Succesiuni Mostenire

www.succesiuni-mostenire.ro
Categoria
Juridic
Timp încărcare:
0.005 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
19.088 Kb
Adresa url:
www.succesiuni-mostenire.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Succesiuni Mostenire'. Administratorii succesiuni-mostenire.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 1

Comentarii si sugestii

dumitru
7 februarie 2010
Stimati Domni, Doresc informatii despre notificare succesiune. Tatal meu a murit in urma cu 10 luni. suntem doi copii la parinti eu si sora mea . Relatiile cu sora mea din pacate nu sunt asa bune cum ar fi trebuit sa fie . Este posibil ca sora mea sa deschida sucesiune in urma decesului tatalui meu , in care e posibil ca sora mea sa nu ma aunte de aceasta . Rugamintea mea este cui trebuie sa ma adreseez cu o cerere scrisa, in care sa specific ca si eu sint mostenitor de drept si ca doresc sa fiu anuntat oficial prin email sau telefon , de catre organe in drept care va emite adeverinta de succesiune surori mele . deasemenea vas ruga daca puteti sami trimite si un formular standard pentru a completa datele personale , pentru a putea fi inregistrata acesta formular cerere la departamentul ROL din cadrul primariei. Va multumesc anticipat Cu Stima si respect Dumitru

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul succesiuni mostenire sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din juridic