Gradinita Nicholas

www.nicholas.ro
Categoria
Gradinite
Timp încărcare:
0.009 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
50.088 Kb
Adresa url:
www.nicholas.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Gradinita Nicholas'. Administratorii nicholas.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 31

Comentarii si sugestii

paul
30 septembrie 2008
spune multe acest site...copilul meu merge la aceasta gradinita si am numai pareri de bine...mai ales despre oamenii de acolo...v-o recomand cu drag...
adriana
8 noiembrie 2008
Super site, dar mai ales super gradi pentru fetita mea.Personal minunat, conditii excelente si o atmosfera de-ti vine te intorci la vremea copilariei.
Nicoleta (mami de Alexia)
3 decembrie 2008
O gradinita de nota 100000...! Fetita mea merge la aceasta gradinita si este extrem de fericita! Pana la urma putem spune noi, parintii, cate-n luna si-n stele, copilul e cel mai bun barometru, nu? Si credeti-ma, fetita mea adora cadrele de acolo, atmosfera, mancarea, pana si patutul in care doarme! A invatat o multime de lucruri in foarte scurt timp! Si iubirea asta a ei de patutul ei,de Miss Alis, de doamna Calmen,de "gogosica Mariana" (nu radeti, pe aceasta gogosica eu nu am identificat-o!) merge chiar pana a plange daca sunt zile in care o tin acasa! Cu asta cred ca v-am spus totul!Si-am incalecat pe-o sa si uite asa...sunt o mamica fericita, linistita, multumita! Gratie gradinitei Nicholas!
roxi
9 decembrie 2008
Site-ul ne-a atras atentia, am devenit curiosi si...asa am ajuns la gradi unde am si ramas!Important e ca ceea ce apare pe site ca informatie, se regaseste cu mari plusuri in realitate! Concluzia: copil fericit = parinti fericiti.
bam_bam
8 ianuarie 2009
Reclama sufletul comertului! Despre site? Pai cautam gradi pentru puiul meu si am gasit site-ul, l-am gasit, mi-a placut am fost sa vad despre ce e vorba si...mi-a placut si ...am si ramas la Nicholas! Exista mult interes pentru copil dar si pentru imagine. Site-ul are acum alta fata ... de iarna. Sunt curios la primavara se schimba iar? Noutati sunt multe si chiar apar! Noi urmarim site-ul, ne-am facut un obicei si chiar pe la prieteni ne laudam...
ank
12 ianuarie 2009
Si noi mergem de curand la Nicholas. Am ajuns intamplator. Am vazut gradinita si apoi am vizitat site-ul. Ne place ca aici atmosfera e calda, toate Miss-ele cunosc toti copiii si toti copiii cunosc toata lumea... Sincer, sper ca lucrurile sa nu se schimbe dupa ceva timp, cum se mai intampla pe la noi. Nota 10 pentru site! Simplu si la obiect, doar e gradinita nu facultate!
Alba ca Zapada
14 martie 2009
Cea mai buna,mai dotata si cu personalul cel mai calificat ,este aceasta gradinita din Drumul Taberei!Un parinte care-si iubeste si-si respecta cu adevarat copilul,il va aduce cu siguranta aici. Va oferi copilului sau,tot ceea ce este mai bun pe piata in materie de gradinita si loc de joaca inzestrat cu super dotari,ceea ce va face orice copil fericit ! Am experinta catorva luni intr-o alta gradinita din apropierea Nicholas-ului,unde se intamplau lucruri foarte,foarte ciudata si de unde imi venea copilul acasa imbufnat si cu apucaturi discutabile... Respectiva gradinita nu accepta sub nici un chip camere de luat vederi in incinta locatiilor sale! Va rog mult,daca va iubiti copilul,difidati,nu aveti incredere in gradinitele particulare care nu au camere de luat vederi!!!!!!!!!!!! Nici nu banuiti cate lucruri au de ascuns aceste gradinite!!!!!!! La Nicholas lucrurile se intampla sub vazul nostru,al parintilor care ne urmarim copiii prin calculator si suntem extrem de linistit
persoana interesata
9 mai 2009
Nu inteleg ce inseamna comentariu neaprobat. In mod cert, comentariul meu este dezaprobator. Pentru amanunte patronii gradinitei ma pot contacta.
