Nu rata Poiana Brasov iarna!

Poiana Brasov este una dintre cele mai frumoase statiuni ale Romaniei, care isi ofera cu generozitate splendidoarea si vara si iarna, pentru toata lumea. Strajuita de muntii Postavaru, Bucegi, Piatra Craiului si Piatra Mare, care o invaluie cu piscurile lor si padurile vesnic verzi pana in apropierea caselor, Poiana Brasov, este regina incontestabila a sporturilor de iarna din Romania. Poiana are deja o reputatie bine stabilita printre iubitorii sporturilor de iarna, mai ales ca, atunci cand ninge, devine un peisaj feeric, desprins parca din basmele cu zane.

Datorita partiilor cu grade multiple de dificultate, atat bunii cunoscatori intr-ale ski-ului, cat si incepatorii, pot petrece clipe minunate de relaxare aici. In functie de aptitudinile sportive ale fiecaruia, Poiana Brasov pune la dispozitia turistilor noua partii de ski, cu grade de dificultate diferite si cu lungimi intre 300 si 3.820 m, dintre care se evidentiaza o partie olimpica, trei pentru coborare si slalom urias si o partie pentru slalom special. In plus, cei care se tin bine pe ski-uri si sunt pasionati de viteza, pot schia si pe nocturna, atunci cand zapada este mai tare, iar schiurile aluneca ametitor.

Reteaua de transport constituie alt atu important al statiunii, fiind moderna si foarte bine dezvoltata, asa ca schiorii se pot bucura din plin de zapada si partie, concentrandu-se asupra sportului si nu asupra modului de acces pe partii. Astfel, accesul pe versantii Masivului Postavarul este asigurat de doua telecabine, o linie de telegondola si linii de teleschi care functioneaza sezonier.

Hotelurile si pensiunile sunt pline tot timpul anului, asa ca pentru a fi siguri ca isi pot petrece vacanta aici exact cand si cat doresc, turistii isi fac de cele mai multe ori rezervari din timp, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, doar este “cool” sa le petreci in Poiana! Ofertele de cazare au preturi care se pliaza pe toate buzunarele, mai rezonabile la numeroasele si primitoarele pensiuni, si desigur, mai piperate la hotelurile de lux, care au insa si alte facilitati.

Spre exemplu, pentru Craciun hotelierii au doua tipuri de oferte: un pachet cu trei nopti de cazare cu mic dejun si cina festiva si unul cu cinci nopti de cazare cu mic dejun si cina festiva. In pachet intra si accesul gratuit la sauna, fitness, jacuzii, piscina, in functie de dotarile hotelului, dar si cadouri de la Mos Craciun pentru cei mici.

Preturile pornesc de la 150 de euro de persoana la un hotel de doua stele si ajung pana la 300 de euro de persoana, la un hotel de cinci stele. Asta pentru pachetul de 3 nopti. Pachetele de cinci nopti se vand cu preturi pornind de la 200 de euro de persoana pana la 400 de euro de persoana.

Daca ati obosit pe partie si doriti sa va si distrati putin, va stau la dispozitie discotecile si cluburile din statiune, care nu sunt tocmai putine.

De cele mai multe ori, Poiana Brasov beneficiaza de un strat satisfacator de zapada incepand cu mijlocul lui decembrie si pana la sfarsitul lui martie, iar patura de zapada are o grosime suficienta si pentru ski si pentru sanius, asa ca aveti tot timpul sa fiti unul dintre turistii care fac sport, se distreaza, dar se si relaxeaza si isi ingrijesc sanatatea in Poiana Brasov, uitand de stresul si problemele vietii de zi cu zi.


Pentru mai multe informatii vizitati <a href="http://www.bookingexpert.ro" target="_blank">bookingexpert</a>.



Articole inrudite

Piata inchirierilor auto este foarte dispersata si apar din ce in ce mai multe astfel de firme. Unii ar spune ca sunt prea multe, insa doar atunci cand ai nevoie de o masina, iti dai seama cat de important este sa ai o oferta generoasa de...

Inchirierea masinii – este un serviciu, care iti permite sa pastrezi ritmul de viata, in timp ce masina ta este in reparatii.

Serviciile de mutari pentru firme sunt esentiale in cazul in care trebuie sa isi schimbe sediul. Mobilierul, echipamentele de mari dimensiuni precum imprimantele si altele, toate trebuie sa fie transportate in conditii de maxima siguranta.

Multe dintre locurile de vacanta pe care le poti alege pot fi indepartate si imposibil de ajuns pe jos. Cam acestea fiind spuse, din nevoia de intimitate si confort, va fi nevoie sa folosesti servicii rent a car.

O buna firma de rent a car poate fi greu de gasit. Identificarea celui mai bun pret poate fi chiar si mai dificil. Cu oferte atat de diverse la tot pasul, gasirea celei mai bune masini si cel mai bun pret poate parea o sarcina imposibila.

Ca in orice domeniul, si in cel de transport mobila, clientii sunt cei mai importanti. Emoving lucreaza separat cu nevoile diferite ale fiecarui client la cea mai buna calitate pentru ca ei sa stea linistiti si fara griji.

Linkuri sponsorizate


Cadouri online inedite!
Un magazin online diferit care va ofera o varietate mare de cadouri originale!
Tuning Auto
Accesorii tuning exterior: stopuri led, faruri angeleyes, faruri dayline, eleroane, pleoape
Ayurmed
Stiinta vietii la tine acasa. Produse din plante cu calitati specifice pentru mai multe afectiuni.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]