Operatii varice, varice - Estet Laser

www.operatiivarice.ro
Categoria
Servicii medicale
Timp încărcare:
1.294 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
36.919 Kb
Adresa url:
www.operatiivarice.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Operatii varice, varice - Estet Laser'. Administratorii operatiivarice.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 74

Comentarii si sugestii

mirelus
27 septembrie 2007
As dori sa intreb daca aveti experienta cu platforma laser XEO HAIR-Cutera sau cunoasteti alti medici care mi-ar putea oferi astfel de informatie.Multumesc mult!
Gheorghe Gabriela-Marilena
13 ianuarie 2008
Buna seara.Sunt curioasa in legatura cu faptul ca dak eu ma operez in primavara,imi este contra indicat sa merg vara la mare?Imi cauzeaza in vreun fel.Cu multumiri.Astept cu interes raspunsul dumneavoastra
irina
13 februarie 2008
as dori sa-mi raspundeti la o problema care ma terorizeaza.am suferit o operatie de varice acum 5 ani si spre disperarea mea au recidivat.intrebarea e daca se mai poate face ceva,chiar si o alta interventie?
deea
22 mai 2008
Buna ziua.Asi dori sa stiu,daca se poate un pret estimativ pe care il percepe-ti la o operatie de varice.Va multumesc!
Damu Costin
15 iulie 2008
Buna ziua!!M-ar interesa vo rog mult daca se poate sa imi transmite-ti un mail in legatura cu pretul unei operatii laser pentru varice. Va multumesc.
alyce
22 iulie 2008
buna ziua!as dori sa aflu si eu un pret estimativ pebtru o operatie de varice.si daca se poate ca raspunsul sa-l primesc prin e-mail.va multumesc!
Florenta
18 august 2008
buna ziua!as dori sa aflu si eu un pret estimativ pebtru o operatie de varice.si daca se poate ca raspunsul sa-l primesc prin e-mail.va multumesc!
anca
19 august 2008
buna ziua! as dori sa stiu daca se pot trata cu laser si venele adiacente, nu numai vena principala. cat ar costa, estimativ, o astfel de interventie cu laser? Va multumesc!
Mihaela
20 octombrie 2008
M-am operat de varice la aceasta clinica si rezultatele au fost de 10 ori mai bune decat ma asteptam .
Gabi
22 octombrie 2008
Ma interesez pentru mama, in varsta de 75 de ani, care are nevoie de operatie de varice si prefera metoda laser pentru ca suporta greu anestezia (si ideeea acesteia). Mama sufera si de cardiopatie ischemica. Ii e frica de operatie, dar pe de alta parte durerile sunt tot mai m ari. Considerati ca este mai bine sa suporte o operatie laser de varice? Care este pretul estimativ al acesteia?
Carmen
2 ianuarie 2009
Buna ziua , m-ar interesa urmatoarele aspecte daca se poate sa imi raspundeti: -un pret estimativ pentru o operatie de varice cu laser pentru ambele picioare -cat de repede este recuperarea?intreb pentru ca sotul meu sta doar 6 saptamani acasa si pe urma va trebui sa plece pe vapor(este marinar) -dupa operatia de varice dupa cate saptamani va putea incepe lucrul,este inginer mecanic pe o nava si este un lucru foarte important daca se va putea intoarce la timp acolo si refacut in totalitate -cand se fac programarile pentru control si la cat timp dupa se va face operatia? Intreb toate acestea pentru ca suntem presati de timp si va trebui sa facem toate acestea in decurs de 6 saptamani implicand si recuperarea totala de dupa pentru a fi apt de a naviga. Va multumesc mult
natasha
20 februarie 2009
cam cat ar costa o operatie de varice.am 19 ani si am varice de un grad mic si as vrea sa scap de ea.raspunsul il primec p email
monica
22 februarie 2009
de ce nu se scrie deloc un interval de pret pentru aceste interventii- eu doresc sa aflu pt o zona de cca 3 cm2 de vase sparte in urma unui masaj cat ma costa si ce recuperare presupune
anca
23 februarie 2009
buna ziua,am si eu cateva intrebari,mama mea ar vrea sa se opereze la ambele picioare cat mai curand si as vrea sa stiu cat costa operatia cu laser.Mama le are foarte proeminente si sa invinetit(tromboflebita).va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si daca ati putea sa mi dati si un nr de telefon unde pot lua legatura cu dumneavoastra.MULTUMESC ANTICIPAT!
anca
23 februarie 2009
As vrea sa stiu cate zile trebuie sa stea in clinica dumneavoastra,deoarece nu suntem din Bucuresti.astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
cristina
23 februarie 2009
spuneti-mi cat costa o operatie de varice cu laserul la ambele picioare si unde se poate face mai aproape de jud.caras-severin.
