Salon de remodelare corporala si slabit Silouette by Alexia

Salon infrumusetare Dorobanti, Stefan cel Mare, Floreasca

www.silouettebyalexia.ro
Categoria
Frumusete
Timp încărcare:
0.327 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
16.224 Kb
Adresa url:
www.silouettebyalexia.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Salon de remodelare corporala si slabit Silouette by Alexia'. Administratorii silouettebyalexia.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Nume: SILOUETTE BY ALEXIA SRL
Adresa: Str.Axinte Uricarul nr.1, bl.3, sc.1, ap.5,
Oras: Bucuresti
Judet/Sector: 2
Telefon: 021 231.60.61
Web Design: Adsolutions
Comentarii și sugestii: 5

Comentarii si sugestii

gabriella
14 mai 2009
preturi super ok, foarte curat si cochet si cel mai important APARATE DE ULTIMA GENERATIE. FELICITARI.
Alina
18 mai 2009
M-am dus si eu la acest salon si chiar am avut rezultate.Este micut dar cochet.Personal calficat si foarte amabil.Mie mi-a placut.
Mihaela
11 august 2009
Am fost si eu la acest salon asa zis cu promotii de vara (de fapt acestea sunt doar pentru persoane casnice, caci nu te poti programa decat pana la ora 3 pm). Am telefonat in prealabil sa ma programez pentru o diagnosticare si pentru o discutie cu un profesionist, cel putin asa speram. De la telefon doamna ce mi-a raspuns in doi peri nu mi-a facut deloc o impresie placuta, insa am decis sa ii dau o a doua sansa si m-am prezentat pentru o discutie argumentata si profesionista. Asteptarile mi-au fost mai mult decat inselate, mai ales cand am fost trimisa la motorul de cautare google sa ma documentez si apoi sa merg la salon. Se pare ca Internetul vinde serviciile acestui salon, ci nu doamnele de acolo care cu siguranta nu pot fi denumite persoane calificate de la care sa primesti sfaturi de infrumusetare si modelare corporala. Va sfatuiesc sa nu mergeti la acest salon de apartament de bloc (la propriu).
Liliana
28 noiembrie 2009
Eu sunt clienta salonului chiar de la deschidere.Fac in mod regulat masaj de relaxare.Eu sunt multumita de serv salonului si chiar nu inteleg de ce ai vrut sa-i acorzi "O NOUA SANSA" in cazul in care nu ti-a placut tonul vocii. Este adevarat ca salonul are cliente dar nu cred ca este un salon pentru casnice.Sa intelegem ca ai ceva personal cu persoanele care nu lucreaza???sau era mai bine sa nu cunosti programul si sa platesti un abonament pe care nu vei avea ocazia sa-l termini??? Cum de o doamna ca tine nu a sesizat in momentul in care a luat adresa ca acest salon se afla in ap unui bloc????Pe noi PERSOANELE CASNICE nu ne deranjeaza acest lucru,dar tu te poti duce la CENTRELE SILHOUETTE SAU MIKO MED. (in cazul in care poti ajunge la struguri.......desi nu cred.....) EU RECOMAND ACEST SALON !
Andreea
13 decembrie 2009
mi-a placut acest salon chiar daca se afla intr-un apartament de bloc.Cred ca cel mai important este sa aiba preturi sa ne putem permite un tratament ,doua....Liliana nu stiai ca orice cheltuiala se regaseste in pretul final????care este suportat tot de noi?????Parca spuneai ca nu esti casnica????pai atunci cum de nu stii chestia asta???chirie mare=preturi mari.......

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul salon de remodelare corporala si slabit silouette by alexia sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Localizarea pe harta

Alte site-uri din frumusete