Amenda - Combaterea amenzilor rutiere

www.amenda.ro/
Categoria
Juridic
Timp încărcare:
0.005 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
0.59 Kb
Adresa url:
www.amenda.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Amenda - Combaterea amenzilor rutiere'. Administratorii amenda.ro/ pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 7

Comentarii si sugestii

werner
5 februarie 2007
cum ma inscriu in site? eu am intimpinat recent o problema si sper ca acest site sa ma ajute sa o rezolv
claudiu
20 august 2007
as dori un model de contestatie pt o amenda circulatie
matache vasile
20 septembrie 2007
amenda de 546 ron si fara drept de circulatie este posibila ,15puncte amenda,cum as putea sa o rezolv ,
dan
19 ianuarie 2009
Pe ruta Braila-Buzau am fost oprit de un politist care a coborat dintr-un taxi galben cu nr de bucuresti.Mi-a zis ca am depasit viteza si mi-a mai dat inca o amenda pentru ca nu aveam la mine chitanta de la rovinieta.Nu este nici un martor pe PV si nici nu s-a prezentat atunci cand ma oprit.As dori sa stiu ce pot face in acest caz.
alexandru florian
10 martie 2009
as dori un model de contestatie pt.retinerea permisului.nu am acordat prioritate de trecere a 2 pietoni ce se angajeasera in traversarea prin loc special amenajat(trecere de pietoni).....eu fiind cu masina deja pe trecerea de pietoni,din dreapata mea au venit 2 persoane in graba,nu aveam viteza nu le-am pus viata in pericol....dar nu am avut cand sa opresc si am trecut.iar dupa am fost oprit si am ramas fara carnet....nu am semnat procesul verbal si a ramas la el(agent) am dovada 15 zile......nu stiu ce si cum sa fac???astept sa primesc procesul acasa???ma duc sa fac contestatie??? MULTUMESC!!!!!
Sorin
18 aprilie 2009
As dori un model de contestatie pentru retinerea permisului de conducere .Am pus in pericol viata pietonului care era deja pe insula dintre benzile de circulatie si se angaja sa traverseze strada pe partea cealala a sensului meu de circulatie,(contra sens fata de directia mea de deplasare),nu avem viteza deoarece in accea zona exista o intersectie mica, prevazuta cu patru treceri de pietoni ,dintre care una la intrarea in intersectie iar a doua trecere la 90 de grade in directi mea de mers,fapt de precizat ca la a doua trecere de pietoni drumul este prevazut cu patru benzi de circulatie iar intre cele doua sensuri de mers este prevazut refugiu pentru pietoni.Dupa ce am trecut de intersectie si de trecerea de pietoni dintr-un autoturism marca Daci Logan parcat pe spatiu verde care nu avea nici o inscriptie care sa ateste ca ar fi al politiei ,a sarit din aceasta un agent de circulatie care a facut semn sa trag pe dreapta.
stoian danut
10 octombrie 2010
in luna septembrie, am primit o instiintare in care mi s-au cerut datele de indentificare (masina fiind depistata cu 75 km in loc.) fapta ce ar fi avut loc in luna MAI. nu le-am trimis, si am fost amendat cu 560 lei, si 15 pct. doresc sa stiu daca MILITIA a procedat legal trimitandu-mi atat de tarziu instiintarea. va multumesc.

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul amenda - combaterea amenzilor rutiere sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din juridic