Jocurile pentru copii

Oricarui copil ii place sa se joace. Cu cat mai mult se joaca si mai ales cat de interesante sunt jocurile pentru el, cu atat mai mult devine fericit.
Iata de ce, jocurica.ro  intampina cu entuziasm dorintele celor mai mici dintre utilizatorii de jocuri gratuite, disponibile online.
Cu un continut extrem de atent selectat pentru copii, le punem la dispozitie nu simple jocuri, ci mai ales renumitele jocuri strategie, menite sa ii dezvolte intr-un mod cat mai armonios si sa ii pregateasca pentru viata, inca de la cele mai mici varste.
Pentru ca site-ul nostru este usor de utilizat indiferent de varsta, copiii nu fac exceptie de la acest avantaj: deopotriva jocuri gratuite, cei mici au avantajul de a se juca online, patrunzand la un click distanta in lumea magica a copilariei.
 
Categoria "jocuri copii" prezenta pe platforma noastra, ofera copiilor jocuri adecvate varstei lor, precum Pisica cu Pelerina, Lumina Soarelui, Maimutele fericite, Ferma iepurasului,  iar acestea sunt doar cateva exemple.
Insa cand ne gandim la copii, nu ne gandim doar la modul general. Tocmai de aceea am inclus in cadrul jocurilor online, jocuri pe categorie de sex, pentru baietei si fetite, jocuri gratuite si ele ca de altfel toate jocurile pe care le punem la dispozitie.
In acest sens, fetitele pot alege dintre jocuri Injectii, Floraria vesela,  sau Cosul de cumparaturi, in timp ce baieteii pot juca Roti de jeleu, Razboi pe caiete, sau Batman vs Freeze. Si desigur sa nu uitam de personajele lor preferate: papusa Barbie, Scooby Doo, si Tommy Gun.
 
Instructive si educative, jocurile pentru copii, etalate pe 4 pagini, includ si jocuri ce le dezvolta copiilor o preferinta pentru o anumita meserie, invatandu-i de mici notiunile elementare si aratandu-le drumul spre invatare: Doctor Stomatolog, Doctor Veterinar, Doctori Chirurgi, Gradinarul, fotograful Vanessei, Pozeaza Vedeta, Lumea picturii sunt doar cateva dintre jocurile  gratuite online care le dezvolta simtul estetic, empatia si grija fata de mediul inconjurator. Mai mult decat atat, multi dintre copii isi dezvolta inca de la cele mai mici varste, prin intermediul jocurilor de tip desen, pictura sau fotografie, inclinatia catre arta.
 
Si cum in categoria jocurilor pentru copii, jocurile logice sunt foarte apreciate si recomandate copiilor, jocurica.ro intelege importanta acestora in dezvoltarea cognitiva a copilului, pregatindu-l totodata pentru o gandire optima si pentru solutionarea problemelor inca de la varste mici. Venind in asentimentul educatorilor si parintilor, am inclus in cele 27 de categorii de jocuri puse la dispozitie gratuit si categoria jocuri strategie adresata copiilor mai mari.
De ce? Raspunsul este foarte simplu: invatand sa construiasca si sa asambleze,  jucandu-se puzzle sau sah si chiar jocuri de lupta  sau cu diverse vehicule (avioane, masini),  copiii invata sa gandeasca logic, sa gaseasca raspunsuri si solutii la situatiile impuse de natura jocului si sa comunice.
 
Iar in aceasta privinta, chiar daca suntem o platforma de jocuri gratuite online si in consecinta, comunicarea este perceputa dinafara utilizatorilor ca fiind mai greoaie, am venit cu o idee care va placea cu siguranta parintilor: cei mici vor interactiona si vor comunica cu utilizatori de varsta lor, infiripand noi prietenii, deoarece jocurica.ro  reprezinta in fapt o comunitate online, o mare familie, unde utilizatorii comunica virtual intre ei. 
 
Asadar, dragi parinti, va puteti incuraja copii sa se joace, fara teama ca nu cumva cei mici sa devina izolati. Ii puteti initia chiar dumneavoastra in jocurile copilariei, dupa care le puteti lasa optiunea de a se juca singuri. Site-ul nostru este usor de utilizat, toate jocurile sunt gratuite, online si cu descriere in limba romana, ceea ce ii va invata pe copii sa isi consolideze citirea limbii materne si invatarea jocului intr-un ritm alert.
Daca au permisiunea de a-si crea un profil personal, cu alte cuvinte de a-si crea un cont pe platforma noastra, vor avea avantaje legate de alcatuirea de topuri prin manifestarea preferintelor,  legarea de noi prietenii si participarea la concursuri.
Daca au peste 14 ani pot intra personal in posesia premiilor, daca nu, dumneavoastra veti fi cei carora le vom inmana premiile.
 
Si dat fiind spiritul de competitie generat de concursuri, dar si responsabilitatea data de natura jocurilor, veti castiga chiar dumneavoastra cel mai important premiu: un copil pe care va puteti baza in viitor si in ale carui decizii veti avea deplina incredere. 
Echipa noastra va invita asadar sa accesati cele mai bune jocuri gratuite  pentru copii si va da un sfat: nu omiteti categoria "jocuri strategie". Sunt ideale atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.
Echipa jocurica.ro va ureaza spor la joaca !


Articole inrudite

Le folosim zilnic, fie la prepararea cafelei de dimineata sau a mancarii, fie ca sa ne aprindem tigarile, cand ramanem fara bricheta. Ne referim, desigur, la chibrituri, instrumente pe cat de simple si de uzuale, pe atat de importante in...

Fiecare nunta dispune de un anumit buget, iar planificarea nuntii trebuie sa fie cu adevarat ireprosabila

Jocurile Motocross online pot fi accesate pe Internet, de pe site-uri care ofera jocuri online. Motocicletele sunt vehicule de teren care pot fi operate pe autostrazi sau grumuri grele. In acest scop, campionate si curse sunt tinute peste...

Ce este horoscopul? Horoscopul te anunta ce CONDITII te asteapta in viitor, dar nu poate sa decida ce vei face tu si care vor fi urmarile.

Linkuri sponsorizate


Karaoke Muzica Romaneasca
Vanzare muzica karaoke romaneasca dupa negative stereo cu versuri ce se coloreaza sincron pentru ghidare
Promovare gratuita
Promovare gratuita in catalog web premium. Inscrie-te acum!
Showroom cu vanzare directa de site
Concept unic in Craiova si nu numai, site-uri la numai 315 Ron (domeniu.ro, gazduire, actualizare gratuita si promovare)

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]