Yves Rocher Romania

Yves Rocher France

www.yves-rocher.com/ro
Categoria
Frumusete
Timp încărcare:
0.287 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
-
Adresa url:
www.yves-rocher.comro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Yves Rocher Romania'. Administratorii yves-rocher.com/ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 209

Comentarii si sugestii

violeta
23 octombrie 2007
ma bucur ca v-am descoperit. suntetzi cei mai tari. succes
marya
22 noiembrie 2007
nu am avut incredere in produsele voastre,dar acum ca le-am incercat no sa renunt la ele niciodata,ba mai mult am incurajt si alte persoane sa le foloseasca.
laura
30 noiembrie 2007
ma bucur ca va am in casa! imi plac la nebunie produsele voastre! succes in continuare!!!
tanasa mirela
14 ianuarie 2008
astept si eu un colet,sunt convinsa ca produsele sunt super de calitate va informez dupa...
lili
27 ianuarie 2008
sunt ffff bune produsele am incercat multe dar in ultimile brosuri preturile mi se par cam piperate
alina
1 februarie 2008
am facut comanda de catalogul yr si deabia il astept. de ce nu faceti unsite de shopping on line?ar fi super tare .
miha
2 februarie 2008
ast si eu coletul,sunt foarte curioasa cum sunt produsele voastre abia ast va informez dupa....
botez andreea
4 februarie 2008
vreau sa comand cateva produse dar nu am incredere. sa sun la nr. de tel din catalogul din revista ioana pt a afla mai multe informatii? pot sa desfac coletul la posta pt a vedea produsele? si daca nu imi plac sa le returnez?
claudia
4 februarie 2008
toate produsele sunt f.bune si costurile rezonabile...cadourile uneori depasesc asteptarile.Ma bucur ca v-am descoperit!
anca
6 februarie 2008
vreau sa incerc produsele dumneavoastra dar mai intai o sa sun sa va intreb ceva ce eu nu am inteles I-mi doresc sa incerc produsele.Mult succes!
Spatacean Nicoleta
6 februarie 2008
de ce operatoarele care raspund la telefon nu cunosc toate produsele si nu pot da relatii despre toate produsele?Va rog am mai intrebat ceva si nu am primit raspuns.
alexandra
8 februarie 2008
as dori sa stiu daca ma costa ceva comanadarea catalogului...si cum procedez.va multumesc!:*:*
oana
13 februarie 2008
am primit de curand un colet de la dumneavoastra,dar punguta de pe colet, care continea esantioanele a fost rupta si golita
adiana
14 februarie 2008
sunt super bune produsele. folosesc si trimit in continuare comenzi prin posta si nici o data nu am avut probleme cu coletele.
DR LACRAMIOARA
19 februarie 2008
si eu astept catalogul si un colet, am vb cu multe prietene si ele doctorite si sunt foarte incantate de aceasta firma care in sfarsit are produse de calitate superioara si preturi accsibile tuturor.
florina
19 februarie 2008
am facut comanda la catalog telefonic si prin internet,astept de o luna si jumatate si inca nu am primit nimic...
agni
29 februarie 2008
as dori sa stiu daca as putea intra in posesia gentutelor roz de la promotia YR daca nu voi comanda nici un produs din catalog(in catalog scrie ''felicitari veti primi setul de 3 bagaje roz'')va multumesc
Alexandra
29 februarie 2008
Folosesc de aproape un an si ceva produsele voastre si sun foarte multumita de ele sunt de calitate.
Alexandra
29 februarie 2008
Sunteti foarte tari succes produsele sunt foarte bune
georgiana
4 martie 2008
am incercat cateva din produsele dumneavoastra. sunt excelente!!! preturile sunt accesibile tuturor! VA FELICIT TINETI-O TOT ASA!!!!!!!!
oana
6 martie 2008
sunt foarte multumita de produsele yves-rocher pe care le-am incercat. La fiecare comanda pe langa produse am primit si cadouri.
mari
7 martie 2008
sunt f. multumita de produsele dv., pe care le folosesc demult, dar pana acuma le comandam doar cand mergeam in America. Recent am descoperit ca ati venit si in Romania. Comanda prin posta dureaza cam mult, sper ca veti face ceva in acest sens. Nu am gasit lista castigatorior la concursul "8 martie vine din Franta" pe www.infopromotii.ro, cum ati anuntat. Succes!
LACRAMIOARA
8 martie 2008
SUNTE-TI O FIRMA MARE SUNT MULTUMITA DE PRODUSE POATE SUNT MAI SCUMPE PENTRU MINE DAR DE CALITATE.CADOURILE NE MOTIVEAZA .MULTUMESC.
paula
8 martie 2008
am facut si eu comanda la niste produse din catalogul care l-am gasit in beau monde ,dar nu stiu cat va dura pana vor ajunge produsele si la mine,va pup catalogul de produse e gratis sau costa ceva?cel comandat prin internet.
alina*
16 martie 2008
imi plac produsele Yves Rocher:) eu,mama si fratele meu le-am incercat.
jasemine
19 martie 2008
mes pt oana in leg cu punguta rupta de pe colet.iubita acea punga de pe colet contine niste hartii.cand vin in tara coletele,la posta acelea se iau si iti trimit tie aks mandat postal.toate produsele se pun in cutie iar cutia este sigilata,stai linistita nimeni nu ti-a luat nimic.
yna
22 martie 2008
sunteti cei mai tari...eu folosesc produsele de 1 an si st multumita...de cadouri nici nu mai zic...sunt peste asteptari...va pup si va urez succes!!!
lida
25 martie 2008
Produsele sunt foarte bune si cu efect imediat,insa preturile sunt prea mari pentru buzunarele multora.Daca ar mai scadea preturile,vor fi vanzari mult mai mari,caci puterea de cumparare de la noi e jale.Mult succes in continuare!
busuioc
27 martie 2008
calitate,rafinament,sunt cuvintele care caracterizeaza produsele YR,seriozitate si corectitudine sunt elogiile aduse firmei.incantata ca v-am cunoscut!
busuioc
27 martie 2008
si a propos de seriozitatea firmei!am constatat la unul dintre pachete ca nu mi s-a trimis un produs.am sesizat acest lucrul firmei,fara sa am convingerea ca voi fi crezuta si rezolvata(obisnuita cu firmele de pe la noi).nu numai ca nu s-au indoit de cunvintul meu,dar foarte prompt mi-au trimis produsul intr-un colet cu valoare 0.iata ce inseamna o firma care se respecta!
ancutza2001
10 aprilie 2008
am primit si eu azi coletul cu produsele comandate... dar am constatat cu stupoare ca brosurile sunt in limba bulgara sau rusa... nu inteleg nimic... ce sa fac???