persoana interesata
9 mai 2009
Pana de curand aş fi spus acelasi lucru. Mai ales in ceea ce o priveste pe miss Alice. Copilul era incantat. Numai ca dupa ultima serbare, cand singurii care nu au adus cadouri domnisoarei educatoare au fost parintii acestui copil, atitudinea fata de el s-a schimbat. Asigur pe aceasta cale pe domnisoara educatoare ca nu va primi altceva decat se datoreaza conform contractului. De asemenea, o sfatuiesc, dacă se simte depasita de personalitatea copiilor, să işi schimbe meseria sau locul de munca. Si, apropos de scuipat, ar trebui sa discute cu patronii gradinitei despre obiceiul copilului lor aflat la grupa sa. Regret sincer ca a trebuit sa intervin astfel dar profesia de magistrat si sentimentele fata de nepotul meu ma obliga sa nu accept astfel de atitudini si asigur patronii acestei gradinite ca voi avea grija ca totul sa se desfăsoare cu respectarea stricta a legi şi a drepturilor copilului. Cu putina bunăvointa şi cu buna credinta neintelegerile pot fi rezolvate.
anka
12 mai 2009
Noi suntem de ceva vreme la gradinita in cauza si suntem extrem de multumiti. De tot si de toate! Il cunoastem pe copilul al carei matusa sustineti ca sunteti si pot sa va spun ca din cauza lui copii nostri au devenit agresivi , copiindu-l pe... nepot. Ar fi mai bine sa vedeti ce e de facut in privinta lui si sa lasati deoparte comentariile rautacioase. Poate ar fi bine sa aflati si parerile noastre , ale celorlalti parinti...
pufu
13 mai 2009
Subscriu la ce a scris anka. Eu am copilul la aceasta gradinita de cand s-a deschis si intotdeauna am fost ffffffffffoarte multumita de tot personalul si mai ales de modul cum a evoluat copilul in aceste luni. In calitate de matusa poate ca ar trebui sa treceti mai des pe la gradinita sa vedeti ce se intampla de fapt si cine are un comportament agresiv- si aici ma refer la nepotelul dumneavoastra.De ceva vreme copilul meu e tot timpul zgariat, muscat, vanat de la ciupituri sa nu mai zic ca si scuipa -lucruri preluate de la nepot. Pana sa vedeti paiul din ochil altuia vedeti barna din ochiul dumneavoastra. Iar pt Miss Alis nota 10 pt ce face cu copii si modul in care incearca sa-i multumeasca pe toti si tot respectul nostru ca parinti.
indigou
16 mai 2009
Este incredibil cat de spirit de haita si cat pupi-pupi pe langa educatoare si patroni,manifesta majoritatea parintilor,numai pentru a se pune bine cu ei....!Astfel de parinti sunt in stare sa minta pentru personalul gradinitelor,sa-i linguseasca si sa-i unga cu de toate,doar dor al lor copil va fi "motul"! O competitie exagerata si exasperata intre parinti la aceasta gradinita!!!!!! Neregulile sunt multe si aici ca la toate gradinitele de altfel...!Se intampla destule vazute si nevazute...!Nu vedeti chiar tot pe camere,dragi parinti!Educatoare extrem,extrem de subiective in functie de simpatii si antipatii formate pe diferite baze....! "Persoana interesata" este foarte curajoasa si are tot respectul meu pentru ca spune lucrurilor pe nume...!