georgiana
4 martie 2009
spuneti-mi cat costa o operatie de varice cu laserul la ambele picioare si unde se poate face mai aproape de jud.gorj
codrutza
6 martie 2009
buna seara...am si eu o rugaminte daca se poate, ma puteti informa referitor la costurile unei operatii chirurgicale si care ar fi mai buna in stadiul incipient lasarul, CHIVA sau flebectomia am 21 de ani si sufar enorm din cauza acestor varice..va astept raspunsul pe mail.va multumesc anticipat. se poate gasi vreo clinica buna pe langa SIBIU?
nicoleta
13 martie 2009
as vrea va rog sa-mi spuneti cat costa o operatie de varice la un picior,daca trebuie programare,cum va pot contacta si daca vor recidiva.va multumesc
mihai
20 martie 2009
va rog sa-mi spuneti cumse procedeaza cu programarea pentru consult si apoi operatie de varice, daca se poate rezolva totul in aceeasi zi. De asemenea as dori sa stiu costul operatiei pentru un picior cu varice ascunse. Multumesc
SCHONHER CARMEN
18 martie 2009
Buna ziua! Doresc sa va adresez 2 intrebari legate operatia varicelor cu laser, prima ar fi care este intervalul de timp necesar,consultatie, programare, interventie si pretul estimativ!Va multumesc
POPA LUMINITA
18 martie 2009
Buna ziua, Am un varicel pe piciorul stang care este foarte inestetic si m-ar interesa daca puteti sa-mi da.ti mai multe informatti cu privire la aceasta interventie si bineintelesul costul unei asemenea operatii. Va multumesc!
Gheorghe Alina
31 martie 2009
buna ziua!as dori sa aflu si eu un pret estimativ pebtru o operatie de varice.si daca se poate ca raspunsul sa-l primesc prin e-mail.va multumesc!
Gheorghe Alina
31 martie 2009
buna ziua!as dori sa aflu si eu un pret estimativ pebtru o operatie de varice. la ambele picioare si daca se poate ca raspunsul sa-l primesc prin e-mail.va multumesc!
dana
25 aprilie 2009
Buna ziua! as dori sa aflu cat costa o consultatie la dumneavoastra. Am varice si inca nu am fost la niciun doctor sa imi spuna ce tb sa fac. daca e nevoie de operatie sau se pot trata. Multumesc!
nedelcu elena-andreea
30 aprilie 2009
buna seara.as vrea sa aflu si eu cosul unei operati cu laser.
deea_nuti
30 aprilie 2009
buna ziua.as dori sa aflu si eu costul unei operati cu laser pentru o varice pe care o am la piciorul drept,este mica momentan dar tinde sa se mareasca.v-as ruga daca se poate sa-mi trimiteti raspunsul prin email.multumesc!
dinicoiu mihaela
10 mai 2009
am varice pe ambele picioare. precizez ca sunt ereditare. as dori sa stiu cam cat m-ar costa aproximativ operatia si daca pot fi operata pe ambele picioare in acelasi timp. inca ceva, nu am nicio nastere la activ si as dori sa stiu daca dupa operatie in cazul in care voi naste vor aparea la loc. multumesc frumos. astept raspuns
breahna cristina
19 mai 2009
am varice la piciorul dreapt nu foarte proeminent si asi dori sa-mi precizati cat m-ar costa o operatie. va multumesc,
poenaru aurelia
20 mai 2009
am varice pe ambele picioare as dori sa stiu cam cat costa o operatie si daca pot fi operate ambele in acelasi timp (am 40 ani ) multumesc frumos
adrian
21 mai 2009
daca se poate sa imi spuneti si mie cat ar costa o interventi tinand cont ca varicele se afla intr-o stare avansata la un picior. si cat ar dura o astfel de interventie. va multumesc
dalniel
23 mai 2009
buna.asi dori s stiu si eu cat ar costa o operatie de varice cu laser si cat de dureroasa poate fi....si as-i mai dori s imi spuneti si mie ce alte clinici mai sunt in bucuresti....asi dori s imi trimiteti inf prim email dak se poate va rog din suflet am f mare nevoie de aceste inf
gina
27 mai 2009
am varice pe ambele picioare,precizez ca sunt ereditare,as dori sa stiu cat mar costa aproximativsi daca pot fi operata la ambele picioare o data multumesc frumos astept raspuns
Dora
27 iulie 2010
Si eu doresc sa aflu, ca majoritatea celor care-au scris aici, care este pretul estimativ al unei operatii cu laser...
mary
3 iunie 2009
buna seara! probabil ca a-ti primit multe mailuri in care sunteti intrebati de pretul acestei operatii! acelasi lucru as vrea sa stiu si eu, daca aveti timp sa imi raspundeti desigur. nu am o situatie materiala extraordinara si as vrea sa ma preagatesc din timp pentru aceasta operatie! sunt sigura ca difera in functie de gravitatea acestora,la mine nu sunt umflate,doar vizibile si ma cam dor. multumesc mult si skuze de deranj!! o seara cat mai buna!