loredana
2 aprilie 2008
astept sa primesc coletul.oriqm am vaz ca toata lumea spune ca produsele sunt f bune si am mai auzit de aceasta firma.oricine poate recunoaste calitatea produselor din franta.cand o sa le primesc o sa va confirm parerea mea
ionela
3 aprilie 2008
Am primit primul colet.Comanda a fost lansata telefonic.Nu a durat mai mult de cca 3 saptamani si am fost informata telefonic(mesaj) ca o sa primesc avizul pentru produse.Asa s-a si intamplat.Am primit tot ceea ce am comandat mai putin un gel de dus pe care nu-l mai aveau in stoc.Am primit cadou pe langa gentile pentru cosmetice si cateva mostre de creme si parfumuri si o crema de maini cu efect de lifting.Ma declar multumita de calitatea acestor produse fapt pentru care astazi am lansat o alta comanda.Ai posibilitatea de a inscrie si o prietena fapt pentru care primesti un cadou la alegere.Merita asteptare.
katerina
4 aprilie 2008
sunt foarte multumita de produsele YR merita sa faci comenzi chiar daca trebuie sa astepti 3-4 saptamani.
mary-deva
5 aprilie 2008
folosesc produsele YR de 4 luni si sunt foarte multumita.imi pare nespus de rau ca le-am descoperit atat de tarziu.sunt cu adevarat produse de calitate,iar cadourile primite ma fac sa ma simt cu adevarat rasfatata.multumesc.
daniela
5 aprilie 2008
Abia astept sa primesc catalogul de la dvs.Sper sa imi vina cat mai curand.Va multumesc!
all
9 aprilie 2008
de foarte multa vreme imi doream sa-mi iau produsele cosmetice "direct de la sursa",dar..............., Acum altfel stau lucrurile, datorita voua. Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!
farm.alina
13 aprilie 2008
eu am descoperit destul de tirziu produsele yves-rocher,dar sunt f.multumita de ele.Imi pare rau ca in oras la mine(Moinesti-Bc) nu exista magazin yves-rocher si nici in Bacau.Nu cred ca e corect sa acorde carduri doar pt.cumparaturile din magazin,pt.ca eu comand si de 3-4 ori pe luna din catalog.Oricum sunt multumita si de produse si de preturi.Salutari!
angy30
16 aprilie 2008
super tare , eu sunt foarte multumita de produsele yves-rocher, am descoperit intamplatos site-ul si e foarte misto
mihaela
16 aprilie 2008
sunt farte multumita de produsele yr chiar daca situatia financiara nu mi permite sa mi comand asa cum mi as dori v oi incerca sa tin pasul.salutari
anca_blaj
19 aprilie 2008
Eu sunt la a 3 a comanda,sunt foarte multumita,nu am avut probleme pana acum.La ultima mea comanda,valoarea cadourilor depaseste valoarea comenzii in sine.Serios.Cremele de fata mi-e teama sa le cumpar,am incercat una din ele si sunt alergica.Am incercat o mostra de la alta crema si am aceeai problema.In schimb gelurile de dus,cremele de corp,sampoanele care le-am incercat sunt super.Tre sa recunoastem ca si firma stie sa-si castige clientii.Si sa-i si pastreze.Mi-e imi plac.
geo
24 aprilie 2008
vreau neaparat sa incerc pentru ca nu le-am folosit niciodata si vreau sa vad care este diferenta dintre ele si cele mai scumpe ,va multumesc
mihaela
25 aprilie 2008
sunt foarte multumita de produsele care le-am comandat....nici nu ma asteptam sa fie atat de bune. Cadourile sunt pe masura!
mirela
25 aprilie 2008
Am primit comanda si sint multumita,doar ca am gresit comanda la sampon,am trecut un cod gresit,o sa revin la alta.Insa catalogul primit in colet,este in limba rusa,pe care nu o stapinesc decit f.f. putin,asa ca nu-mi e de folos.Poate gasiti modalitatea sa-l trimiteti pe cel rominesc?! MB
andreea
25 aprilie 2008
dar la cate zile dupa ce fac comanda pe internet primesc catalogul?
Bariz Ana Mria
1 mai 2008
buna!eu am facut comanda si astept cu nerabdare sa mi ajunga.sora mea e foarte multumita de YR....SPER SA FIU SI EU LA FEL DE MULTUMITA CA EA!!!
eandreea
2 mai 2008
Am facut comanda si am primit produsele. Le-am testat. Sunt super.Am facut si a doua comanda. abia astept sa-mi ajunga. eu sunt ffffffff multumita de ele!!!
laura
7 mai 2008
am auzit de produse acum 3 zile si stau pe ganduri ca nu stiu ce sa fac dar cred ca o sa imi comand si eu ceva produse ...sper sa fie ok...si da de ce nu o fi si un site de a comanda?ar fi mai simplu.va pup si o sa va scriu cand primesc coletul.
Oana
15 mai 2008
Eu am gasit catalogul intr-o revista dar mai auzisem de ei si chiar incercasem o crema de corp de vanilie primita cadou de la o matusa din Italia. Mie imi plac foarte mult produsele si chiar sunt de calitate. Chiar va sfatuiesc sa le incercati, cu siguranta nu o sa va para rau. Si cadourile care le primiti sunt super ok!
florina milano
18 mai 2008
Si eu asi vrea sa comand ca sunt tare bune le-am probat am primit de la mama iubitului meu din italia ca ea lucreaza la firma acolo
elena-camelia
21 mai 2008
Cunosc produsele cosmetice de anul trecut cand am fost la cumnata mea in paris si mi-a facut cadou un parfurm si alte mici atentii de la yves-rocher si sunt foarte multumita. De cateva zile am aflat ca este acum si in Romania si am facut repede o comanda. Abia astept sa primesc produsele si catalogul.
mady
23 mai 2008
Eu comand produsele lor de cateva luni bune si sunt fff.multumita.Crema de fata,parfumurile,fondul de ten,toate sunt bune si acceptabile ca pret.INCERCATILE CU INCREDERE!
sorina
2 iunie 2008
am trimis un talon la yves-rocher si astept coletul multumesc ca existati.
manuela
14 iunie 2008
am comandat si eu catalogul pe internet si deja am facut prima comanda dar inca nu a sosit. As dori sa stiu cand voi plati coletul- in momentul in care il voi ridica de la posta?-
choo-choo
22 iunie 2008
sunt deja la a 5-a comanda si am devenit dependenta d aceasta firma.as vrea sa recomand tuturor celor c iubesc natura parfumul ming shu.E super,la fel si lotiunea d liliac.