Cucubau
16 mai 2009
Da,este cam incrancenata situatia la Nicholas,din punct de vedere al relatiilor dintre parinti(atat intre ei,cat si intre ei si educatoare). Se pare ca multi parinti au transformat gradinita in camp de rafuieli si reglari de conturi intre ei....Este foarte urat si trist cand se intampla asa ceva!Gradinita trebuie sa fie pentru copii!Nu trebuie transformata intr- un podium de etalat "muschii "parintilor,masini,toalete,cadouri....!Si comportamentul educatoarelor care se manifasta in functie de toate aceste,lasa de dorit!Dar cred ca parintii sunt cei care le-a invatat prost pe educatoare,de la inceput!
mr&mrs smith [1/4]
18 mai 2009
Suntem parintii copilului la care face referire "persoana interesata". "Persoana interesata" s-a lansat in niste acuze fara acoperire, doar pe baza unui telefon fara fir purtat prin familie. Avem, ca orice parinti, dorinte si asteptari, multumiri si nemultumiri in ceea ce priveste gradinita copilului si dezvoltarea acestuia. De aceea am dori sa facem cateva precizari: 1. Miss Alis nu a pretins niciodata un cadou si nici nu si-a conditionat atentia sau calitatea actului pedagogic in raport cu fiul nostru dupa interese materiale. Speculatia cum ca atitudinea dansei s-ar fi schimbat in urma ultimei serbari, dintr-un astfel de motiv, este nefondata. Este doar opinia exprimata public, fara asentimentul nostru, a unei persoane care nu cunoaste nici educatoarea si nici situatia indeaproape.
mr&mrs smith [2/4]
18 mai 2009
2. In legatura cu cele mentionate despre comportamentul copilului in celelalte postari: Copilul prezinta "limitarile" caracteristice varstei de 3 ani, nediferentiindu-se semnificativ de oricare alt copil de varsta lui. Ni se pare firesc ca un copil care a intrat intr-o colectivitate sa copieze si totodata sa ofere ca model diferite comportamente, unele dezirable, altele indezirabile. La fel se intampla si cu el, aratandu-ne ca a invatat in fiecare zi lucruri noi, intre acestea fiind multe care ne bucura si ne satisfac ca parinti (achizitii intelectuale, reguli de politete, rabdare, etc.), dar si unele care ne fac mai putina placere si ar putea fi catalogate ca nazdravanii. Si noi am descoperit, de cand merge in gradinita, ca a dobandit "ciupitul", "imbrancitul", "scuipatul"(daca se poate numi asa), pe care le privim ca si comportamente dobandite imitativ si imposibil de evitat intr-o colectivitate a carei varta mentala se invarte in jurul a 3-4 ani.
mr&mrs smith [3/4]
18 mai 2009
3. Nu consideram ca acest fapt se datoreaza unui copil anume (deci nu cautam vinovati :)..) ci face parte dintr-un proces de descoperire a lumii, a propriilor limite si de reglare a comportamentului. Sigur nu in familie i-au fost cultivate aceste atitudini, si nici gradinita nu ii invata asa ceva. Orice copil trece prin aceste descoperiri, face parte din dezvoltarea lui si ceea ce ne ramane noua de facut ca parinti si ca educatori este sa le descurajam, sa le reducem frecventa si sa le oferim alternative social acceptabile. 4. Multumiri/Nemultumiri Progresul inregistrat de copil in timpul scurt de cand este la aceasta gradinita ne determina sa afirmam ca suntem multumiti si incantati. Cea mai buna masura de a exprima aceasta este, in fapt, bucuria copilului de a se duce la gradinita. Nemultumirile noastre sunt tratate in mod constant cu educatoarea si conducerea gradinitei, si sunt nerelevante pentru o discutie publica deoarece tin in mod personal de relatia copil-educator.
mr&mrs smith [4/4]
18 mai 2009
5. Despre postari: Nu credem in ce se scrie intr-o postare care releva doar un aspect (fie el exclusiv pozitiv sau negativ) al unei gradinite. Nu ne ghidam comporamentul si nici alegerile in functie de aceasta, intrucat o postare de acest gen este doar o parere subiectiva, punctuala si ingusta exprimata de o persoana asupra unei situatii. Postarea nu poate radiografia complexitatea situatiei. Exista comentarii despre diverse gradinite care le pun pe aceastea doar intr-o lumina favorabila. Ne rezervam dreptul de a ramane sceptici in fata unor astfel de postari privindu-le doar ca pe o forma de reclama. Noi nu ne propunem sa facem nici reclama pozitiva, nici negativa, constienti fiind de faptul ca orice lucru in viata are si lumini si umbre. Nu spunem nimanui sa isi duca copilul aici sau sa nu il duca, insa feedback-ul pe care fiul nostru il ofera despre ceea ce experimenteaza in aceasta gradinita, ne face sa afirmam ca acesta este locul unde trebuie sa fie.
