Ziarul Altphel

www.altphel.ro
Categoria
Ziare
Timp încărcare:
0.027 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
-
Adresa url:
www.altphel.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Ziarul Altphel'. Administratorii altphel.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 2

Comentarii si sugestii

anonim
25 februarie 2008
cumparatzi ziarul :D:D:D merita citit :-" e ziar de satira inspirat dupa catzavencu pentru cunoscatori
alex
25 februarie 2010
Din decembrie 2009( in ajun de craciun ) si pana in prezent au fost dati afara circa 15 salariati din R.A.T.P Ploiesti (mecanici,sudori,controlori,personal operativ-inginer) care chipurile se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, depistati fiind cu alcoolemie de la o,o1 pana la 0,09mg alcool in aerul expirat. Potrivit dispozitiilctor Directiei Politiei Rutiiere un conducator auto poate circula pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica cu pana la 0,10 mg 0/00. Incepand cu 0,11 mg 0/00 s considera ca subiectul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.Radu Popescu si calaul acestuia noul director Mihai Stelian (nasul lui Rachita) care stiti ca are un trecut dubios, nu a vrut sa tina cont de cele precizate mai sus si au luat masura desfacerii contractului de munca.Consider ca este un abuz ,atata timp cat politia lasa un sofer de t.i.r, autobuz sa circule cu alcoolemie de 0,10 mg0/00 iar un mecanic nu poate tine cheia in mana cu 0,4 mg0/00? Suntem in alta tara?

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul ziarul altphel sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din ziare