Albire de dinti cu tehnologia Zoom2 Timisoara

www.albirededinti.ro
Categoria
Stomatologie
Timp încărcare:
0.012 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
16.144 Kb
Adresa url:
www.albirededinti.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Albire de dinti cu tehnologia Zoom2 Timisoara'. Administratorii albirededinti.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 6

Comentarii si sugestii

O.V.
14 iunie 2007
Pentru diunti mai albi este intr-adevar nevoie de ingrijire speciala cum citeam pe cateva siteuri. Totusi exista numeroase cauze care nu depind de noi si care duc la afectarea dentinei si implicit la colorarea dintilor. Dintre toate sistemele de albire dentara existente in prezent pot sa recomand ZOOM ca fiind cel mai avansat atat ca tehnologie cat si ca performante si reusite in albirea dintilor.
Astrid
17 iunie 2007
Am facut albire cu Zoom in State.E ok.Are marele avantaj ca nu doare ca si cu celelalte solutii cumparate de la farmacie.Cu ele in afara de durere de dinti nu am simtit nimic.Poate nu am avut rabdare.
Diana S.
19 iunie 2007
Salut, am incercat si eu o albire de dinti cu ZOOM la SmileClinic Dr. Crisan din Timisoara... e super super super... nu am simtit mai nimik iar dintii mei sunt extraordinari acum... in plus fata de Bucuresti unde costa 600 EUR, aici e doar 700 LEI.
Cristina
18 august 2007
Buna, sunt din Deva.La un search in Google am gasit tratamentul Zoom pentru albire.Acum ``zoom``besc cu pofta :))
ovi30tm
12 martie 2008
...da este altfel. Am fost si mi-am albit si eu dintii la Smileclinic in Timisoara. N-am simtit nimik... doar diferenta fata de alte metode pe care le foloseam. Din pacate fumatul si cafeaua ingalbenesc dintii dar parca de data asta albirea chiar dureaza mai mult. E un pas inainte si cred ca merita incercat. La Smileclinic costa doar 700 ron fata de Bucuresti unde n-am gasit ZOOM sub 550 euro.
Angel
28 aprilie 2008
am si eu o intrebare Acest tratament cu ZOOM afecteaza smaltzul il subtiaza? am vrut sa incerc la un cabinet sa albesc dintii insa nu mi-sa recomandat dn cauza ca subtia smaltul dintilor si deveneau mai sensibili.

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul albire de dinti cu tehnologia zoom2 timisoara sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din stomatologie