sephora
28 mai 2009
Si eu imi duc copilul la NK si sunt foarte multumita,de ca ptr ca arata minunat,miss-ele sunt absolut superbe toate si aici nu ma refer numai la frumusetea exterioara,iar copilul meu care este super mamos si nu a agreeat pe absolut nimeni pana acum inafara de mama lui aici se simte minunat,am impresia ca visez cand ma uit pe camera si vad cat de schimbat e,cum se comporta Miss Claudia sau Miss Ela cu el cat de calde si balnde sunt.Va spun ca daca nu ar fi fost asa copilul nu ramanea nici 1 ora acolo mai ales dupa experienta avuta si in alta parte.Nu inteleg ce se vrea a spune ca nu se vede tot pe camere,adika pe drumul de la clasa la masa,sau in baie se apuca doamnele sa le faca ceva,sa inteleg ca vreti sa insinuati....? Dragi pariniti meseria de parinte nu e una usoara si nu toata lumea stie sa o faca,ar fi mai bine sa ascultati parerea acestor Doamne care fac meseria asta de ani buni de zile si cred ca au mai multa experienta decat multi dintre noi.
Nicoleta (mami de Alexia)
9 octombrie 2009
Abia acum am redescoperit si eu sirul discutiilor referitoare la gradinita Nicholas. Revin asupra acestui subiect pentru ca efectiv mi se pare nedrept sa acuzam anumite educatoare din gradinita Nicholas ca au pretins ceva de la noi sau ca ne-au conditionat in functie de anumite interese materiale. Precizez ca sunt una dintre mamicile care in afara de un buchet de flori, nu am dus niciodata nimic ( nici macar de 8 Martie ) ! Si acel buchet a fost adus pentru ca fetita mea si-a exprimat dorinta de a darui flori si pentru ca eu ca parinte imi doresc ca ea sa invete si sa stie sa daruiasca si sa isi exprime recunostiinta fara de persoanele care reprezinta pentru ea un model si pe care le adora! In plus, copilul meu a beneficiat intotdeauna de toata atentia chiar daca eu ca parinte nu am irosit niciodata timpul "ungand cadrele cu de toate". Din punctul meu de vedere, aceasta discutie chiar nu isi are rostul!
Nicoleta (mami de Alexia)
9 octombrie 2009
Ca orice parinte, am avut si eu multumiri si nemultumiri, asteptari care la un moment dat mi-au fost inselate, insa am considerat ca cel mai important a fost faptul ca a existat multa intelegere si mai ales o solutie salvatoare care daca nu a venit de la cadrul didactic direct implicat in dezvoltarea si educatia copilului meu, a venit din partea conducerii gradinitei. Si solutia a venit in conditiile in care, personal, mi-a fost destul de greu sa exprim punctul meu de vedere datorita faptului ca mie ca adult lucrurile mi se pareau normale intr-o anumita masura, desi prin ochii copilului meu acestea erau vazute altfel! Puteti sa imi spuneti la cate gradinite poti gasi sprijin in cazul unor situatii neplacute sau in cazul unei relationari defectuoase copil/cadru didactic?
Nicoleta (mami de Alexia)
9 octombrie 2009
Cat despre anumite comportamente insusite la gradinita, consider ca nu este cazul sa generalizam. Dupa un an de gradinita, copilul meu nu s-a manifestat niciodata scuipand, tipand, imbrancind, lovind sau vorbind urat! Dimpotriva! Mereu m-a uimit respectand si punand in practica anumite reguli de politete, spunandu-mi ca "asa a invatat-o Miss". In plus, noi inca mai avem de lucru la capitolul sensibilitate exagerata, iar in aceasta privinta, vreau sa va spun ca ma bucur de tot sprijinul cadrului didactic in grija caruia se afla. In privinta gradinitei vazute ca " un podium de etalat "muschii "parintilor,masini,toalete,cadouri", personal nu am sesizat nimic de genul acesta. In plus, nu cred ca este nimeni de condamnat pentru bunurile materiale pe care le are, le foloseste in propriul interes si pe care involuntar le face cunoscute si altora.
