Asociatia Femeilor din Romania

www.afr.ro
Categoria
ONG
Timp încărcare:
0.003 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
5.371 Kb
Adresa url:
www.afr.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Asociatia Femeilor din Romania'. Administratorii afr.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 5

Comentarii si sugestii

Elena
13 mai 2008
cred ca societatea in care traim nu mai este discriminatorie,femeile ocupa posturi f importante, au cariera,au familie.sincer,nu cred ca mai exista barbati care sa priveasca pe jumatate lucrurile,cel putin din generatia mea.mai degraba s-a creat un complex al femeilor ca nu sunt privite la egalitate cu barbatii.
Angela
22 iulie 2008
Problema este deosebit de complexa. La prima vedere se poate spune ca nu mai exista discrimanare, ca nu mai exista misoginism, ca egalitatea de sanse este in Romania. Din pacate realitatea ne arata contrariul. Aceasat problema nu este inca rezolvata in statele civilizate din UE . Ce ne asteptam noi in Romania. Toate ONG de profil trebuie sa-si intareasca activitatea si sa conlucreze impreuna la acest proiect. Altfel va fi din ce in ce mai greu sa recuperam din urma
adina
31 ianuarie 2010
am si eu o intrebare ... sora mea este batuta de catre sotul ei , el a parasit domiciliul din luna august 2009 , el vine acasa pt asi vedea fata (au o fetita de 3 ani si jumatate) si de aici pleaca toate certurile ... el o jigneste in ultimul hal si incepe sa o bata sa distruga totul prin casa pt ca ea nu mai vrea sa se impace cu ea , o forteaza sa intretina raporturi ... de multe ori am chemat politia dar nu sa rezolvat nimic deoarece ei spun ca el figureaza ca locuieste la adresa respectiva... va rog sa ne dati un sfat...!!!!!!
Mitrache
21 februarie 2010
doresc sa ma inscriu in asociatia femeilor din Romania.cum procedez?
ioana
15 martie 2010
buna ziua, Intrebarea mea este daca organizatia dvs.are un avocat,jurist care sa indrume femeile in rezolvarea problemelor cu multumiri anticipate,

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul asociatia femeilor din romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din ong