Lista actualizată de înscriere în directoare

Principala problema care intervine in realizarea procesului de inscriere in directoare este gasirea unei liste de directoare actualizate. Pe forumuri si diverse siteuri pentru webmastari mereu se cauta recomandari in aceasta privinta.

Cele mai multe din siteurile care ofera servicii de inscriere in directoare, nu pun la dispozitie o lista completa si updatata a acestora. La o simpla verificare se poate sesiza prezenta unor directoare inaccesibile sau chiar unele care nu mai au statut de director. Din acest motiv aceasta lista de directoare vine in intampinarea webmasterilor si a celor care au nevoie de un astfel de instrument indispensabil pentru optimizarea siteurilor. Acest serviciu este gratuit si contine directoarele romanesti si straine in care se pot inscrie siteurile romanesti. Lista este conceputa cu detalii privind directoarele si modul de functionare al acestora, astfel incat sa usureze munca celor care o folosesc. Un aspect important este ca directoarele funcționale sunt separate de cele nefunctionale, nerecomandate sau contra cost. Sunt incluse si o parte din directoarele contra cost, pentru cei care sunt dispusi sa plateasca in acest sens.

Cele nerecomandate au fost setate astfel, din diverse motive cum ar fi: la accesarea paginii directioneaza catre alte siteuri, contin foarte multe reclame sau folosesc coduri ancora de tip pop up.

Se pot gasi si directoare de nisa, insa acestea accepta siteuri doar din anumite domenii, fiecare specificand acest lucru.

Directoarele din lista sunt sortate dupa page rank si se poate vedea numarul de pagini indexate in cele mai importante motoare de cautare. Vechimea directorul este de asemenea specificata, fiind un lucru important in Seo. Pe langa directoarele gratuite, mai exista si o parte care ofera un cod ancora, ce trebuie inclus pe o pagina a siteul insris. Acestea sunt directoare cu link reciproc obligatoriu, inscrierea nu este acceptata fara prezenta acelui cod in site, acest lucru fiind verificat. Specialistii in Seo urmaresc in general inscrierea in directoarele gratuite.

Lista de directoare este sortata si dupa alta criterii importante, care fac doar sa simplifice aceasta munca de inscriere in directoare. Cei care doresc sa contribuie la dezvoltarea listei, o pot face adaugand directoare noi sau altele fata de cele care deja exista. Conditia este ca acestea sa fie functionale si cu adevarat utile.

Spor la inscrieri!



Articole inrudite

Un serviciu de gazduire site de incredere este important pentru ca situl tau sa ajunga la publicul tinta. Trebuie sa stii ce servicii sunt importante pentru tine inainte de a incepe sa faci cautari.

Continutul a devenit unul din cele mai importante semnale seo pentru motoarele de cautare. Un articol interesant si bine targetat este cautat, gasi si citit.

Orice webmaster sau firma specializata in seo apeleaza mai mereu la inscrieri intr-o lista mai mult sau mai putin selectata de directoare sau la astfel de servicii. Dar cum se fac inscrierile in directoare in mod corect pentru o buna...

Linkuri sponsorizate


Monitorizare video
Sisteme video de supraveghere, monitorizare si inregistrare video Wireless! Oferta speciala!
Comercializare produse JANE
In magazinul nostru virtual veti gasi produse pentru copii marca JANE SPANIA: carucioare, scaune auto, balansoare, etc.
Primadigital
Noile Imprimante CD/DVD automate Primera Disc Publisher Xi Autoprinter. Capacitate 100 discuri. Pret mai mic, productivitate mai mare.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]