anka
13 octombrie 2009
Sustin cele spuse de Nicoleta (mami de Alexia), o felicit pentru sinceritate si obiectivitate. Este inevitabil ca noi parintii sa nu avem chiar niciodata mici nemultumiri poate uneori din necunostinta de cauza si subiectivism cand vine vorba de propriul copil dar comunicarea cu educatoarea si conducerea gradinitei este imperios necesara. Nu pot spune ca eu n-am pus diverse intrebari legate de unele lucruri care mie mi se pareau ca ar trebui altfel facute. Ulterior am avut mustrari de constiinta pentru ca am realizat ca devin carcotasa. Da, este o gradi unde chiar exista deschidere si comunicare. Apreciez eforturile tuturor celor implicati in educatia copilului meu pe care il ascult zambind cum imi povesteste de ce cad frunzele copacilor si multe altele invatate de la miss.
kiki miki
9 noiembrie 2009
Consider ca majoritatea care ati scris aici,nu aveti ce face si hai sa ma bag si eu in seama si sa-mi dau importanta sub diverse pseudonime....Nereguli sunt peste tot,pupincurism la fel,pe saturate ca asa sunt majoritatea oamenilor pe la noi,iar cat despre educatoare interesate pe baze de simpatii si antipatii fata de copii sau parintii lor,nu mai vorbim....!Este o realitate,exista si e inutil sa zica unii si altii ca "nu" si ca vezi Doamne curge lapte si miere pe portile acestei gradinite pentru ca nu fac altceva decat sa cada in cel mai cras pupincurism de care vorbeam mai inainte....Dar oricum,toate astea sunt mai putine si se manifesta mult mai voalat decat in alte gradinite,iar asta datorita directoarei care stie sa tina fraiele bine in maini...Chiar daca s-ar putea si mai bine printre educatoare!!!!!!!! Asa ca din doua rele alegi raul cel mai putin rau si cauti sa ai cat mai putin de-a face cu ele in conditiile in care copilul este multumit acolo!
kukuruz
9 noiembrie 2009
Cu cit ai mai putin de-a face cu educatoarele,cu atit mai bine.!Copilul trebuie sa fie barometrul activitatii acestor doamne si trebuie intervenit numai daca copilul are nemultumiri.In rest educatoarele sa se multumeasca cu cistigul lor lunar si sa lase prieteniile cu parintii inafara gradinitei,"la sfinta ciuguleala".Rusine sa le fie celor care procedeaza asa!!!Fac de ris gradinita si in primul rind se fac de ris pe ele,pt ca sunt niste "atirnatoare" ... Venim si aducem sau ne luam copiii de la gradinita si vedem si noi clinciuri d-astea "amoroase"intre unele educatoare si unii parinti care se cred superiori altora,suferind de ei si de-o povara elitista greu de suportat..Asa ca atit timp cat se vad aceste lucruri si copiii acestor oameni mai bagati in seama decat ceilalti copii,nu mai bateti campii cu gratie si nu mai aduceti ode,ca nu sunteti totusi supusii nimanui din moment ce platim niste banii in mod egal.N-ar mai trebui sa se permita astfel de episoade de catre conducere!!!!!
anka
4 decembrie 2009
kukuruz si kiki miki daca aveti nemultumiri de genul celor semnalate si puteti argumenta in mod clar, de ce nu va adresati in mod direct conducerii? Eu ce am avut de spus am spus si consider ca ceea ce ce simtim in legatura cu un serviciu platit , poate fi bun sau nu si asta tine de perceptia fiecaruia. Da, eu sunt multumita! De ce e o problema sa o spun? Rar oamenii scriu lucruri bune, ne gasim insa cu totii timp sa le scriem pe cele rele si daca nu sunt, le cautam pana le gasim. Daca aveti nemultumiri, le- ati semnalat si n-ati gasit rezolvare, de ce nu cautati alta gradinita? Nu inteleg insa un lucru: cum ati observat ca educatoarele sunt ,,atarnatoare" cand nici nu le vedem prea des? Va spun cu toata sinceritatea: n-am adus niciodata nimic nimanui, pentru ca platesc serviciile oferite!