flavia
7 iulie 2008
sunteti cei mai tari.comand de la aceasta firma de 1 an si 7 luni si sunt foarte multumita.tineti-o tot asa
miha.v
10 iulie 2008
folosecs produsele de mult si sunt ffff incantata de ele si am si recomandat cateva prietene dar nu stiu de ce va complicati cu posta. parerea mea e ca ar trebui sa livrati produsele altfel,printr-un curier ceva caci am conandat acum2luni ceva msi nici pana in ziua de azi nu a venit X( si mi s-a zis ca mai intarzie cca 1luna. nu mi se pare frumos
Mirela
10 iulie 2008
Nou pe site-ul YR: catalogul interactiv din care poti comanda la orice ora si primesti o multime de cadouri si reduceri :)
daniela
10 iulie 2008
si eu comand produse yv si sunt foarte multumita de produse sunt mai tari ca cele de la avon si cadourile care le primesti
marinela
15 iulie 2008
Eu comand de ceva vreme produse de la YV si sunt tare multumita de toate produsele
maria
23 iulie 2008
imi poate spune cineva in c revista as putea gasi un bon de comanda de la YVES ROCHER ? am vazut ca au catalog p site dar e mai fain cand comanzi de p bonuri de comanda fiindca au mai multe surprize.. ma poate ajuat cineva? pls... ms
LORE DEVA
23 iulie 2008
cum pot sa intru in posesia camasi albastre de vara care se ofera gratuit pt o comanda de 50lei.se trimite prin posta???vreau sa-mi raspunda cineva.de ce trebe sa asteptat atata timp pana vine coletul.
alexandra
8 august 2008
eu sunt la a 3 a comanda si suntt foarte multumita incat a facut si mama mea.riche creme anti-rid ii extraordinara pt d-nele in varsta.
sorina
10 august 2008
am primit si eu in urma cu cateva zile comanda si va spun cu mana pe suflet ca sunt foarte multumita de produsele pe care le-am primit toate sunt pe masura asteptarilor mele.sunt mandra ca pot sa port si sa folosesc produsele dumneavoastra.va multumesc .
velescu marina
11 august 2008
as dori sa intru in posesia unui catalog cit mai recent al produselor yves rocher pt ca produsele sint de o calitate superioara multor altele produse cosmetice
run
14 august 2008
Produsele Yves Rocher sunt foarte foarte bune.Vi le recomand cu cea mai mare incredere. Comenzile prin posta si telefon sunt foarte avantajoase, preturile foarte bune, calitatea ireprosabila si in plus foarte multe cadouri; timpul de livrare este mai mare deoarece coletele vin din Franta.
ela
3 septembrie 2008
Am comandat catalogul acum câteva luni, nu l-am primit nici acum. astăzi am făcut o nouâ comandă. Aştept! PUPICI
gesica
18 septembrie 2008
astept cu nerabdarea comanda facut deja sunt convinsa ca produsele sunt bune ,renunt de tot la celelalte firme nu dau nume toate bune la timpul lor.Va multumesc ca existatisi ma bucur ca v-am descoperit.Pupici
sorina
21 septembrie 2008
si eu am facut iarasi comanda ca nu ma pot lipsi nici macar o luna si astept cu sufletul lagura sper ca primesc toate cadourile care sunt in comanda.dar produsele ma intereseaza mai mult .am comandat o crema de corp cu aroma de liliac si sunt foarte multumita de ea vo recomand si voua PUR DESIR DE LILAS.sunteti niste scumpi PUPICI DULCI
sorina
21 septembrie 2008
SUNTETI TARI SUNT O CLIENTA INFOCATA DE A DV ASTEPT COMANDA MS CA EXISTATI
carmen-d
21 septembrie 2008
am facut comanda pt. catalog si pt. produse acum mai bine de o luna. inca nu au sosit. de ce dureaza sa mult?
DANIELA
25 septembrie 2008
Am facut si eu comanda acum 2 saptamani iar acum astept cu nerabdare coletul.Este prima mea comanda si sper sa fiu multumita si incantata totodata.
mihaela
28 septembrie 2008
am facut comanda pentru prima oara si astept cu nerabdare sa soseasca coletul mai ales ca am comandat gel anticelulitic.am auzit ca face minuni.va pup!
sorina
3 octombrie 2008
sunt foarte multumita de produsele dumneavoastra si sunt oricand disponibila sa impartasesc multumirea mea cu alte cliente . multumesc ca existati .
Adriana
3 octombrie 2008
Folosesc produsele Yves Rocher de 6 ani.Sunt foarte multumita de ele. S-a intamplat sa-mi intarzie un colet inca 3 saptamani fata de termenul normal;pt aceasta intarziere, am primit cadou o crema de corp super Voile D`Amour. Acum recent mi-au trimis alta geanta decat cea din revista, am sunat si m-i s-a spus ca voi primi gratuit, fara taxe postale geanta din revista. Iar pe cea primita initial o pot pastra. Asa cadouri pentru neplacerile create mai rar in Romania...!
danielastar
7 octombrie 2008
Eu am gasit pliantul in revista unica dar inca nu sunt convinsa sa cumpar deoarece sunt reprezentant amway si am d eunde imi lua produse cosmetice. In schimb pliantul este bine facut si cred ca sunt de calitate produsele.
Isa
10 octombrie 2008
Chiar daca uneori mai intarzie comadna,firma Yves Rocher este foarte serioasa.Au un numar mare de cereri si asta ar fi motivul principal pentru intarziere.Recomand tuturor sa le foloseasca si in special cei/cele cu pielea sensibila.Au o gama larga de produse pentru toate gusturile.
mihaela
13 octombrie 2008
Excelente produse!Decand le-am descoperit le folosesc cu mare incredere .Sunt minunate.Astept comanda cu nerabdare.
luska
19 octombrie 2008
Astept catalogul cu produsele dumneavoastra!Va multumesc!Daca se poate, catalogul sa fie cat mai recent!
liliana
27 octombrie 2008
Produsele sunt de calitate extra si efectele se vad in scurt timp.Un incovenient,ar fi ca cresc preturile prea mult si nu stiu cat imi voi mai putea permite sa comand.Produsele YR pana acum sunt singurele care au efecte pozitive,reale.
luci
2 noiembrie 2008
Pana acum am fost foarte multumita de produse.As dori daca se poate sa trimiti prin posta cataloage,eu acum v-am descoperit pe net.Va multumesc.
nicoleta
10 noiembrie 2008
am comana cateva produse si sunt geniale.sunt deosebit de multumita
iri
3 decembrie 2008
Cam cat dureaza pana sa vina coletul prin posta?Eu am facut comanda de 3 saptamani si... nimic.Stie cineva vreun numar de tel la care pot afla mai multe informatii?
