Psihologia Online

www.psihologiaonline.ro
Categoria
Psihologie
Timp încărcare:
1.05 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
43.139 Kb
Adresa url:
www.psihologiaonline.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Psihologia Online'. Administratorii psihologiaonline.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 3

Comentarii si sugestii

dia
11 decembrie 2009
ma numesc diana si am 25 de ani. problema mea este ca mi-am pierdut increderea in mine de cand m-am despartit de prietenul meu, asta s-a intamplat acum 3 saptamani. imi e frica sa ies sa cunosc alte persoane,nu stiu ce sa fac pt ca eu nu eram asa... mi-am schimbat si jobul recent si la lucru nu ma pot adapta ceea ce nu sa mai intamplat .imi pute-ti da cateva sfaturi? va multumesc.
vlasceanu ioana irina
4 ianuarie 2011
buna ziua, ma numesc ioana si am o problema legata de iubire. am fost cu un baiat cv vreme dar nu mi-am inceput viata sexuala cu el adik cu nimeni si ne-am desp si de atunci nu am somn sunt agitata va rog frumos imi puteti spune cum sal uit ?
Angela
20 ianuarie 2011
e straniu ceva in viata mea...am mentiune la olimpiada nationala, mi-a placut mult aceasta disciplina dar nu-nteleg de ce toate relatiile mele se duc naibii, imi vine sa rad uneori..cred ca-i doar vanitate sau astept ce-i mai bun, am facut totul sa invat, sa respect, sa fiu fidela, dar gluma-i ca niciunul nu rezista langa mine, oare nu-i real faptul ca femeile inteligente sunt ocolite? Ca-s placute alea proaste, intreb, asa-i sau nu? Astept raspunsuri,multumesc!

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul psihologia online sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din psihologie