Adina
10 iunie 2009
Am varice la piciorul drept si m-ar interesa costul unei operatii precum si modalitaile de programare pentru opartie.Va multumesc.
liliana
13 iunie 2009
As dori sa stiu cat costa o operatie de varice gamba stanga si modalitati de programare.Multumesc!
Alice
18 iunie 2009
Buna ziua, as dori sa stiu care este pretul pentru o operatie cu laser pentru varice si daca se poate expune la soare pacientul imediat dupa operatie. Multumesc!
Cata
20 iunie 2009
Buna ziua! As dori sa aflu si eu un pret estimativ pentru o operatie laser pentru varice! Va rog daca puteti sa imi trimiteti raspunsul pe mail. Va multumesc!
ionutz
27 iunie 2009
daca se poate sa imi spuneti si mie cat ar costa o interventi tinand cont ca varicele se afla intr-o stare avansata la un picior,la celalalt mai putin.sau cum se stabileste pretul_in functie de?
arina
29 iunie 2009
as dori un pret daca se poate la o operatie cu laser pt varice,
Simona
30 iunie 2009
Buna ziua, as dori sa aflu si eu un pret estimativ pentru operatia de varice si de asemenea cum as putea sa imi fac progamare. Multumesc, Simona
Bogdan
5 iulie 2009
Eu cred ca indiferent ce operatie faci se vor dilata alte vase pentru ca fluxul sangvin va fi acelasi doar ca pe o "tubulatura" restransa..si cred ca nici-un medic nu pote garanta ca postoperator varicele nu vor reaparea si nu se vor complica..Daca-ti smulgi vena safena e ca si cum te-ai mutila iar laserul topeste si probabil ar putea rezolva doar portiuni foarte mici dar apoi vena mare readuce problemele local.. Eu am facut sport si acum sunt specialist in domeniu, relaxari, yoga, dieta si viata perfect echilibrata, plante medicinale, unguente de cea mai buna calitate nu-mi sunt straine..La 19 ani mi-a aparut pe interiorul coapsei stangi o varica ce 1cm. si de atunci traseul intregii vene pana la glezna s-a modificat. Eu am incercat sa opresc evolutia dar tot ce am reusit este ca acum dupa 23 de ani varica initiala sa fie de aproximativ 8 cm. Am citit foarte mult si am aflat multe pareri dar as vrea o parere cu adevarat specializata..Se pot indrepta portiuni mici fara distructie?
diana
6 iulie 2009
Buna ziua. As dori sa stiu daca operatiile cu laser se pot face chiar daca varicele sunt in faza incipienta si costul aproxiativ al unei operatii. Solicit aceste informatii pe mail daca este posibil. Multumesc.
flore
11 iulie 2009
buna ziua,as dori sa stiu un pret estimativ pt operatia de varice cu laser.solicit raspunsul pe mail si daca se poate foarte repede sunt in criza de timp multumesc
Alina
21 iulie 2009
M-ar interesa daca se poate pleca in aceeasi zi după operatia de varice la ambele picioare, costul operatiei şi dacă voi putea şofa imediat (sunt din provincie)
cristina
11 august 2009
Buna ziua.As dori sa aflu si eu daca se poate un pret estimativ pentru o operatie laser pentru varice.Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.VA multumesc!
alex
16 august 2009
As dori sa stiu si eu estimativ cat costa o operatie de varice la ambele picioare cu laserul. Da ca puteti sa-mi spuneti prin mail . Va multumesc mult
ana maria
25 august 2009
as vrea sa stiu cat costa operatia la un picior si care e modalitatea de programare?!
Raluca
4 septembrie 2009
Buna ziua. Sufar de varice pe care eu le consider ca sunt de un grad ridicat. As dori sa-mi comunicat un pret estimativ al unei operatii. Mentionez ca piciorul stang imi este afectat. Va multumesc si astept raspuns pe e-mail.
ioana
9 septembrie 2009
buna ziua.m-ar interesa si pe mine un pret informativ pentru varice gr 2 daca se poate.va multumesc si astept un raspuns
bajaga
27 septembrie 2009
Buna ziua.As dori sa aflu si eu daca se poate un pret estimativ pentru o operatie laser pentru varice si care e modalitatea de programare . Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.Va multumesc!
IONITA EMILIA CRENGUTA
22 octombrie 2009
MAMA MEA ARE VARICE F F MARI PE AMBELE PICIOARE CARE SUNT DEJA DUREROASE. VA ROG SA-MI COMUNICATI APROXIMATIV PRETUL OPERATIEI LA AMBELE PICIOARE SI MODALITATEA DE PROGRAMARE. MULTUMESC ANTICIPAT!
