Cargus - Curierat rapid

www.cargus.ro
Categoria
Curierat
Timp încărcare:
0.435 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
18.076 Kb
Adresa url:
www.cargus.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Cargus - Curierat rapid'. Administratorii cargus.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 14

Comentarii si sugestii

COMSA POMPILIU
5 martie 2007
rog ajutor vreau sa trimit un colet cu art imbracaminte in malta / valetta. rog sa -mi trs: -cum impachetez, daca exista ambalaj standard -ce documente sunt necesare -cit costa 1,5 kg -termen de livrare astept rspuns mcy
ghiculescu luminita
27 decembrie 2007
Domnilor. Am informatia ca trimiteti colete in tara daca cineva doreste . Aveti filiala in Galati si Arad ? in caz ce trimit unui arestat la penitenciar din Galati spre Arad s au din Bucuresti spre Arad imi trimiteti coletul ? S au Arad Galati ? Am inteles ca trimiteti delegati acolo si ei scot la vizita arestatul pt ai inmina coletul personal. care sint tarifele adica ma rog ..in functie de kilogram? distanta /kilometri? Nu stiu. Am nevoie de informatii. baiatul e inchis pe viata si de aia . Avem nevoie de cineva cu asemenea firma si sedii in acele orase . Si mai am o problema . in Maramures aveti filiala ? S au macar mai aproape prin Baia Mare ? Daca da ..ne dati date si adresele lor telefon ? Astept un raspuns pe e mailul meu daca ati putea sa ne informati cumva. Multumim si speram ca prin harul Domnului sa dam o veste pozitiva tinarului. Va multumim si va uram un an nou ., Ghiculescu Luminita.
mioara Voiculescu
4 ianuarie 2008
Am de trimis in Italia o radiografie si un CD cu tomografie.Cum procedez? Aveti plicuri speciale, se deplaseaza cineva de la dvs la adresa mea, care sunt costurile si timpul in care vor ajunge? Astept amanunte este fff urgent.Am un copil care a suferit un accident rutier are 8 operatii si mai necesita interventii pt a-i salva piciorul drept.Am de trimis radiografii pt o clinica din Italia.Vedeti Jurnalul National din 14 iul 2007 "Cristi,povestea unui zambet trist..."
bardas alin
16 ianuarie 2008
Sunt din Braila si am de trimis in Roma - Italia un plic, in cat timp ajunge si cat costa. Si un nr de telefon unde as putea sa va contactez, sau nr al unui curier local.
Chiliman Gheorghe Adin
30 decembrie 2008
Cum este posibil ca un plic cu documente oficiale expediat in data de 23.12.2008 din Craiova catre Ministerul Apararii sa nu ajunga nici in data de 30.12.2008 motivindu-se ca au fost sarbatorile de iarna
ilie
28 ianuarie 2009
sunt din Calimanesti jud.Valcea doresc sa expediez un colet (imbracaminte,incaltaminte),in greutate de 2.5kg.in canada hamilton ,ce documente sunt necesare, tp ambalaj,,suma perceputa pentru serviciile dvs loc depunere colet,termen de sosire la detinatie,costurile pentru serviciile dvs.?
ionut
10 decembrie 2009
vreau sa trimit un colet in craiova si sa iau altul de acolo.mar interesa in cat timp se ajunge si care ar fi pretul.
Finta Cristina
5 februarie 2010
Buna ziua, vreau sa trimit un colet din Oradea in Ungaria, in Miskolt,m-ar interesa in cat timp se ajunge si cat ar fi pretul? Si asa as dori sa trimit, ca sa plateasca recipientul, si daca plateste el, atuncia in RON se poate playi numai, sau si in Forint?
dinca anca
17 februarie 2010
buna ziua. am un colet de 400 g de trimis la Roma, Italia. jucarii... transportul pleaca din Bucuresti. Cat ma costa? Multumesc.
alyna
31 mai 2010
buna ziua am si eu o intrebare?cat ma costa un cotel in jur de 5 kg din pitesti pana in suceava
petrovan victoria
27 august 2010
Multumiri pentru serviciile d-voastra ! As dori sa afisati si pe judete nr.de telefon pentru a ne descurca mai usor.
nicoleta
8 februarie 2012
as putea trimite un colet din italia fumicino catre romania suceava un plic cu acte cat costa
pavel
19 martie 2012
cei mai tari in Europa sunt cei de la DPD RAPIZI SI IEFTINI
OZANA
13 decembrie 2012
Buna ziua,cat ma costa un colet de 10 kg sa ajunga in CANADA?

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul cargus - curierat rapid sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din curierat