Media Galaxy

www.mediagalaxy.ro
Categoria
Electronice
Timp încărcare:
0.177 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
470.109 Kb
Adresa url:
www.mediagalaxy.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Media Galaxy'. Administratorii mediagalaxy.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 2

Comentarii si sugestii

liliana
22 ianuarie 2010
as vrea sa stiu daca se poate cumpara in rate de la dvs. u card avantaj si daca se gaseste memory stick de 2-4 GB. multumesc
nnnnelu
9 februarie 2010
MediaGalaxy,o firma lipsita de profesionalism... Am dorit sa cumpar online o imprimanta HP gasita pe oferta la MediaGalaxy..Dupa 48 de ore inca nimeni nu m-a contactat. Abia dupa ce am scris din nou o sesizare,am primit in sfarsit un raspuns evaziv ,ca stocul era limitat si nu mai au produsul doit,dar ca au lansat comenzi pentru alti furnizori ,iar daca vor primi,ma vor anunta. I-am ruga apoi printr-o noua interventie sa ma anunte operativ daca pot conta pe produsul dorit ca sa il primesc intr-o saptamana,deoarece era destinat ca si cadou ce urma sa il ofer unei persoane in cadru festiv. Raspuns dupa cinci zile,...NIMIC. Nici un raspuns nu am mai primit,desi i-am rugat sa fiu anuntat operativ ,ca sa fiu linistit si sa nu fiu pus in situatia de a alerga in ultima zi dupa produsul cadou dorit. SFATUL MEU; MediaGalaxy=firma lipsita de profesionalism ! NU VA BAZATI PENTRU A CUMPARA DE LA ACEASTA FIRMA produsele dorite.Sunt neseriosi si au calitate proasta.

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul media galaxy sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din electronice