Tudorache
4 ianuarie 2010
Buna ziua. As dori sa stiu si eu cat costa o operatie de varice cu laserul la ambele picioare. Astept sa-mi raspundeti prin mail. Va multumesc mult si va doresc un an bun!
carmen t.
6 ianuarie 2010
buna ziua; as dori sa stiu cit costa o operatie cu laserul pentru ambele picioare, tratarea venei principale si cum as putea sa programez aceasta interventie; multumesc anticipat.
carmen
6 ianuarie 2010
Buna seara, Ca si ceilalti aici, doresc sa aflu un pret estimativ pentru o operatie de varice la ambele picioare efectuata prin procedeu cu laser .Va multumesc anticipat.
cami
18 octombrie 2010
asa dori sa stiu si eu cit costa o operatei de varice sau macara aproximativ va rog frumos astept raspuns pe mail.
anca
17 ianuarie 2010
buna ziua, m-ar interesa o operatie de varice pentru mama la un picior ,cat ar costa ? si unde as putea face o programare si binenteles adresa sediului va multumesc anticipat o zi buna
Solomon Raluca
15 februarie 2010
Buna ziua, as dori sa sa aflu cam ce costuri implica o operatie cu laser pentru varice. Mentionez ca am 24 ani si daca este indicata o astfel de operatie la varsta mea. Va multumesc
boghici doina
21 februarie 2010
Buna ziua. As vrea sa stiu si eu un pret estimativ pentru o operatie de varice. Cu multa vreme am dat de o problema si mi-au aparut mai multe varice. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc mult.
doina
21 februarie 2010
Buna ziua. as rea sa stiu si eu un pret si unde as putea sa fac si eu operatia sa scap de varice
oana
27 februarie 2010
o intrebare speciala. se pot rezolva cu laser si venele de pe brate? Specific ca sunt doar inestetice, nu exista reflux sau alte probleme medicale in urma cons. Doppler. multumesc
eva
20 aprilie 2010
buna ziua,as dori sa aflu costul estimativ pentru o operatie de varice la ambele picioare prin metoda laser.va multumesc.
laura_barsan
28 aprilie 2010
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema care ma framanta.Acum 2 ani am facut o operatie de varice cu laser endovenos (la aceasta clinica) si spre disperarea mea varicele au reaparut(iar de data aceasta sunt chiar putin dureroase).Se poate face o alta interventie avand in vedere ca o parte din varice este in zona unei mici incizii(in partea opusa genunchiului) pe care o am de la cealalta operatie?Multumesc.
flori
5 mai 2010
Buna ziua.as dori sa aflu cat costa operatia de varice si daca este recomantata policlinica din strada washinton Va multumesc frumos
moldoveanu catalin
7 mai 2010
buna ziua as dori sa aflu si eu la cat se ridica costurile unei operatii de gradul 2 sau 3 de varice. astept un mail din partea dv.
stefania
13 mai 2010
m-ar interesa cat costa o interventie chirurgicala pentru varice,daca ma puteti ajuta.multumesc
Anca
14 mai 2010
buna ziua, as dori sa stiu si eu un pret estimativ cam cat ar costa o operatie de varice fiin in faza de inceput la ambele picioare . multumesc v-as fi recunoscatoare daca as primi un mail cu un raspuns de la dv
rusti herscovici
18 mai 2010
Cum pot face o programare la o operatie cu laser in clinica Dvs ? Care sunt costurile estimative. Va multumesc.
ene ionut
29 iunie 2010
buna seara am si eu o intrebare spuneti-mi cat costa o operatie de varice cu laserul la ambele picioare si unde se poate face astept email va rog
andreia
3 august 2010
Buna ziua! As dori sa aflu cat ar costa o operatie cu laser pentru varice la un picior, cum se stabilesc preturile la astfel de operatii? Va multumesc.
simion valeria
20 septembrie 2010
ma intereseza sa-mi spuneti si mie un pret aproximativ pentru operatie de varice la bucuresti si cum se numeste clinica va multumesc
daniela
27 noiembrie 2010
Cine s-a operat la doctorul Baker Abu Baker? As dori sa stiu cat costa o posibila operatie pentru ambele picioare. Astept un raspuns pentru ca sunt ingrijorata, starea lor au avansat(se pare ca le mostenesc, tata le avea) si as dori sa ma operez. Orice detaliu este bun venit despre orice clinica, tratament. Va multumesc.
nicoleta clamparu
18 noiembrie 2012
as dori sa aflu cat costa o interventie chirurgicala de varici??

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul operatii varice, varice - estet laser sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din servicii medicale