anka
4 decembrie 2009
Inca ceva! kukuruz daca copilul este multumit acolo, care este de fapt problema? Ti s-a cerut ceva, sau a lasat educatoarea de inteles asemenea lucru? Fii mai clara. Mi se pare nedrept sa acuzam nefondat. Legat de ceilalti parinti, scuza-ma te rog, eu m-am simtit jignita dat fiind faptul ca am o parere buna despre gradinita, intru clar in categoria pupincuristilor. Personal, gandesc ca atunci cand imi voi schimba parerea, daca se va intampla, o voi face in urma unor situatii clare si concrete legate de serviciile oferite, nu de genul celor de mai sus legate de ceilalti parinti, prietenii si antipatii, elitism etc. Asta este, nu suntem toti la fel! Sa nu uitam totusi ca educatoarele sunt cele care petrec cu copii nostri mare parte din zi, ca ne suplinesc oarecum pe noi parintii, ca ele sunt practic cele care pun bazele formarii lor de mai tarziu. Tot respectul pentru toate doamnele din gradinita! Da, DOAMNELE ! Daca pretinzi respect, respecta!
Nicoleta (mami de Alexia)
4 decembrie 2009
Dragele mele mamici si ... doamne, consider ca fiecare dintre noi are dreptul, daca simte nevoia, sa isi impartaseasca parerile despre aceasta gradinita, fie ele pozitive sau negative. Dupa parerea mea, sunt binevenite atat opiniile pozitive, cat si cele negative vis-a-vis de aceasta gradinita. Nu inteleg de ce opiniile pozitive lasa unora dintre dumneavoastra impresia unor laude exagerate sau a faptului ca persoana respectiva nu are ce face, la fel cum nu inteleg de ce opiniile negative nu pot fi expuse si prezentate intr-un mod civilizat si intr-un limbaj cel putin la fel de civilizat.
Nicoleta (mami de Alexia)
4 decembrie 2009
Personal, nu tin sa conving pe nimeni ca fac sau nu fac parte dintr-o anumita categorie de parinti. Am intervenit in aceasta discutie pentru ca am considerat ca asa este just pentru persoane pe care le consider ca fiind speciale atat pentru mine, dar mai ales pentru fetita mea. Efectiv, acuzele aduse anumitor cadre didactice mi s-au parut total nefondate si pe deplin deplasate! Ce este atat de necrezut ca fetita mea este tratata cum se cuvine, desi noi, parintii, nu am oferit niciodata nimanui ceva mai mult decat un buchet de flori?! Cat despre "clinciuri amoroase" dintre parinti si educatoare...sincer, prefer sa le studiez si sa le gust cu placere pe cele dintre copilasi si educatoare. Prefer sa observ un strigat de copil care face sa rasune curtea gradinitei si care imi umple sufletul :"Miss, te iubesc!" decat sa imi ciulesc urechile la ce discuta mamica copilasului X sau Y cu educatoarea X sau Y.
noel
29 decembrie 2009
Citesc de ceva vreme posturile dumneavoastra. Parerea mea este personala, nu tin s-o expun, vreau doar sa spun ca ,,dovlecel" merge aici la gradi si daca merge, trageti singuri concluzia! Si pentru ca se apropie Anul nou doresc tuturor ,,colegilor" de gradi si personalului din gradi La multi ani! Va asigur ca am ce face dar am tinut sa fac aceasta urare, acum in prag de An nou!
blue eyes
16 ianuarie 2010
Sunt foarte fericita ca exista aceasta gradinita.Copilul meu se simte extraordinar, a invatat o multime de lucruri ,a invatat sa fie politicos,sa spuna multumesc,sa manance singur,sa fie sociabil , a legat prietenii iar pe miss sanziana si miss ela le iubeste.multumesc nicholas!!!!!!!
oaki
4 martie 2010
nota 10, miss Vera! nota 10 gradinita Nicholas!

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul gradinita nicholas sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din gradinite