Psihologu`

www.psihologu.ro/
Categoria
Psihologie
Timp încărcare:
1.173 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
42.03 Kb
Adresa url:
www.psihologu.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Psihologu`'. Administratorii psihologu.ro/ pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 1

Comentarii si sugestii

vanesa
11 august 2009
Dna doctor...As dori sa ma ajutati cu o mica problema care ma framanta in ultima vreme.Acum o saptamana am inceput niste cursuri de maseor si acolo avem ca profesoara o dra in jur de 30 ani care ne intelegem foarte bine cu ea.Bineinteles ca la curs suntem nevoiti ca toti cursantii sa ne masam intre noi,ceea ce eu am refuzat din cauza pudorii la care dra profesoara s-a suparat si mi-a zis sa nu se mai repete data viitoare.A-2a zi am acceptat sa fiu masata.A urmat si a-3a zi la care dra a refuzat sa fiu masata spunandu-le colegilor mei: \'\'ca la ea ce sa masam pielea si osul?\'\'M-am simtit foarte prost de atunci si nu reusesc s-a intreb carui fapt se datoreaza aceea afirmatie.Eu am o constitutie de 1.68 si 57 kg.Printre cursanti mai exista si persoane mai slabute ca mine pe care dra nu le refuza la masaj.De aceea nu inteleg de ce nu mai vrea sa fiu masata...Va multumesc anticipat!

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul psihologu` sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din psihologie