Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni

www.romanii.ro
Categoria
Diaspora
Timp încărcare:
0.242 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
37.141 Kb
Adresa url:
www.romanii.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni'. Administratorii romanii.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 2

Comentarii si sugestii

Filip Ioan
14 septembrie 2007
Vreau sa va prezint situatia unui grup comunitar de Istro-Romani din Croatia Ei vorbesc limba romana arhaica, limba vlahilor. Parte dintre noi romani ne-am sensibilizat si vrem sa fie si ei sprijiniti cel putin moraliceste dupa atricolele din presa. Eu si nu numai, doresc sa fie sprijiniti intr-un fel. Trebuiesc abecedare casete audio de muzica populara romaneasca, carti de povesti si povestiri romanesti pentru copii lor.
Nicolae Caras
14 noiembrie 2007
Stau si ma uit la ce s-a ajuns si ma gandesc la ce o sa se aleaga de noi...au ajuns italienii sa ne urasca din cauza unui rrom....si acum toata tara are o reputatie proasta iar romanii nostrii plecati peste hotare sunt vanati de tot felul de grupari rasiste...iar ministrul nostru spune ca ar trebuii trimisi toti cei plecati peste hotare pe o parcela de nisip si dupa aceasta afirmatie inca mai are drepturi deplin in functie si nu este demis...iar conducerea tarii care raspunde de toti romanii din tara si de peste hotare e atat de preocupata de bani si de interesele personale incat cumparatul hartiei igienice pentru acasa e mai important decat problemele cu care se confrunta compatriotii nostrii in Italia...la ce se va ajunge nu sunt sigur dar un lucru e cert nu ne va fi bine...

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul fundatia nationala pentru romanii de pretutindeni sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din diaspora