Lucrez.ro

www.lucrez.ro
Categoria
Locuri de munca
Timp încărcare:
0.455 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
1.969 Kb
Adresa url:
www.lucrez.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Lucrez.ro'. Administratorii lucrez.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 4

Comentarii si sugestii

Jakob Endre
19 februarie 2008
caut de lucru in orice domeniu dupamasa,rog si ofer seriozitate!! Cu multumire!!!
Beta 13 Impex
15 aprilie 2008
Este absurd din punctul meu de vedere sa pastrati anunturi de 3-4 ani sau chiar mai mult...Asta nu ajuta pe nimeni. Ganditi-va ca sunt anunturi ale caror firme au data faliment, s-au desfiintat sa pur si simplu nu mai sunt valabile. Rectificati aceasta <nemultumire> (din punctul meu de vedere...Creati-va mai ACTUALI...si veti sparge piata in domeniu.
Alexblue
29 mai 2008
Intardevar aveti anunturi din 2005 care nu mai sunt de actualitate si nu ne ajuta cu nimic. Va rog dati anunturi din mai 2008, numai asa putem sa gasim un job care sa fie de actualitate. Va multumesc. Cu stima, Alexblue
gheorghe eugen cristian
13 aprilie 2009
suntem o fam. cu mari probleme,avem ambii parinti cu handicap grav si am ramas fara servici.daca cineva are nevoie de un sofer categoria B,cu experienta de 18 ani fara nici un accident,va rog incercati si angajati-ma cu proba.am lucrat in panificatie,in constructii,in transport persoane,transport prod.cosmetice.nu-mi pot permite sa stau acasa ca bolile parintilor costa multi banii.daca vreti sa verificati va asteptam la domiciliul nostru.in ceea ce priveste seriozitatea nu va faceti probleme ca nevoile sunt prea mari pt. a lipsi sau a va face probleme.astept un raspuns favorabil in orice domeniu chiar si cu,curse in tara sau in afara.nu mi-e frica de curse lungi si rapide.multumesc anticipat GHEORGHE EUGEN CRISTIAN TEL 0726718325

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul lucrez.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din locuri de munca