Torser - aparat impotriva radiatiilor electromagnetice

Alaturi de pericolul pe care il prezinta alimentatia industrializata asupra sanatatii organismului, din cauza substantelor daunatoare sanatatii pe care le contin, utilizarea aparatelor electronice reprezinta o alta cauza a imbolnavirilor, conform studiilor efectuate.

Cu scopul de a asigura protectia organismului impotriva radiatiilor electromagnetice si a favoriza echilibrarea bioenergetica a organismului a fost conceput dispozitivul Torser. Acesta neutralizeaza radiatiile negative ale campului electromagnetic al aparatelor electronice si previne aparitia imbolnaivirilor, ce pot fi cauzate de radiatiile electromagnetice.
Cu toate ca este greu de inchipuit viata fara existenta calculatoarelor, a televizoarelor si a altor aparate electronice, radiatiile electromagnetice emise de acestea influenteaza negativ functionarea organismului.  Printre sursele de radiatii electromagnetice se afla liniile de inalta tensiune, aparatele electrice, transportul electric, radiotelefoanele, aparatele de copiat, cuptoarele cu microunde, televizoarele, instalatiile de radiolocatie, aparatele de fizioterapie, aparatura dentara medicala cu ultrasunete sau instalatiile de radiolocatie si cele Roentgen.
Conform cercetarilor stiintifice efectuate, s-a dovedit faptul ca in timpul functionarii telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde si a altor aparate electronice, este emisa o componenta informationala impotriva careia organismul uman nu este protejat.

Spre exemplu, oamenii care lucreaza in campul electromagnetic al cablurilor de inalta tensiune prezinta un risc mai crescut de 5-8 ori de a se imbolnavi de leucemie, iar muncitorii din prezenta radarelor sau a antenelor sunt expusi unui risc de 8-12 ori mai crescut de a se imbolnavi de polisitemie, aceasta fiind o boala a sangelui.
Totodata, este dovedit faptul ca celulele canceroase care sunt expuse la o radiatie de 60 Hz, norma fiind de 10 Hz, se pot dezvolta de 6 ori mai repede fata de viteza normala de crestere a acestora. Primele simptome ale expunerii la radiatiile electromagnetice constau in starile de disconfort, cauzate de afectarea campului informational si energetic al omului.
Alte simptome sunt starea generala de oboseala, pierderea memoriei, durerile cronice de cap, stari de somnolenta, insomnie, fatigabilitate rapida, ameteli, depresie, cat si psihoze si nevroze cu pierderea increderii in sine.

In urma expunerii la radiatiile electromagnetice, celulele organismului se modifica la nivel structural si fiziologic, motiv pentru care este dereglat sistemul nervos si cel cardiovascular, cat si sistemul hormonal si imunitar. Spre exemplu, prin utilizarea telefoanelor mobile, apare distonia neurocirculatorie, ce semnifica o dezechilibrare a activitatii electrofizice a celulelor creierului, care va determina o aritmie cardiaca sau un dezechilibru hormonal.

Astfel, radiatiile electromagnetice determinate de telefoanele mobile pot cauza dezvoltarea cancerului si a tumorilor, insa pot afecta si memoria cognitiva.
Pentru a face posibila protejarea organismului impotriva acestor radiatii electromagnetice emise de aparatura electronica in timpul functionarii, se poate utiliza dispozitivul Torser, care protejeaza organismul impotriva radiatiilor electromagnetice si asigura echilibru bioenergetic. Acest dispozitiv se poate utiliza cu usurinta, indiferent de varsta si poate fi folosit atat pentru oameni, cat si pentru hrana, plante si animale.

Din cauza nenumaratelor surse de radiatii electromagnetice, datorate utilizarii la scara larga a aparatelor electronice, utilizarea dispotivului Torser este necesara, pentru a favoriza prevenirea imbolnavirilor. Astfel, Torser este primul dispozitiv portabil, care asigura protectie bioinformationala si poate fi utilizat in deplina siguranta.



Articole inrudite

Doamna Dr. Ruxandra Dumitrescu ne prezinta cauzele aparitiei fibromului uterin si manifestarile acestei afectiuni. Ce este fibromul uterin? Fibromul uterin se mai numeste si leiomiom si miom, si reprezinta o masa de tesuturi crescute anormal...

Printre suplimentele nutritive destinate pierderii kilogramelor nedorite, se remarca produsul COF 1200, acesta fiind un produs 100% natural, conceput in laboratoarele din Belgia si din Franta, ce asigura echilibrarea greutatii corporale.

Inceputul unui nou an este ocazia perfecta pentru stabilirea unor reguli simple care sa ne asigure un stil de viata cat mai sanatos. In acest sens, NEI Medica a intocmit o lista orientativa pentru cei care isi propun ca 2014 sa decurga fara...

Zeolitul este detoxifiant, antioxidant, regleaza PH-ul organismului, antitumoral deoarece distruge celula tumorala, o absoarbe si o elimina prin schimb cationic.

Zeolitul este detoxifiant, antioxidant, regleaza PH-ul organismului, antitumoral deoarece distruge celula tumorala, o absoarbe si o elimina prin schimb cationic.

Cu totii admiram zambetele albe ale vedetelor. Mai mult, ne dorim ca si dintii nostri sa arate astfel. Din acest motiv, NEI Medica Asist va ofera cateva sfaturi, pentru ca dintii dumneavoastra sa ramana albi, sau sa isi recapete albul...

Linkuri sponsorizate


Karaoke Muzica Romaneasca
Vanzare muzica karaoke romaneasca dupa negative stereo cu versuri ce se coloreaza sincron pentru ghidare
Promovare gratuita
Promovare gratuita in catalog web premium. Inscrie-te acum!
Showroom cu vanzare directa de site
Concept unic in Craiova si nu numai, site-uri la numai 315 Ron (domeniu.ro, gazduire, actualizare gratuita si promovare)

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]