Gradinita Curcubeul veseliei

www.curcubeulveseliei.ro/
Categoria
Gradinite
Timp încărcare:
0.548 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
23.776 Kb
Adresa url:
www.curcubeulveseliei.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Gradinita Curcubeul veseliei'. Administratorii curcubeulveseliei.ro/ pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 7

Comentarii si sugestii

Radu
13 decembrie 2008
Serbarea de Craciun de la Curcubeul Veseliei a fost.........ORIBILA ! Stiu ca este un cuvant greu, dar altfel nu stiu cum sa descriu monstruozitatea care s a numit serbare.Fetita mea este in grupa mica.Nu stiu ei sa vorbeasca sau sa spuna poezi, dar stiu sa danseze si sa se distreze.In schimb, la serbare au avut de stat jos pe scaune cu un fond muzical super lent si in surdina.Nu am inteles pt ce au mai facut costumasele...craciunei, om de zapada....Din cand in cand, o doamna imbracata....ihhh ! ( am aflat de la sotie ca ar fi directoarea..), ii mai " infigea "pe scaune sa nu se ridice.Mosul....ha ! ha ! Un " tinerel " care avea in vocabular " ia de aici " sau " ge ! rageton ! " a stat numai cu spatele la sala.Doar din cand in cand se intorcea sa ne spuna ce cald ii este lui cu barba. Vai ce munca grea avea de facut 1 Asa ca serbarea de la Curcubeul Statului pe scaun...poate participa cu succes la cea mai NEREUSITA serbare !
Stefania
19 ianuarie 2009
Si baietelul meu este la Curcubeul Veseliei.Si trebuie sa spun ca mie mi s-a parut extraordinara serbarea de Craciun, mai ales pentru ca ei sunt grupa mica.Doamnele si-au dat tot efortul sa iasa bine. Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca nu stateau pe scaun?Ar fi fost un haos total!Asa... copiii si-au spus ,asa cum au putut ei,poeziile.Baietelului meu ii merge foarte bine acolo,este ingrijit,educat, iubit!Si foarte vesel!Ma doare ca cineva a putut spune asa vorbe urate despre o prima serbare,care chiar a fost foarte reusita! Felicitari, cu adevarat CURCUBEUL VESELIEI!
Stefania Badea
19 ianuarie 2009
Serbarea de Craciun de la Curcubeul Veseliei a fost foarte reusita!Si baietelul meu este la aceasta gradinita!Pentru prima lor serbare s-au comportat extraordinar!Au plans foarte putin,si-au spus poeziile (asa cum au putut ei),doamnele si-au dat toata silinta ,iar mosul a fost foarte simpatic! Eu sunt foarte multumita,baietelul meu este ingrijit,educat si iubit!Si mai ales,VESEL!Felicitari,Curcubeul Veseliei!
Cristina Neacsu
19 ianuarie 2009
Serbarea a fost foarte buna, costumele splenide,mosul simpatic,educatoarele si-au dat silinta.Mie mi-a placut foarte mult. Eu si fetita mea suntem incantate de Curcubeul Veseliei.
mamabebe
20 ianuarie 2009
normal,parerile si impresiile sunt impartite,dar ce conteaza pt noi ca parinti?...sa i fie bine bebeului. eu ca mama de un singur copil stiu ca ma chinui cu el ca nu vrea sa manance,sa doarma si mai ales cu "personalitatea"lui f dezvoltata,lucruri care au fost rezolvate, sa zic asa,de cadrele didactice din aceasta gradinita.Serbarea? pt varsta lor a fost chiar f bine, s a vazut tot efortul depus de educatoare si mai ales de ei,copilasii. se pune totusi o intrebare? daca cineva e nemultumit,de ce nu si ia copilul de acolo? eu am intrebat la gradi daca s au retras copii si am inteles ca nu? oare....ce sa cred? eu ma gandesc ,"piciulica"mea petrece 10 ore acolo,deci e a doua ei casa si intradevar simt ca ei ii este bine acolo....nu uitati"simtul parintelui"! concluzia....felicitari"curcubeului" si ...micutilor!
ruxandra ion
28 ianuarie 2009
Serbarea de Mos Craciun de la aceasta gradinita, nu a fost o serbare oarecare,A fost prima serbare a gradinitei Curcubeul Veseliei, a fost prima serbare din viata multor copii de acolo...a fost o serbare SUPERBA ! Si cu vorbe poate nu conving anumiti parinti, dar uitati va la zambetul copiilor, uitati va la ochii lor care spun mami mult decat 1000 de cuvinte....http://www.curcubeulveseliei.ro/poze_serbare_gradinita.html
Geanina
5 ianuarie 2010
Vad aici pareri si impresii, eu una sunt multumita de aceasta gradinita, iar serbarea a fost SUPERBA. Costumele au fost si ele foarte reusite, iar doamnele si-au dat silinta, si acest lucru se vede foarte clar. FELICITARI DOAMNELOR, FELICITARI GRADINITEI!!

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul gradinita curcubeul veseliei sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din gradinite