Domnule primar

www.domnuleprimar.ro/
Categoria
Primarii
Timp încărcare:
0.077 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
93.187 Kb
Adresa url:
www.domnuleprimar.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Domnule primar'. Administratorii domnuleprimar.ro/ pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 2

Comentarii si sugestii

todea mircea
10 mai 2007
doresc sa-mi construiesc un balcon. de la urbanism am primit un aviz. in una din rubrici mi se cere acordul asociatiei de proprietari.e necesar acordul tuturor vecinilor sau doar a majoritatii? pentru a-mi da acordul unii vecini mi-au solicitat bani.e normal sau terenul e al statului si nu trebuie sa platesc nimic vecinilor?
Prof Silvia Holotiuc
28 decembrie 2007
Buna dimineata, Domnule Primar. Internetul sa traiasca! Asa am aflat ca profesorii din Bucuresti si din unele localitati din tara au primit tichete cadou... La noi, la Bacau, de ce nu se dau, Dle Primar? Mi s-a spus ca fondurile pentru aceste tichete au fost redirectionate. De ce? Dvs nu ati auzit cat de greu traiesc profesorii? Trebuie sa iesim si noi de sarbatori la cersit ca sa avem ceva pe masa? Daca exista lege, asa cum am citit, de ce nu se respecta? La multi ani, Domnule Primar, ca bani aveti! Dar si noi cerem numai ce ni se cuvine.

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul domnule primar sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din primarii