Administratia Nationala a Drumurilor din Romania

Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

www.cnadnr.ro/
Categoria
Administratie
Timp încărcare:
0.11 sec
Apreciere:
Dimensiune pagina
28.808 Kb
Adresa url:
www.cnadnr.ro
Vizitati:

Știri și noutăți, oferte și anunțuri

Nicio stire, oferta sau anunt de la 'Administratia Nationala a Drumurilor din Romania'. Administratorii cnadnr.ro/ pot adauga stiri si oferte dupa autentificarea pe federal.ro.

Date de contact

Numarul de telefon nu a fost specificat.
Comentarii și sugestii: 18

Comentarii si sugestii

cm
18 iunie 2006
Un site la nivelul drumurilor din romania. :(
4fun
14 august 2006
Acest site spune tot despre competenta celor pe care-i reprezinta :((
ioan timofte
17 noiembrie 2006
Nici o informatie utila, nici un nr.de contact.Mai e mult pana la autostrada.
un sofer
12 decembrie 2006
un site ramas in urma cu un secol, ca si drumurile .... (nota cu minus nu merge?)
radut geta
22 decembrie 2006
pana la data de azi,22.12.2006 nu a-ti emis noul atipild de rovinieta.Am luat rovinieta pe anul 2007 cu atipild valabil 2005/2006.Astept explicatie.
tex99pL
27 mai 2007
citi bani iau astia care se ocupa cu saitu asta? dfar cei de la and care ar trebui prin fisa postului sa puna informatiile pe retea? ce sait e kk, prescolarii au saituri mai bune
o studenta
11 iulie 2007
un site care nu spune absolut nimic! proiectul meu la informatica contine mai multe informatii!!!
incepator
3 ianuarie 2008
situl va reprezinta capacitatea voastra de.....ceva lipsa
infractor
27 iunie 2008
Rovigneta nu se gaseste nicaieri. Nu sunt in stare nici sa ne ia banii.
B20JGG
30 octombrie 2008
In sec XXI (douazecisiunu pentru ANDR) nu sunteti in stare sa faceti un site oficial de unde sa poata afla omul macar distantele legale intre localitatile din Romania. Si desi pentru acest site se cheltuiesc zeci de mii de euro. Spaga cui e?
dfgjh
23 decembrie 2008
Macar si fi pus o harta cu tronsoanele aflate in executie. Slabut site... precum si starea drumurilor si situatia cu rovinetele (care nu se gasesc mai nicaeri)
Adi
12 martie 2009
Am calatorit prin multe tari din UE, dar asa drumuri proaste nu am vazut nicaieri ! Pentru ce platim aceasta RoVineta ? Ar trebui sa va fie rusine sa cereti bani de la noi, avand in vedere drumurile de foarte proasta calitate ! In alte tari platesti vineta, platesti taxa de autostrada, etc....dar macar mergi pe sosele bune si foarte bune, unde condusul e o placere ! Ca sofer, nu ai cum sa fii relaxat pe drumurile din Romania, ptr ca stai cu ochii numai gropi si cauti sa nu "incasezi" prea multe. Mergi cu 10-20 km/h pe unele portiuni si intarzii foarte mult....astfel fiind nevoit sa mergi mai repede decat ar trebui pe micile portiuni unde soseaua ...macar nu are gropi !...Ar trebui sa inventati un semn de circulatie "Atentie drum distrus" sau Atentie drum cu gropi"....nu mai folositi "Atentie drum cu denivelari" ca nu reflecta calitatea adevarata a portiunii de sosea semnalizata ! Domnilor, o tara fara drumuri bune, nu are cum sa se dezvolte ! Asta e primul pas absolut necesar !
gabi911
16 decembrie 2009
sunt oameni prinsi in zapada in Buzau si Ialomita , bai criminalilor cu salarii mari, huooooo
adi
24 ianuarie 2010
in jud giurgiu sunt praf drumurile in special in com gostinari mironesti
claudiu
7 februarie 2010
ce e de facut???? sunt blocat in Slobozia...de vina e ca ''ninge'' nici o masina de dezapezit...doar Politia sa opreasca circulatia. Merita TAXA DE DRUM platita?? vin din Constanta si merg la Brasov,vreau nu vreau vizitez Slobozia ca cineva nu isi face treaba..asta am vrut..asta avem!!!! fara cuvinte
ionela
8 februarie 2010
rusine autoritatilor locale ..in comuna gheorghe lazar din judetul ialomita nu e poate circula.drumurile sunt blocate, oameni care trebuie sa ajunga la servici nu au reusit in nici un fel, au ales sa mearga pe jos pana in comuna bucu asta numai ca sa poata ajunge la servici sa nu fie dati afara....puteau initial sa dea cu antiderapant si sunt convinsa ca se circula mult mai usor....Am colindat aproape toata europa da asa ceva nu am intalnit...cetatenii din statele europene raman maxim 5-7 ore blocati dar apoi circula fara probleme ..in schimb in romania platimtaxe si impozite pana ne ia gaia si uite cum ne rasplatesc.si au pretentii sa platim taxa de drum.Ar fi foarte bine sa se intrebe daca chiar merita,daca chiar avem un motiv de multumire si sa ne traga inima sa mai si platim.RUSINE....Multumim ROMANIA suntem mandra de tine
marius
25 aprilie 2010
Sunt curios daca responsabilii cu starea drumurilor cunosc situatia lui DN 5C ! Arata ca dupa un bombardament ! FRATILOR CE DRACU AVETI DE GAND !!!
adrian
3 mai 2011
in jud giurgiu in satul mironesti este un drum care va rugam sa mergeti sa filmati este drumul oaselor o bataie de joc un drum inpartit intre cjg si adm nationala a drum.domnilor este un drum in romania care nu se poate circula intre sate oameni care ne conduc i si bat joc de noi romani

Adaugă comentariu sau sugestie

Pentru comentarii privind siteul administratia nationala a drumurilor din romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.
Nume complet:
Email (nu se afiseaza):
Nota:
Comentariu / Impresie:
  caractere ramase
Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Legaturi sponsorizate

Alte site-uri din administratie