Aparate purificare si umidificare aer

Schimba aerul, respira sanatate!

www.revitalisor.ro
Categoria
Electrocasnice
Timp încărcare:
1.628 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
31.254 Kb
Adresa url:
www.revitalisor.ro
Vizitati:

Banner premium

Purificatoare de aer
Aparate ecologice pentru ionizarea aerului, purificatoare si umidificatoare de aer. Uleiuri esentiale si odorizante naturale.

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 ml de ulei esential Refreshen antibacterian si antifungic. Pret aparat 160 lei + transport, pret flacon 120ml ulei esential 40 lei + transport. La achizitia unui aparat cu un ulei pretul este de 200 lei transport gratuit! Detalii si comenzi pe site www.revitalisor.ro sau la 0747-080239
Adaugat: 17 mai 2017
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. Umidifica natural si ionizeaza cu 3 milioane d eioni negativi/cm3 de aer, pentru ca tu sa respiri un aer proaspat ca dupa o ploaie de primavara! Pret 1 aparat d euidificare + 1 ulei esential de 120ml antibacterian este de 200 lei cu transport gratuit!
Adaugat: 17 mai 2017
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer conditionat etc. Pretul unui flacon 120ml ulei (cca 3 luni de folosinta) este 40 lei + transport. Pretul unui pachet de 5 flacoane de ulei (cca 15 luni de folosinta) este de 200 lei cu transport gratuit!
Adaugat: 12 mai 2017
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de improspatare a aerului. Pretul unui aparat este de 160 lei + transport, iar pretul unui flacon de 120ml ulei esential antibacterian ( pentru cca 3 luni de folosinta) este de 40 lei + transport. La achizitia unui aparat cu un flacon de ulei (200 lei/pachet) transportul este gratuit!
Adaugat: 12 mai 2017

Date de contact

Telefon: 0747080238
Web Design: Logo Design
Comentarii și sugestii: 0

Comentarii si sugestii

Niciun comentariu sau sugestie postat. Adauga un comentariu sau o sugestie ptr acest site sau produsele, serviciile sau ofertele revitalisor.ro.

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul aparate purificare si umidificare aer sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din electrocasnice