Liliana
5 decembrie 2008
As dori sa-mi trimiteti ultimile oferte.Pe cand noul catalog pe 2009?Doresc sa-l primesc pentru a putea vedea noutatile si pentru a comanda,pentru ca sunt incantata de efectele produselor dvs.Va multumesc.Sarbatorile Craciunului si Anul Nou 2009 sa va aduca intregului colectiv de la Yves-Rocher multe impliniri ,realizari si vanzari.
nicoleta
4 ianuarie 2009
felicitari ;produsele yves roche sunt foarte bune si multumita de calitatea lor,felicitari si la multi ani pe 2009
Alexandra
6 ianuarie 2009
felicitari produsele sunt foarte bune; Insa comanda pe care am facut o inainte de Craciun nu a venit inca .... exista vreun nr de telefon la care se poate suna pt detalii???multumesc
margareta
12 ianuarie 2009
as vrea sa stiu cand vine comanda care am dat.o pe data de 16.12.2008
iuliana
23 ianuarie 2009
buna ziua.cum pot sa comand catalogul yves rocher?
simona G
28 ianuarie 2009
de ce nu aveti un catalog si pe internet?sau daca aveti unde il putem accesa?eu am unul dintr-o revista dar as vrea sa mai vad si alte produse,daca mai sunt.acum doresc sa dau o comanda.sunt tare curioasa de aceste produse
andreea
28 ianuarie 2009
produsele sunt intradevar f bune...dar sunt nemultumita de faptul ca am facut comanda de catalog de ceva timp si nu l-am primit.as vrea sa stiu cand o sa-l primesc
irina
6 februarie 2009
am facut si eu prima comanda, vad ca toata lumea lauda produsele, eu abea astept sa le incerc.Mi-au trimis un mesaj in care scria ca au fost trimise si ca trebuie sa-mi vina acasa avizul postal, dar cat dureaza?fara aviz nu pot sa le ridic? sunt tare nerabdatoare
irina
6 februarie 2009
Cat dureaza pana ajunge avizul acasa? Astazi am primit si eu mesajul de la ei, fara aviz nu pot sa le ridic?sunt tare nerabdatoare
mihaela
7 februarie 2009
la ultimele 2 comenzi am cerut gentile albastre si nu le-am primit, de aceea m-au dezamagit. produsele sunt foarte bune....dar gentile mele ........
irina
9 februarie 2009
Mihaela trebuie sa suni la ei, sunt sigura ca nu va fi asta o problema, probabil nu au mai avut pe stoc. Suna si spune-le, iti vor trimite si gentile.
anda
11 februarie 2009
Am trimis si eu o comanda acum aproximativ o luna si inca nu am primit nici un fel de raspuns. Sper sa nu fie nici un fel de problema. Comenzile mele anterioare veneau cam dupa trei saptamani... Oricum eu sunt incantata de produse.
Ramona
19 februarie 2009
As dori sa stiu,daca am bifat pentru a primi ceasul cu 3 cadrane interschimbabile,comanda de produse de cat trebuie sa fie,minim? Va multumesc!
Anna
19 februarie 2009
Foarte bune produsele!!!Incercati-le!Si cadourile sunt super! :-*
Scintei Livia
3 martie 2009
am aceeasi problema ca si anda 11 feb 2009. am trimis o comanda cu aproxi mativ o luna in urma si nu a venit, de fapt erau 2. speram ca nu s-a intimplat nimc grav, nu? criza asta!! as putea primi raspuns?
fratiladaciana
12 martie 2009
buna ziua....nu vreau sa fc reclama...ci doar sa va spun sincer, ca aceste produse de la YVES ROCHER sunt extraordinare....de aproape trei ani comand la aceasta firma si sunt foarte multumita atat eu cat si alte prietene.Mult succes in continuare!!!
maria+25 martie 2009
26 martie 2009
am dat com. de cat .si mi-a venit f.repede .cum l-am primit am si pus o comanda .abia astept sa vina /pacat ca dureaza cam mult.pina ajunge.dar astept.sint incintata de produse numa ce am vazut monstrele care le-am primit odata cu catalogu. am sa va spun cit de multumita sint cind le voi folosi.Mult succes!!!
secara monica ecaterina
8 aprilie 2009
produsele sunt super abia astept sa primesc coletul dar totusi cred ca trebuie sa mai actualizati si voi site-ul
alina
17 aprilie 2009
am facut comanda acum o saptamana si astept cu nerabdare ceasul cu 3 cadrane si parfumul naturell!
constantin andreea luiza
25 aprilie 2009
am folosit crema Force +Crema anti rid de zi si noapte si mi-a ars fata,nu am mai folosit-o si mi-a trecut,acum ce fac cu crema ca nu o mai folosesc,pot sa o returnez?astept raspuns.
stefan alexandra
22 mai 2009
eu comand de 1 an produse yves rocher si sunt f. multumita comandati cu incredere
mariana
22 mai 2009
se poata comanda si pe net? ofertele sunt valabile si in magazine? va rog sa-mi raspundeti.
mariana
22 mai 2009
se poata comanda si pe net? ofertele sunt valabile si in magazine? va rog sa-mi raspundeti.
liliana-ramona
26 mai 2009
da de acord sunt suuuuuper produsele incercati demachiantul Express pentru ochi sensibili cu albastrele este superb
15 iunie 2009
produsele sint fosrte bune, dar nu am mai primit de mult catalogul dumneavoastra
MARIA
15 iunie 2009
felicitari pt aceste deosebite produse fara de care mi-ar fi foarte greu!nu o sa renunt la ele niciodata
daytyna
15 iunie 2009
eu sunt de 2 ani clienta yr...despre cadouri nu am cuvinte...produse de calitate...preturile sunt in raport cu calitatea...cam mari cei drept,dar comparativ cu alte produse ale altor firme... yr exceleaza!singurul inconveniet:se repeta de f multe ori pe an ofertele de cadou!daca se poate face ceva in vederea acestui aspect as fi 1000% multumita!
Bridggette
27 iunie 2009
Unde pot gasii cat costa produsele?Pe ce site?Suunt super tari!
georgiana
10 iulie 2009
sunt deja la a 3a comanda si sunt foarte multumita de produse!preturile sunt putin cam mari, dar sunt produse de calitate si merita....
