu disperare instalatori sanitari si termici , si in final , i-am gasit pe cei de la mesterul - online. Sunt profesionisti si nu numai . Ofera garantie si calitate la preturi mici. Ii recomand cu incredere .
Ruxandra M
22 octombrie 2012
Recomand ! Am avut nevoie de instalator urgent pentru ca am inundat vecinii din cauza unei chiuvete strcate si doar la Mesterul-online.ro am gasit ajutor. Va multumesc Sunteti cei mai buni
Loredana
7 noiembrie 2012
Recomand A++ servici de calitate la preturi de bun simt.
Elena
12 noiembrie 2012
Recomand ! Instalatori rapizi si ieftini, foarte politicosi si lucreaza curat.
Iulian
27 noiembrie 2012
Recomand instalatorii de la mesterul online, rapizi si eficienti la un pret de bun simt
Bogdan Iovanovici
11 martie 2013
Raport calitate pret excelent. Ma asteptam sa intarziu lucrarea insa in ultimul moment au castigat timp si au terminat lucrarea in timp util. Recomand !
Mariana Vasilescu
17 mai 2013
Foarte inventiv si ieftin, se misca mai incet dar mi-a inspirat siguranta in tot ce a facut. A reusit sa imi repare instalatia sanitara. Recomand A++

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul instalatori montaj reparatii desfundari sanitare sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din instalatii