Sfaturi care va asigura sanatatea

La inceputul fiecarui an, ne facem lista cu obiectivele pe care dorim sa le atingem pana in decembrie. E momentul prielnic pentru decizii si lucruri noi, insa de multe ori uitam de sanatate, sau nu stabilim clar ce dorim sa facem pentru ne pastra intr-o conditie fizica buna. NEI Medica s-a gandit si a facut o lista cu cele mai importante sfaturi ce merita urmate:

1. In primul rand, faceti controale medicale regulate, la 6 luni. Analizele de sange obisnuite pot indica din timp o problema care, aflata la inceput, poate fi usor tratata. De asemenea, vizitele la stomatolog si la ginecolog (daca sunteti femeie) va pot scapa de multe batai de cap. Nu sunteti nerabdatori sa va stiti sanatosi?

2. In al doilea rand, nu ignorati simptomele. Daca va supara ceva in mod constant, e bine sa consultati un medic specialist. Poate fi vorba de o problema banala, dar poate fi si ceva mult mai grav.

3. Organismul are nevoie de odihna pentru o buna functionare. Chiar daca poate parea un cliseu, somnul chiar trebuie sa dureze 8 ore, astfel incat celulele obosite sa se poata reface in timpul lui. De asemenea, atunci cand sunteti la munca si va simtiti foarte obositi, luati o scurta pauza, de 10 minute. Va va ajuta sa va puneti ordine in ganduri si sa va relaxati.

4. Mancati mai multe fructe si legume, precum si mancare pregatita de acasa. Desi e mai simplu sa mergeti la un fast-food sau la un restaurant, nimic nu se compara cu mancarea gatita chiar de dumneavoastra.

5. Faceti sport. Poate ca nu puteti sa faceti clasicele 30 de minute de miscare zilnica, dar mergeti pe jos de fiecare data cand aveti ocazia si incercati sa ajungeti macar de 2 ori pe saptamana la sala. Miscarea e utila organismului si psihicului, deopotriva, omul nefiind o fiinta sedentara. In plus, ajuta si la eliminarea kilogramelor in plus, de care toti ne dorim sa scapam.

6. Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma sfat, este sa renuntati la tigari si la alcool. Cu timpul, acestea afecteaza organismul, slabindu-l. Chiar daca e greu pentru fumatori sa se abtina de la tutun, odata ce au luat aceasta decizie, devina din ce in ce mai usor, iar starea de bine se va instala treptat.

Speram ca sfaturile noastre va sunt de folos in incercarea de a va stabili prioritatile pentru anul 2013. E important sa ne amintim ca orice ne propunem e posibil, daca suntem sanatosi. Cu aceasta ocazie, NEI Medica Asist va ureaza la multi ani si cat mai multa sanatate!

 

Clinica  NEI Medica Asist, situata in strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize, personal medical de specialitate dedicat si profesionist.

Serviciile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati medicale menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.

MEDICINA DE LABORATOR, PSIHOLOGIE, NEUROLOGIE, OFTALMOLOGIE, ORL, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.

Informatii suplimentare pot fi gasite:  www.neimedica.ro

Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@neipandorra.ro

NEI Medica Asist

Str. Johann Strauss nr. 2A
Sector 2, Bucuresti
Mobil: (+40) 742.044.510
Fax: (+40) 213.10.00.99



Articole inrudite

Doamna Dr. Ruxandra Dumitrescu ne prezinta cauzele aparitiei fibromului uterin si manifestarile acestei afectiuni. Ce este fibromul uterin? Fibromul uterin se mai numeste si leiomiom si miom, si reprezinta o masa de tesuturi crescute anormal...

Printre suplimentele nutritive destinate pierderii kilogramelor nedorite, se remarca produsul COF 1200, acesta fiind un produs 100% natural, conceput in laboratoarele din Belgia si din Franta, ce asigura echilibrarea greutatii corporale.

Inceputul unui nou an este ocazia perfecta pentru stabilirea unor reguli simple care sa ne asigure un stil de viata cat mai sanatos. In acest sens, NEI Medica a intocmit o lista orientativa pentru cei care isi propun ca 2014 sa decurga fara...

Alaturi de pericolul pe care il prezinta alimentatia industrializata asupra sanatatii organismului, din cauza substantelor daunatoare sanatatii pe care le contin, utilizarea aparatelor electronice reprezinta o alta cauza a imbolnavirilor,...

Zeolitul este detoxifiant, antioxidant, regleaza PH-ul organismului, antitumoral deoarece distruge celula tumorala, o absoarbe si o elimina prin schimb cationic.

Zeolitul este detoxifiant, antioxidant, regleaza PH-ul organismului, antitumoral deoarece distruge celula tumorala, o absoarbe si o elimina prin schimb cationic.

Cu totii admiram zambetele albe ale vedetelor. Mai mult, ne dorim ca si dintii nostri sa arate astfel. Din acest motiv, NEI Medica Asist va ofera cateva sfaturi, pentru ca dintii dumneavoastra sa ramana albi, sau sa isi recapete albul...

Linkuri sponsorizate


Cadouri online inedite!
Un magazin online diferit care va ofera o varietate mare de cadouri originale!
Tuning Auto
Accesorii tuning exterior: stopuri led, faruri angeleyes, faruri dayline, eleroane, pleoape
Ayurmed
Stiinta vietii la tine acasa. Produse din plante cu calitati specifice pentru mai multe afectiuni.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]