Roxana
17 iulie 2009
Buna.as vrea sa fac si eu o comanda la ei, am o brosura dar putin mai veche de vreo 2 luni.Imi poate spune cineva ce cadou se primeste acum si cat este comanda minima?Eu am oferta cu ceasul acela dar il voi primi daca este mai veche oferta?astept un raspuns!!!merci
timeea
17 iulie 2009
stie cineva in cat timp de la efectuarea comenzii vine coletul?
sitaru adriana
29 iulie 2009
salut. am primit pina anul trecut oferte si am tot cumparat produse dar dintr-o data nu am mai primit nici o oferta ,nu stiu daca sa ma inscriu din nou daca sunt in baza de date a firmei va multumesc
lory
2 august 2009
caut geluri intime ptr femei nu am gasit la la dumneavoasra va rog geluri intime , toate sunt f bune produsele sunt una dintre reprezentantele yves roher....ma interezeaza geluri intime
ib
7 august 2009
cum pot deveni reprezentat YR?
sabina
13 august 2009
eu am studiat in franta si sincer va spun ca am incercat aproape toate produsele lor. sunt exceptionale! e pacat ca nu sunt foarte mediatizate! acum locuiesc in italia iar aici nu au reprezentante.imi e foarte greu sa fac rost de produsele lor!eu vi le recomand! succes in contiunare!
ionela
18 august 2009
sunt nerabdatoare sa primesc comanda de la dv prietenele mele sunt foarte multumite de produsele yves-rocher
ema
19 august 2009
buna. am descoperit la voi cel mai bun fixativ de par
rebeca
15 septembrie 2009
deci....ador produsele voastre .imi place k de fiecare data jnd comanzi ceva primesti minim un caddou ceea ce ,a determina sa iau cat mai multe produse si sa pun comnda cat mai des pentru a primi cadourile mai repede si mai multe...va multumesc k existati..
Gabryela
18 septembrie 2009
In ce reviste se gasesc cataloagele Yves Rocher????
LIA
10 octombrie 2009
Buna. am primit nenumarate cataloage yves rocher expediate odata cu comenzile Quelle; stiam de yves rocher de foarte multi ani si intr-o zi m-am inscris pe site-ul lor, la ceva timp am comandat dintr-un mini catalog pe care-l primisem de la o comanda Quelle. Nu m-am gandit ca o sa gasesc niste produse excelente si calitativ si ca pret, chiar. Acum am cateva luni de cand sunt clienta si voi comanda in continuare, mai ales, ca acum comanda dureaza mai putin de 10 zile.
LIA
10 octombrie 2009
Inca ceva: produsele yves rocher sunt extraordinare, asa cum am zis mai sus, dar sa nu uitam cadourile foarte placute pe care vi le ofera firma, la orice comanda, chiar si de 50 de lei.
mary
14 octombrie 2009
ma bucur ca v-am descoperit :) sunt nerabdatoare sa vad cum sunt produsele , din cate am auzit sunt chiar f buna, dar vreau sa le incerc pe propria piele ... :*
raluca gl_15
17 octombrie 2009
intr-adevar sunt ff bune produsele...eu le folosesc de 2 ani si nu am avut niciodata probleme cu vreun produs....acum sunt si mai fericita pt ca comanda vine in max 1o zile nu si nu in 3 sapt ca inainte....am recomandat produsele si prietenelor mele si au fost fff multumite.....de abia astept sa-mi vina comanda ca sa mai testez si alte produse..succes in continuare.....
nicoale florentina
24 octombrie 2009
folosesc produsele yv de 1an de zile si sunt foarte multumita de ele am comandat si eu catalogul pe net si abia astept sa soseasca sunteti cei mai tari!succes
carmen ady
1 noiembrie 2009
sunt incantata de produsele yves rocher pentru ca sunt de foarte buna calitate,le folosesc de mai bine de 1 an si le recomand si altora.succes
carmen ady
1 noiembrie 2009
catalogul de craciun 2009 e super
carmen ady
1 noiembrie 2009
produse de buna calitate,f.multumita si cadouri placute
corni
16 noiembrie 2009
sunt foarte multumita de aceste produse, le folosesc de vreo 6 ani, le-am descoperit cand am fost In Italia. M-am bucurast cand le-am gasit si in Romania. Singura mea plangere este ca la fiecare comanda, lipseste cate un produs. Nu sunt pe stoc. Mi-am dorit din ultimul catalog, un set cadou, care s-a terminat deja....am facut comanda in 22 oct si deja stocul s-a epuizat....mare minune.....Si prietenele mele care au comandat odata cu mine, au primit acelasi raspuns, stoc epuizat !!!!????!!. Acum cateva luni am comandat o geanta sport care trebuia sa aibe o sticla atasata, speciala pt sport. Ghiciti...nu era pe stoc si in momentul in care am sunat, o duduie mi-a transmis ca trebuia sa sun atunci, ca s-a epuizat stocul. Pacat, ca din cauza unor raspunsuri neprofesionale, o sa-si piarda clientii.
corni
16 noiembrie 2009
sa inteleg ca nu toate comentariile apar? numai laudele???
nicoleta
16 noiembrie 2009
referitor comentariul pe care a incercat sa il faca prietena mea din Brasov. de ce nu il postati, cum este normal? nu are termeni vulgari si cred ca este indreptatita, ca si ceilalti consumatori sa isi spuna parerea. am revenit la cenzura? ii impartasesc parerea, pentru ca am patit aceeasi chestie. avem, din fericire alte cai, oficiale, de informare a persoanelor care sunt, cu siguranta de toate parerile clientilor si pe partea administrare si marketing.
cristina
3 decembrie 2009
am facut si eu o comanda acum o luna de zile si nu am primit-o pana in prezent,am sunat la relatii cu clientii si mi s-a spus ca comanda este pe drum si trebuie sa o primesc saptamana aceasta,dar mai este un pic din aceasta saptamana,chiar nu stiu ce se intampla.
braga camelia
22 octombrie 2010
toate laudele pt produse si pt premii. am primit deja mai multe colete si am putut incerca unele produse; va urez mult succes si sper sa mai primesc oferte tentante. nu ma pot abtine sa nu cumpar de la voi. o sugestie: poate scoateti vreodate un parfum de narcise in gama pur desir.
braga camelia
22 octombrie 2010
buna ziua!am si eu o mica problema; in urma cu cateva zile am primit o oferta telefonica de aniversare si am rugat operatoarea insistent sa revina cu un alt telefon pt ca nu ma puteam hotara ce produse sa comand. am fost asigurata de 2 ori ca va reveni dar se pare ca a uitat. va rog sa-mi dati un raspuns pt ca nu vreau sa renunt la oferta dvs.sper sa cititi si sa raspundeti. ador produsele yves rocher
carmen daciana
12 decembrie 2009
buna,eu am cumparat un singur parfum de la yves rocher,acum 5luni pe cand eram in germania(comme une evidence),miroase foarte frumos,dar am o mica durere:parfumul "Cantate" am inteles ca nu se mai produce de ceva timp si nu stiu de ce!sora mea l-a folosit cu ani in urma si acum regreta ca nu il mai gaseste.deasemenea multe femei regreta acest lucru.oare nu s-ar putea reintroduce parfumul inapoi pe piata la cererea clientelor??sunt sigura ca o multime de femei s-ar bucura!va rog sa ma sustineti si sa cereti mai multe persoane acest lucru!poate ne "aude" si pe noi cineva
dandy
18 decembrie 2009
sunt foarte multumita de calitatea produselor nu am avut probleme costurile sunt putin cam piperate dar merita un mic sacrificiu .Sunt fascinata de aromele naturale ale gelurilor de dus iar despre parfumuri nu mai spun preferatul meu este MING SHU il ador
miha
25 decembrie 2009
cum pot vedea ultimul catalog online? va multumesc
marcel vaida
27 decembrie 2009
va multumesc frumos pt produsele eco sunt foarte bune si fac bine la corp eu am incredere in aceste produse de marca '' YVES ROCHER '' pt ca dau rezultate foarte bune , eu va sfatuiesc sa le incercati . va doresc succes in continuare si sa aveti incredere in aceste produse.
