Franciza KA International disponibila in Romania

Suntem cel mai important grup de decoratiuni interioare la nivel mondial si liderul european în domeniu. Extinderea retelei noastre a început cu primul magazin din Madrid în 1984; in 1992 am deschis primul magazin in Paris, unde am prezentat prima noastra colectie de mobila tapitata si de tapiterii, confectionate dupa cerintele clientilor nostri. Succesul din Paris a insemnat momentul din care afacerea a crescut exploziv de repede.

Astazi, KA International este leaderul european al industriei decoratiunilor interioare, cu peste 450 de magazine specializate, deschise in mai mult de 50 de tari.

La KA International cream si oferim o varietate de culori si texturi, împartasind cu clientii nostrii viziunile, proiectele inovatoare si reusitele noastre exclusiviste. Realizam si vindem produse de design interior de inalta calitate, acordând atentie deosebita tapetului, tesaturilor (draperii si perdele), mobilei tapitate si accesoriilor precum lampile, masutele si altele. Facem toate acestea cu un singur scop: de a aduce inspiratie si de a trezi simturile tuturor celor care ne încredinteaza spatiul lor personal.

In prezent, KA International urmareste o crestere permanenta, bazata pe inovatie si creativitate continuind :

  • Sa lanseze cite o noua colectie la fiecare 2 luni;
  • Sa experimenteze noi jocuri de texturi si culori in fiecare colectie;
  • Sa invete din experientele si opiniile clientilor sai;
  • Sa dezvolte noi tendinte: stilate, selectate cu atentie iar unele chiar exclusive;
  • Sa inspire si sa destepte simturile si imaginatia celor care le acorda increderea in amenajarea spatiului personal.

Prin reteaua de magazine/francize KA International dorim sa cultivam fanteziile de culoare si texturi disponibile in universul colectiilor KA, oferind posibilitatea personalizarii ambientului locuintelor dupa cele mai pretentioase vise. O vizita in magazinele noastre, trebuie sa inspire si ajute vizitatorii in a-si transforma casele/apartamentele in ambiente unice, care sa le defineasca personalitatea. Magazinele KA International Romania sunt un concept unic dar si unitar, dedicat in exclusivitate unor noi experiente prin cunoasterea produselor KA International, intr-o prezentare selecta si stilata, pe masura ofertei noastre. Ne propunem sa ne convingem clientii ca avem atit vocatia si pasiunea necesara amenajarilor interioare, cit si expertiza unor servicii de exceptie.

MODELUL KA

KA International Romania si-a propus sa devina un concept unic in designul interior, adresindu-se clientilor sofisticati, pretentiosi, care sunt in cautare de tesaturi si de decoratiuni interioare, mobila si accesorii nu numai de buna calitate dar si in ton cu ultimele tendinte in designul interior.

Modelul KA International inseamna:

  • ATENTIE SI PERSONALIZARE PENTRU FIECARE CLIENT. Magazinele KA International ofera clientilor sai servicii integrate; de la asistenta si consultanta în design interior, în selectia si personalizarea elementelor de decor (mobilier, draperii si perdele, perne si cuverturi etc), servicii de confectionare dupa masura a elementelor decorative din tesaturi (draperii, perdele, jaluzele, cuverturi de pat etc), pâna la transport la adresa de domiciliu si instalare.
  • OPTIUNI NESFÂRSITE. KA ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de 1000 de desene si tesaturi diferite, tesaturi cu desene diferite si peste 100 de modele de mobilier tapitat, la rândul lor cu diverse optiuni: dehusabile, rabatabile, cu perne moi sau tari, diferite esente de lemn masiv etc, astfel încât sa se asorteze excelent cu celelalte elemente de decor.
  • METAMORFOZA ANOTIMPURILOR ADUCE INSPIRATIE. KA încearca sa inspire si sa trezeasca simturile si imaginatia consumatorilor sai, prin jocurile de textura si culoare, prin produse si ambiante adaptate personalitatii fiecarui client. La fiecare doua luni, KA lanseaza o noua colecþie, fiecare care emanânda aroma anotimpului si respira o ând o atmosfera confortabila si, în acelasi timp, surprinzatoare.
  • CREATIVITATE PENTRU COPILARIE. KA ofera si copiilor o colectie proprie, în culorile si desenele lor preferate, dar si adolescentilor care doresc sa-si puna amprenta în decorarea camerelor lor.
  • IMAGINATIE. KA International va provoaca sa redescoperiti, prin intermediul produselor sale, pasiunea de a decora. Lasându-va inspirati de lumea fascinanta a tesaturilor si culorilor KA, veti reusi sa creati acea ambianta care va defineste personalitatea si stilul de viata.


Articole inrudite

Casele sunt fara doar si poate un camin primitor, indiferent ca vorbim de o vila de lux sau o simpla casa de dimensiuni mici. Beneficiarul care apeleaza la serviciile unei firme de design interior va fi indrumat de acesti experti in crearea...

Vara este anotimpul ideal pentru a petrece cat mai mult timp in aer liber. Vrei sa stii cum poti amenaja un colt de relaxare si cum poti alege mobilierul ideal pentru gradina ta? Iata cateva sfaturi de care poti tine cont in alegerile tale.

O gradina de vis reflecta intotdeauna personalitatea proprietarului chiar daca pentru inspiratie rasfoim reviste de specialitate sau vizitam siteuri de amenajari gradini. Ca si un pictor care lucreaza in nuante, gradinarul utilizeaza...

Pentru a amenaja un bar in aer liber nu e nevoie de insemnate cheltuieli suplimentare. Care sunt pasii si cum poti amenaja un spatiu de relaxare in curtea casei tale?

Programul tau de lucru depaseste cele 8 ore de la birou, ai inceput o afacere proprie sau pur si simplu nu trebuie sa pleci de acasa pentru a munci? Atunci, fara indoiala ca ai nevoie de un spatiu destinat tuturor activitatilor zilnice ce...

O solutie care castiga tot mai multa popularitate in randul romanilor care vor sa obtina apa calda in apartamentele sau casele lor intr-un mod econom este montarea unui boiler electric.

Linkuri sponsorizate


Jucarii & Mobilier pentru copii
Magazin online de jucarii si mobilier pentru copii, mobilier scolar si mobilier gradinita
Suplimente Nutritive
la cele mai bune preturi din tara!
Jucarii din lemn
Cadourilor si jucariilor din lemn pentru copii cu varste intre 1 si 10 ani.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]