Purificatoare de aer pentru prospetime si sanatate!

REVITALIZOR  REFRESHEN este o adevarata minune a tehnologiei moderne, care reuseste sa produca pentru noi aer curat, ionizat, proaspat si sanatos. Este un aparat revolutionar de hidrotratare care trage aerul contaminat din incapere in interiorul lui si il purifica cu ajutorul apei.

Folosit doar cu apa proaspata, Revitalizor REFRESHEN purifica, ionizeaza si igienizeaza aerul din interior. Elimina praf si fum. Un efect de aromaterapie, neutralizare a bacteriilor, alergenilor si polenului se obtine prin adaugarea in apa din cuva revitalizorului a uleiurilor esentiale REFRESHEN din extracte de plante.
Apoi, un aer pur, curat, proaspat si sanatos este impins afara, ca interiorul incaperii sa beneficieza de prospetime si mireasma placuta. Acest lucru este posibil datorita unui motor de mici dimensiuni care dezvolta pana la 2000 rotatii pe minut. Este atat de rapid, incat creaza senzatia ca in interiorul incaperii aerul se schimba clipa de clipa intr-un aer proaspat, usor racoros. Deasupra tijei de recirculare a aepei din cuva se afla un ventilator care impinge afara aerul ce trece prin perdeaua de apa proapat igienizata. Astfel, aparatul are si functie de usoara umidificare lasand aerul incarcat cu particule foarte fine de apa, excelent pentru o respiratie curata si sanatoasa. Aparatul are sub capac un led care emite o culoare discreta albastra, ce se disperseaza in apa din cuva si creaza un efect sensibil de cromoterapie. Lumina este discreta, nu deranjeaza, poate fi foarte utila ca lampa de veghe pe timp de noapte.

In interiorul aparatului este incorporat si un generator electronic de ioni negativi care emite cca 3 milioane de ioni negativi pe centimetru cub. Acest lucru face ca aerul din incapere sa semene cu aerul prezent la marginea marilor si oceanelor, la marginea cascadelor de apa si in mijlocul padurii dupa o ploaie de primavara. Rezultatul: producerea unui aer curat, pur si sanatos. In timpul acestui proces de schimb de aer, bacterii, alergeni si alte particule nedorite (praf, rugina, carbon, mucegaiuri etc) sunt eliminate. Bacterii, praf si microorganisme sunt indepartate, gratie ionilor negativi a uleiurilor esentiale din plante REFRESHEN.  Mirosurile neplacute (de mucegai, fum de tigara, fum, peste, usturoi, alte mirosuri) sunt epurate si inlocuite cu miresme si parfumuri proaspete de plante. Deasemenea, REVITALIZOR REFRESHEN aduce si pastreaza aerul la un nivel de umiditate acceptabil pentru piele si sistemul respirator.

Purificatoarele de aer-ionizatoare aer REFRESHEN, folosite cu apa si uleiuri esentiale antibacteriene REFRESHEN, sunt de un real folos in tratamentul alternativ al unor boli si afectiuni cum sunt: bronsite, rinite, sinuzite, astm bronsic, migrene, insomnie, depresii si stari melancolice, raceala si gripa, use convulsiva, boli ale ochilor, tulburari de vedere, nervozitate si iritatie, boli ale pielii etc. Ionii negativi emanati de aparat distrug bacterii si ciuperci, mucegaiuri si contaminanti chimici. Inlatura mirosurile neplacute, praful (se reduce semnificativ), alergenii si polenul. Aerul proaspat si curat isi va aduce aportul pozitiv la o stare generala buna, la o crestere a sistemului imunitar si la o reala pofta de viata!

LOCATII recomandate pentru folosirea purificatoarelor-ionizatoare de aer Revitalizor-REFRESHEN:

1. In bucatarii: elimina mirosurile neplacute degajate de unele preparate culinare (peste prajit, usturoi, preparate la gratar etc)
2. In sufragerii si saloane: elimina fumul de tigara, praful, bacteriile, polenul (util mai ales dupa petreceri si intalniri la care se fumeaza)
3. In dormitor: provoaca o respiratie usoara, curata, un aer umidificat, purificat pentru o odihna excelenta si n somn linistit. Excelent pentru camera copiilor (ofera prospetime si ajuta la intarirea sistemului imunitar! protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor responsabile in diverse afectiuni-bronsite, rinite, astm bronsic, raceala si gripa, iritatii si eczeme, tulburari de vedere, alergii etc)
4. In restaurante si hoteluri: elimina fumul de tigara, bacteriile neprietenoase cu alimentele, alergeniisi praful ( se reduce considerabil!)
5. In cluburi, baruri si discoteci: elimina fumul de tigara si odorizeaza incaperile, elimina mirosurile neplacute de transpiratie.
6. In cabinete si laboratoare medicale (mai cu seama in cabinetele stomatologice si laboratoare de tehnica dentara): elimina praful, bacteriile si alergenii, alte mirosuri neplacute, elimina poluanti chimici.
7. In magazine Pet-Shops: elimina mirosurile generate de animale si hrana pentru animale si odorizeaza incaperile
8. In magazinele alimentare: elimina bacteriile neprietenoase cu alimentele
9. In birouri, saloane de frumusete si sali de sedinte sau conferinte:onfera prospetime aerului din incaperi, elimina mirosurile neplacute, ofera un tonus si o putere de concentrare crescute.
10. In orice incapere unde se doreste un aer curat, sanatos si inmiresmat!

REVITALISOR-REFRESHEN: SCHIMBA AERUL, RESPIRA SANATATE!



Articole inrudite

Nobili Interior Design are in portofoliu proiecte de design interior case, apartamente realizate in stil modern cu materiale de designer in Bucuresti, Brasov, Ploiesti.

Casele sunt fara doar si poate un camin primitor, indiferent ca vorbim de o vila de lux sau o simpla casa de dimensiuni mici. Beneficiarul care apeleaza la serviciile unei firme de design interior va fi indrumat de acesti experti in crearea...

Vara este anotimpul ideal pentru a petrece cat mai mult timp in aer liber. Vrei sa stii cum poti amenaja un colt de relaxare si cum poti alege mobilierul ideal pentru gradina ta? Iata cateva sfaturi de care poti tine cont in alegerile tale.

O gradina de vis reflecta intotdeauna personalitatea proprietarului chiar daca pentru inspiratie rasfoim reviste de specialitate sau vizitam siteuri de amenajari gradini. Ca si un pictor care lucreaza in nuante, gradinarul utilizeaza...

Pentru a amenaja un bar in aer liber nu e nevoie de insemnate cheltuieli suplimentare. Care sunt pasii si cum poti amenaja un spatiu de relaxare in curtea casei tale?

Programul tau de lucru depaseste cele 8 ore de la birou, ai inceput o afacere proprie sau pur si simplu nu trebuie sa pleci de acasa pentru a munci? Atunci, fara indoiala ca ai nevoie de un spatiu destinat tuturor activitatilor zilnice ce...

Linkuri sponsorizate


Monitorizare video
Sisteme video de supraveghere, monitorizare si inregistrare video Wireless! Oferta speciala!
Suplimente Nutritive
la cele mai bune preturi din tara!
Produse bio pentru copii
Produse Bio selectate atent pentru sanatatea copiilor nostrii.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]