cornelia
1 ianuarie 2010
sunt o clienta fidela a firme yvr, produsele sunt super bune chiar excelente, le recomand cu mare placere tuturor. Chiar nu mi se par scumpe.Am facut o comanda , abia astept coletul. Va doresc un an nou cu multe vinzari. La Multi Ani.
cornelia
1 ianuarie 2010
Revin cu o intrebare. Noi care suntem cliente fidele dece nu putem beneficia de cardul de fidelitate? Poate nu avem cum ajunge la magazinele dvs, dece nu gasiti o madalitate de tinere a evidentei noastre si sa beneficiem de acel card. Va multumesc si poate ne ajutati.
Avram Roxana-Florentina
5 ianuarie 2010
Am facut comanda la un produs ,am primit coletul dar fara nikiun catalog???asta inseamna k nu sunt inca reprezentant desi am completat formularul din brosura ???ast un rasp multumesc!
oana
11 ianuarie 2010
sunteti ok singurul inconvenient este acela cu cadourile am o multime de produse inca neincepute deoarece am prea multe,de multe ori imi doream un anumit cadou,iar partea proasta este ca la tel se ia comanda iti alegi cadoul si nu ti se spune at ca nu se afla pe stoc,iar la recomandarea cuiva la fel frumoase cesti dar nu am primit nimic in rest SUPER PRODUSE]
oana
11 ianuarie 2010
super produse si le comand cu placere de fiecare data si eu si sora mea.
alyna
15 ianuarie 2010
nu va tineti de cuvant promiteti ceva in catalog si nu le primim efectiv. am comandat 5 colete si in niciunul nu am primit ceasul cu 3 cadrane. nici parfumurile nu sunt tocmai ceea ce vreti voi sa para pe hartie. m-ati dezamagit
alyna
15 ianuarie 2010
in catalog parfumurile apar ca si apa de parfum iar cand le-am primit pe cutie scria apa de toaleta si nu persista nici de acasa pana la serviciu.
Madalina Lamatic
19 ianuarie 2010
Buna ziua! Cum pot vizualiza catalogul de pe ianuarie 2010 online? Multumesc!
iuliana
21 ianuarie 2010
AM INCERCAT PRODUSELE YVES ROCHER TIMP DE 6 LUNI.MA UIT IN OGLINDA SI SUNT FOARTE MULTUMITA DE CE VAD.EU MAI TANARA, MAI FRUMOASA, CU UN TEN MAI LUMINOS , O PRIVIRE MAI STRALUCITOARE.CATEGORIC PRODUSELE YVES ROCHER SI-AU LASAT AMPRETA PE CHIPUL MEU IN MOD SPECTACULOS. INCERCATI LE SPUN TUTUROR FEMEILOR, AM 48 DE ANI, ARAT DE 35 CU SIGURANTA. MULTUMESC PE ACEASTA CALE ,CELOR CARE SE STADUIESC SA ADUCA UN PLUS DE FRUMUSETE NATURALA FEMEII. DORESC SA MA ADRESEZ SI CU UN MAIL CONDUCERII FIRMEI, POT PRIMI O ADRESA DE MAIL?MULTUMESC, IULIANA K.
elena
26 ianuarie 2010
as dori un catalog pt luna aceasta!
gabryelle89
2 februarie 2010
buna felelor as vrea si eu codurile noilor oferte de recomandare prietena dak doriti si eu am mai multe va rog mult dak aveti pwp dulce eu sunt de 2 ani la yvess rocher si sunt forte multumita
ella
31 ianuarie 2010
unde as putea sa vad noul catalog?:)..p net nu l-am gasit:(
alina maria
2 februarie 2010
ceau...as dori sa aflu cum as putea obtine un catalog. am facut comanda si nu a venit....imi plac produsele, ..care stie va rog sa ma informati si pe mine...va multumesc
ION Mihaela Eugenia
5 februarie 2010
Am comandat in data de 26 ianuarie 2010, pentru prima data, un pachet de produse Yves Rocher, parcurgand catalogul oferit. In data de 05.02.2010, aflu cu STUPOARE la nr. de tel.021 2036131, ca voi primi altceva TOTAL DIFERIT DE CEEA CE AM COMANDAT!!!! Am senzatia ca personalul care se ocupa cu receptionarea cererilor si difuzarea lor corecta catre compartimentul desfacere, functioneaza cu SPATELE !!! Pacat de produsele Dvs., ca angajatii habar n-au ce sa faca cu comenzile clientilor!!! La intrebarea mea catre operatoarea Yves Rocher : - Si acum ce sa fac, din cate am inteles urmeaza sa primesc coletul prin posta (avand alte produse, probabil ale altu client)? -Stati linistita , nu mai margeti sa-l ridicati, vine nestingherita solutia salvatoare......... HALAL...
ilona maria
8 februarie 2010
f bune produsele<nu am avut niciodata probleme la primirea comenzii<<sunt f multumita dar nu am primit un nou catalog pe 2010 din care sa pot comanda...
vic
12 februarie 2010
nu stiu cat dureaza de obicei pana la sosirea comenzii dar eu am comandat pe 25 ianuarie si nu a venit comanda nici acum , si nu este singura comanda pe care am dat-o si nu mi-a ajuns. oare ce se intampla? de obicei comenzile sunt destul de consistente...... dar vad ca nici aspectul asta nu-i intereseaza.......oare nu au nevoie de profit?
adriana
13 februarie 2010
buna...aveti niste produse supe.........abia astept sa primesc catalogul cu produse...sunteti cei mai tari ..............
dana
16 februarie 2010
nu am primit nici eu catalogul. nu gasesc pe net ofertele unde sunt?
manuela
17 februarie 2010
se plateste la primire catalogul?cat costa?
pinteadaniela ana
19 februarie 2010
dupa cat timp soseste catalogul,astept un rspuns .multumesc
karyna:*
19 februarie 2010
Produsele sunt foarte bune.Chiar azi mi-a venit si mie coletul si imi place foarte mult gelul de dus ce mi l-am comandat si toate celelalte.Succes in continuare !!Si astept urmatorul catalog:X
Vitan Aneta
19 februarie 2010
de 2 saptamani am comandat si nu a venit nici pana acum comanda. . . . .din ce cauza? ce se intampla?
