Parlamentul Romaniei

www.parlament.ro
Categoria
Administratie
Timp încărcare:
0.005 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
1.369 Kb
Adresa url:
www.parlament.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Parlamentul Romaniei'. Administratorii parlament.ro pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 9

Comentarii si sugestii

Gold Press Media
14 decembrie 2009
Flutur crede că Boc este soluţia optimă pentru funcţia de prim-ministru Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a apreciat că preşedintele PDL, Emil Boc, este soluţia optimă pentru funcţia de prim-ministru, fiind o garanţie pentru continuarea reformelor începute, dar şi pentru continuarea acordului cu FMI. Felix Ilie Seful Departamentului de Comunicare
domsa ioana ramona
11 februarie 2010
parlament? :)) oameni buni totul este o mascarada poate doar 10$ din cei asa numitii parlamentari isi merita functiile . daca exista parlament de sunt atatea nevoi omenesti ?. parlamentul poate fi format si dintr un singur om atata timp cat el este responsabil . toti de acolo nu fac cat unu singur . cum vreti voi sa scoateti Romania din criza daca oamenii nu au unde sa lucreze daca studentii renunta la studii din lipsa de bani si daca ati distrus toate fabriciile . nu mai vindeti fratiilor tara ca nu este a voastra. au murit milioane de romani k sa v o dea voua sa o faceti praf . ganditiva ca pe straziile pe care voi circulati cu limuzinele a curs candva sangele eroiilor nostrii.
domsa ioana ramona
11 februarie 2010
nu as fi uimita daca v as intreba pe vre o unu din voi cine a fost Mircea cel batran . Stefan cel Mare . Horia Closca si Crisan si mi ati spune ca nu stiti> pentru ca acum la moda sunt fetele tinere> va lipseste voua un vlad tepes sa va traga n teapa pe toti ca si eroii nostri au murit decapitati spanzurati arsi ucisi sau chinuiti . voi muriti de obezitate ca nu va mai incap burtiile n camasi . mai ramane sa va vedem pe viitor prin treninguri xxxxxl prin parlament ca dormind v am vazut. de injurat va injurati toata ziua . cel putin are justitia romana de lucru ca tot prin tribunaluri sunteti. . pacat de voi ca sunteti romani si nu va pasa . am ajuns de rasul lumii . .. noi cei care luptam sa fim cei mai bogati din lume nu ati fost in stare sa terminati nici blocuriile neterminate din epoca de aur . oare cat mai furati voi ? sa nu uitati ca voi sunteti acolo pentru ca noi suntem aici
ana
12 martie 2010
domnule BOC o intrebare si pt. dv. cand aveti de gand sa ne dati si noua banii de la dosarele de ajutor financiar ca asteptam de vre-o 3 ANI ati luat bani de la F M I ca sa va asigurati ca puteti fura mai mult de la noi prostimea datine si noua ceea ce ni se cuvine ca suntem si noi bolnavi de exemplu eu sunt o persoana cu handicap gr 2 si am nevoie de acei bani ca sa-mi platesc datoriile catre stat sau asteptati sa murim cate unul si sa va ramana voua toti banii dati acea ordonanta de urgenta sa se publice in monitorul oficial sau aprobat 3 transe de la F M I si nu aveti sa ne dati si noua banii de care avem mare nevoie dar de vorbit pe postul O T V numai minciuni puteti nu va este rusine de ceea ce faceti cu noi ca ne duceti cu zaharelul de pe o zi pe alta ne este noua rusine de rusinea voastra asa ca faceti bine si aprobati-ne si noua acei bani iar daca nu sunteti in stare sa faceti acest lucru dati-va demisia sau lasati pe altul care este capabil sa faca ceva bun pt. noi si tara.
ali
6 mai 2010
domnule Boc,D-le Basescu dc atatea sucventii atatea majorari?si toate astea numai noua dc celor din parlament nu le cereti atatea explicatii si dc nu se decide sa fie "concediati" pe capete lafel cum multi dintre noi am fost si in momentul de fata nu mai avem dupa ce bea apa? dc a fost nevoie sa se puna din banii primariei capitalei sau din moftul d-voastra ceasurile alea de 40 si nu stiu cat de mii de euro credeti ca noi am avea nevoie de asea cv??ne ofera serviciu ,ne platesc bancile?/ dupa parerea mea d-voastra si toti cei care v-au votat va bateti joc de noi. a-ti fost vreodata intr-o casa de la marginea Bucurestiului sa vedeti cum stau cei de acolo?.Toti parlamentarii sunteti niste profitori daia FMI-ului si celor din UE regreta ca ne-au ajutat pt.ca nu am stiut sa dovedim ca suntem buni de ceva...!e mai bn sa luam de la altii si sa ne lasam caltati in picioare in loc sa promovam ce avem noi mai bun?TARA.(o spun eu si multi care nu au curajul sa iasa in strada).
ali
6 mai 2010
Asa cum spunea si o doamna mai sus(asta daca a-ti fost vreodata instiintat de cele scrise)daca vine cnva si va adreseaza o intrebare banala de cultura generala a-ti sii??nuu v-ati eschiva.k e mai simplu sa conduci o tara in mod marsav! E atat de simplu sa dai cu pixu pe foaie intr-o sedita sau intr-un proiect de lege incat,dak am fi toti "destepti" k parlamentarii si nu am riposta in limita posibilitatiolor am fi o tara mai cv ca aia din "EPOCA DE PIATA"Si ne mai gandim dc suntem de rasul lumii.pt ca am acceptat sa ne reprezinte tinerii europarlamentarii care nu au habar de limba romana si sa conjuge un verb.dc nu dam oportunitatea si celor ce au cv de spun ?nuu ca nu e bn ne-am obisnuit sa stam la mila altora,sunt pensionari care cersesc sau stau pe strada le-a luat casele,,dc nu faceti azile dc nu ii trimiteti pe oameni la munca pe camp k asa mai prosepam si noi nu sa facem "SIL VOU PLE MESEU"la altii si paurma sa se rada in nas(am doar 19 ani)MI-E RUSINE!!!!!!
anonim
21 iulie 2010
Toate interventiile noastre aici nu au niciun ecou, insa nemultumirea iese la iveala ca o bomba si intotdeauna noi suntem cei incercati, criticati, vazuti mici si trimisi la culcare. Cine o sa citeasca toate lamentarile astea?! Nu vedeti ca ei asteapta odata sa murim?? Si asa nu mai suntem multi, cei care au facut-o inainte sunt destepti. Unul se plange de masea, altul de boala incurabila si..tot asa pana cineva intoarce spatele nu ochii..ca la noi asa se practica, aruncatul cu spatele!
anonim
18 noiembrie 2010
Nu suntem de acord sa se introduca limba maghiara in scolile din Romania. Stiati ca in Cluj unul dintre cele mai renumite restaurante romanesti se vorbeste numai in maghiara si cu toate ca stiu romaneste nu vor sa vorbeasca. Nu se poate asa ceva.
Agentia de Stiri
18 ianuarie 2011
Ministrul Justitiei Catalin Predoiu va face o vizita la Timisoara miercuri 13 ianuarie a.c potrivit Gold Press Media. Felix ilie Seful Departamentului de Comunicare

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul parlamentul romaniei sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din administratie