Masurile de securitate de pe aeroporturi

Fie ca am calatorit deja cu avionul, fie ca planuim sa facem asta in viitor, stim cu totii ca masurile de securitate de pe aeroporturi sunt drastice, dar necesare. NEI Guard va informeaza cu privire la acestea, pentru a stii ce este permis si ce nu.

In primul rand, daca mergeti sa luati pe cineva de la aeroport, trebuie sa stiti ca exista zone special amenajate pentru stationarea autovehiculelor. Orice masina parcata in zonele interzise, semnalizate in acest sens, va fi ridicata sau blocata.

De asemenea, este interzisa lasarea bagajelor nesupravegheate in zonele publice, restrictionate. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la distrugerea bagajului, sau confiscarea sa din motive de securitate.

In ceea ce priveste intrarea in zona de filtre pentru control, au acces la aceasta doar posesorii unei carti de imbarcare valabile. Aici, pasagerii vor prezenta toate obiectele din buzunare (inclusiv ceasul) responsabililor de securitate. De asemenea, isi vor da jos paltoanele, curelele, sacoul, etc. Aparatele electrice, laptop-ul, aparatele foto trebuie si ele prezentate.

Persoanele cu stimulator cardiac trebuie sa informeze responsabilii de securitate inainte de a trece prin poarta pentru detectarea metalelor.

Alte reguli de securitate pe aeroport (si in avion) fac referire la obiectele interzise la transport (arme de orice fel, substante inflamabile). Noile reglementari UE interzic si transportarea unei cantitati mari de lichid. Acesta trebuie depozitat in recipiente de plastic transparente, de cate 100 ml si trebuie prezentate spre examinare.

Chiar daca unele reguli se pot dovedi neplacute, trebuie tinut cont de faptul ca acestea au rolul de a va oferi o calatorie sigura si cat mai placuta.

 

Conteza pe NEI!

NEI GUARD, alaturi de NEI Fire Protection, NEI Medica Asist, Compania de detectivi NEI, NEI Electric Distributie, NEI Management Consulting, NEI Pandorra Business Management, Nei Technics & Strategies, Alfatrust S.A, NEI Hr Solutions si NEI & RC Consulting formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate și implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI GUARD s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie,paza, monitorizari si interventii, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice si securitatea informatiilor.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate și protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Brasov, Constan?a, Arad, Arges, Bran, Costinesti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Dolj, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mangalia, Mehedin?i, Moeciu, Olt, Oradea, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Sinaia (Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Zamora), Suceava, Teleorman, Timisoara, Valcea.

Informatii suplimentare pot fi gasite: http://www.neiguard.ro  – 021 9502

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro

NEI Guard
Str. Ghiozdanului, nr. 6A
Sector 1, Bucuresti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99



Articole inrudite

Recomandări pentru organizarea nunții, astfel încât evenimentul mult dorit să fie precum l-ați visat.

Recomandari necesare pentru o buna si indelungata folosire a frigiderelor. Dupa ce v-ati hotarat ce frigider sa cumparati, sau daca va mutati si vreti sa luati si frigiderul el trebuie transportat. Regula la transportul unui frigider...

Luna decembrie este una dintre lunile cu cel mai crescut nivel de infractionalitate. In aceasta perioada din an, hotii profita de traditii si de vacante, intensificandu-si activitatea. Pentru ca anul acesta, sarbatorile sa fie ferite de...

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa beneficiati de o escorta V.I.P? Fie ca a-ti facut-o, fie ca nu, NEI Guard va ofera cateva informatii despre ce inseamna de fapt acest serviciu si ce beneficii va poate aduce.

Firma Curierat Rapid Bucuresti - Raspunde necesitatilor pietei de profil, dar fiind de-asemenea pregatiti pentru a face fata tuturor provocarilor de curierat rapid Bucuresti.

Cei mai multi proprietari de locuinte traiesc cu impresia ca majoritatea spargerilor se petrec in timpul noptii deoarece intunericul asigura acoperirea necesara pentru infractori. In realitate, infractiunile ce se petrec noaptea sunt motivul...

Linkuri sponsorizate


Anunturi publicitare
Anunturi de mica publicitate in cele mai cunoscute ziare din tara. Simplu si comod, din fata calculatorului tau.
Promovare gratuita
Promovare gratuita in catalog web premium. Inscrie-te acum!
Tractari 0723632819
Tractari Auto Non-Stop, Remat, Utilaje, Asistenta Rutiera In Europa. Transport autoturisme pe platforma.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]