alina
23 februarie 2010
buna, am citit parerile voastre si nu stiu ce sa mai cred. am trimis si eu o comanda prin posta acum 3 saptamani si nu am primit nimic pana in prezent.. sper totusi sa nu imi para rau de alegerea facuta si sa descopar ca produsele sunt de calitate(asta in cazul in care voi primi vreodata coletul :-(.....)
monique_ch81
23 februarie 2010
eu am comandat catalogul la sf. lunii ianuarie 2010 si in mai putin de 2 saptamani am primit catalogul; am facut deja o comanda telefonica si cam in 3 saptamani au sosit si produsele! Cand vom putea comanda online asa cum se procedeaza si in Franta????
roman denisa
24 februarie 2010
eu sunt foarte multumita de aceste produse .eu locuiesc in spania si fac comenzi luna de luna si sunt foarte multumita este o firma tare
alina-bianca
25 februarie 2010
Buna ziua. Sunt interesata de un loc de munca,am inteles ca se va deschide moll in Arad si nu stiu unde sa depun cv-ul,m-ati putea ajuta? Va multumesc.
oana
25 februarie 2010
As dori foarte mult sa intru in posesia setului de 3 bagaje de voiaj portocalii,si as vrea sa fac comanda de niste produse ,insa nu stiu cum sa procedez.Va rog indrumati-ma.
biencuta s
26 februarie 2010
fetelor produsele yves rocher sunt excelente.eu am primit o varietate de cadouri de la ei:parfumuri creme, si un superb colier cu bratara,o geanta de umar,2 veverite de plus de craciun,felicitare de ziua mea de nastere.comandati cu incredere,in fiecare luna vi se ofera cadouri deosebite.va pup fetelor
FLORESCU GABRIELA
1 martie 2010
am facut comanda de aproape 2 saptamani . Nu am primit nimic pana in prezent . Ce se intampla ? Am trimis comanda prin posta
client
2 martie 2010
toate produsele sunt prezentate ca fiind fabricate in Franta, atunci de ce pe unele scrie : made in EC sau Irlanda sau Italia. sesizarea mea telefonica a ramas fara raspuns.
marga
3 martie 2010
Am incercat mai multe produse si ma declar multumita de ele si deasemenea acum vreau sa multumesc echipei din bucuresti pentru atentia pe care mi-au acordat-o cu ocazia zilei mele aniversare. MULTUMESC !
elena
10 martie 2010
am facut si eu comanda sa primesc un catalog dar nici acum dupa atatea saptamani nu l-am primit .....o sa il mai primesc sau nu ?astept un raspunsbb
elena
10 martie 2010
da produsele sunt suuuuuuuuper si am sa continui sa le folosesc......succes in continuare si numai bineam folosit produse de la dvs sin in anul 2000 pe atunci eram la munca in germania .atunci am folosit pentru prima data din gama dvs de produse:-))
roman sanda
11 martie 2010
am facut o comanda prin posta in urma cu o luna ,nici un raspuns insa cat de seriosi sunteti?azi am comandat catalogul vostru,vreau sa nu ma dezamagiti
luminita
11 martie 2010
Buna seara intregii echipe Y.R.,din Bucuresti,salut pe toate cele care au incredere in aceste produse.Sunt fericita ca va am in casa,ador parfumul Evidence,cremele bio,gama hamamelis.Va iubesc si doresc ca tot mai multe doamne sa foloseasca produsele cu cea mai mare incredere.Am prietene care le-am recomandat si sper sa fie multumite asa cum am fost eu.Comenzile au fost promte,serioase nu am avut probleme,ba chiar am avut placuta surpriza ca una din comenzi sa fie onorata la 3 zile de la comanda.Ma surprinde nemultumirea altor clienti,si nu cred ca din vina salariatelor s-a intimplat ,probabil nu au avut pe stoc anumite produse sau au fost inlocuite cu ceva similar pt.ca coletul sa ajunga in timp util.Lasa-ti supararea ,a gresi este omeneste,dati voie naturii sa amplifice frumusetea fiecareia dintre noi si nu o sa regretati.O seara buna tuturor
delia
12 martie 2010
Am primit oferta aniversara pe 23 ian, am si lansat comanda pt a primi acel set de perle si niste produse cit sa trec peste 120 lei. Am sunat de 3 ori in decursul lunii febr si martie, neprimind pachetul pe motiv ca lipsea un produs foarte promovat, de altfel, iar pe 11.03 sint informata ca primesc JUMATATE din colet si FARA perle (deoarece au fost f solicitate, multumesc frumos). Deci aproape 2 luni de asteptare ANIVERSARA si nu primesc un produs din oferta si nici acele perle. deci ... E a 2-a oara cind mi se intimpla, adica "sa-mi fie rusine c-am avut incredere in ei". D-zeu sa-l odihneasca pe Yves Rocher, dar se pare ca se duce totul de ripa.
roxana
12 martie 2010
sunt calumea produsele dar si scumpe
carmensita
16 martie 2010
De curand am descoperit si eu yvess rocher si chiar am devenit clienta si sunt foarte multumita de produse,sunt foarte bune isi merita pretul.Va multumesc pentru reducerile facute si pentru cadourile trimise la fiecare comanda.
anca
18 martie 2010
folosesc produsele YR de un an de zile si sunt foarte multumita. Intodeauna comenzile au venit in max o saptamina.
anca
18 martie 2010
folosesc produsele YR de un an de zile si sunt foarte multumita. Intodeauna comenzile au venit in max o saptamina.
alina
19 martie 2010
Buna! De curand am descoperit si eu catalogul vostru si chiar am facut o comanda sper sa ajunga toate produsele si cadourile care erau in catalog si sa fiu multumita de ele. Va doresc succes in continuare si astept comanda
patras maria
22 martie 2010
vreau sa ma abonez la site-ul d-voastra dar nu reusesc.va rog sa ma indrumati daca se poate.va multumesc!
iulia
26 martie 2010
Sunt multumita de produsele firmei si de servicii.Cu toate ca locuiesc departe de Bucuresti , produsele ajung intr-un timp rezonabil.Faptul ca la 43 de ani mi se spune ca arat de 30, se datoreaza si produselor YR.Din partea mea numai superlative.Felicitari .
bîclea irina-andra
22 martie 2010
Sant inscrisa la aceasta firma si am mai inscris inca 4 sau 5 per desi se spune ca primesti cadou cate ceva la un nr de inscrisi ..eu una nu am primit nimic si din acest motiv tind sa cred ca nu i nimic adevarat,la implinirea varstei de 27 de ani tot nu am primit nimic desi stiam ca si atunci trebuia sa primesc ceva.......si am lasat numar de contact dar vad ca fara nici un rezultat.Sper ca prin aceasta sesizare daca este adevara cu aceste produse cadou sa fiu contactata si sa primesc din urma cadourile restante. Va multumesc!
dorinamipop
27 martie 2010
M-am inscri si inca nu am rimit nici un raspuns, am facut o comanda (posta) si nu stiu cu cine sa iau legatura pentru afla daca a ajuns.
antoanela
29 martie 2010
eu fac de mult comanda shi sunt foarte multumita de produse. face-ti comanda cu incredrere. au asa de multe cadouri shi multe produse ........ as dori mai multe produse barbatesti. sa o tineti tot asa. Multumesc
cornelia
31 martie 2010
eu sunt deja reprezentant si pot sa va spun ca produsele sunt de o calitate superioara si sunt si foarte seriosi in ceea ce priveste livrarea produselor .tineti-o tot asa.
cornelia
31 martie 2010
nu este adevarat k nu vi se dau cadourile ce vi se cuvin de la comenzi sau de la recomandari eu cel putin le-am primit pe toate,cel mai bine prin comenzi telefonice k asa vi se explica cel mai bine.
simona c
7 aprilie 2010
super produse si oferte.............
Herisanu Nicoleta
6 aprilie 2010
As vrea sa primesc un catalog la adresa: SCHITU GOLESTI,str.ORASEL MINIER nr. 514, jud. ARGES. Poate de data aceasta ajunge...... Va multumesc.
LIA
21 aprilie 2010
Buna. Toate produsele sunt super ca pret si calitativ, tinand cont ca 90% din produse au termen de garantie din momentul desfacerii doar 6 luni. Asta denota ca , fie nu au multe substante daunatoare, fie sunt in cantitati f mici, ceea ce la putine produse gasesti asa ceva. Cadourile sunt nemaipomenite, in consecinta se merita toti banii si, ca atare, raman clienta fidela.
ioana
30 aprilie 2010
vreau si eu sa ma inscriu cum as putea sa fac va rog..........................
Andreea Bodnarescu
1 mai 2010
Buna....am dat acum 2 saptamani o comanda la dumneavoastra si nu am primit nimic! Mi s-a spus ca va veni in 10 zile,dar pana acum nu am primit! Daca ati dori sa imi raspundeti sa stiu daca mai vine comanda...Va multumesc!
Ionela
1 mai 2010
Buna,In primul rand tin sa va anunt ca eu am inceput de mai bine de 3 ani sa fac comanda la aceasta firma.M-am bucurat foarte mult ca am primit si cadouri,chiar de 8 martie anul trecut am primit cadou pretiosul parfum Comme une Evidance,am ffost foarte incantata de el,de atunci ol folosesc mereu si toti ma intreaba ce parfum folosesc,le place si lor...In plus am posibilitatea sa fac si surprize prietenelor mele,deoarece cand recomand o prietena isi pastreaza si cadoul care ar trebui sa mi l dea mie...Va multumesc ca existati pt noi!
LIA
4 mai 2010
Pt. IOANA si HERISANU: pe yves rocher.ro, intri pe "SOLICITATI CATALOGUL", completezi datele, le trimiti la ei si astepti sa-ti vina catalogul, dupa care poti comanda. Succes!
Marina
7 mai 2010
totul a anceput acum 3ani ...pentru mine a fost o ancercare an acel moment,nu credeam ca voi gasi acele produse speciale ptr.mine,ancercasem mereu produse adaptate tenului,corpului meu ,dar eram dezamagita...ma antrebam :DE CE NU EXISTA CEVA CARE SA MA MULTUMEASCA?...pana antro zi cand am cumparat o revista an care am gasit o mica brosura de publicitate ...si de atunci totul sa schimbat ptr.mine...sunt satisfacuta 100%de produseleYVES-ROCHER,chiar daca sunt putin cam "piperate"preturile.VA MULTUMESC CA EXISTATI
marilena
12 mai 2010
Am facut comanda acum 10 zile dar nu am primit nimic.As vrea sa stiu daca mai astept sa vina sau nu.Eu am fost recomandata de catre o prietena Varza Ana.
Daniela
16 mai 2010
Zile bune si frumoase va trimit de aici ,din Gorj. Am dat o comanda pe 2 aprilie 2010 si inca nu a ajuns..... a trecut deja o luna si jumatate......as vrea totusi sa le primesc....
rozy
16 iunie 2010
nu mai faceti comenzi prin posta....doar telefonic...altfel nu vor ajunge...si dak tot nu ajung la voi ,e tot din kuza postei...credeti-ma k stiu mai bine,doar lucrez la ei.sunt super produsele...
statescu petronela
17 iulie 2010
am facut comanda la d-voastra si apoi s-a ivit o problema si atrebuit sa plec in alt judet nefiind acasa nu am reusit sa ridic coletu si acum cind m-am antors acasa era returnat anapoi ce se poate face ? v-asi ruga daca se poate sal retrimiteti anapoi coletu avea nr de prezentare 592651 an valoare de 112.3 satept raspunsu d-voastra
rebeca
14 iulie 2010
adevarat au parfumuri deosebite!!!!
kmy
13 august 2010
vreau sa fac si eu comanda si nu stiu cum. cine ma poate ajuta intrati pe id meu dyva_kmy_bz va rog
adriana
2 ianuarie 2011
de ceva timp incerc sa va scriu, timpul este dusmanul nostru. folosesc produsele voastre dar ce ne facem nu avem cataloage nu stim produsele! vrem sa le promovam nu avem cum. as plati sa stiu ca prin posta sau altcumva ajunge si la mine un catalog complet cu produse! nu-mi neglijati comentariu. astept mail cu raspuns.
rosu maria
30 ianuarie 2012
am facut o singura comanda pe numele meu , an primito sunt foarte multumita de iaţ A 2 a comanda facuta pe numele unei prietene nu a sosit si deja feste o luna de cand am trimis comanda prin posta . ce se intampla
Ana Maria
5 februarie 2012
Buna.As dori sa devin reprezentant Yves Rocher. Ma poate ajuta cineva ? :)
cristina
23 februarie 2012
la fel am patit si eu. am recomandat pe cineva acum aproximativ o luna, nici urma de vreun raspuns din partea lor...
Maria Costea
28 februarie 2012
Ieri am primit prima comanda de la Dvs. Multumesc. Rog sa-mi trimiteti CATALOGUL "BUN VENIT"! pe care nu l-am primit. Cu multumiri.
Sulugiuc Geanina Elena
11 ianuarie 2014
sunt foarte multumita de produse, de servicii si de costuri. este o firma super ok
Mot Raluca Emanuela
2 ianuarie 2015
Buna! Cum as putea sa comand si eu un catalog ?

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul yves rocher romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din frumusete