Optimizarea unui site prin continut

Sunt multe forme practice si utile de a promova si optimiza un site. Pe langa inscrierile in directoare, activitatea in retelele de socializare, pe forum-uri si bloguri, in comunitati de nisa, o modalitate din ce in ce mai importanta o reprezinta continutul relevant si de calitate.

Degeaba un site beneficiaza de publicitate si are un link building puternic, daca continutul acestuia nu este util si atragator sau link-urile catre site nu vin si prin continut interesant. Link building-ul prin continut este vazut foarte bine de motoarele de cautare.  Link-ul intergrat intr-un articol arata natural si transmite semnale seo mult mai puternice fata de link-urile simple. Pe langa asta, traficul generat de aceste link-uri este mult mai targetat si implicit mult mai calitativ. 
 
Trebuie insa acordata o atentie sporita si continutului de pe paginile site-ului promovat. Este foarte important ca acesta sa fie usor de citit, expresiv si mai ales folosiotor pentru vizitatorii site-ului. Cand un site este improspatat des cu un continut nou si interesant, acesta isi imbunatateste pozitia in motoarele de cautare si in acelasi timp si numarul de vizitatori.
 
Daca un webmaster nu are timp sau nu este mereu inspirat sa scrie continut relevant pentru site-ul sau, poate apela la serviciile unui content writer. Preturile pentru aceste servicii sunt diferite, iar calitatea articolelor scrise este de asemenea diferita. Pe site-urile unde acestia isi prezinta serviile au si articole scrise de ei, iar astfel se poate evalua standardul calitatii. 
 
Articolele scrise de content writeri pot fi create pe temele cerute si publicate pe alte site-uri, trimise pe emailul clientului sau scrise direct pe propriu lui site, daca acesta furnizeaza datele de acces pentru asta. Site-ul www.contentwriting.ro ofera astfel de servicii iar exemple despre modul in care sunt scrise articolele se pot gasi pe pagina de articole.
 
Bineinteles, este important ca articolele sa fie scrise corect din punct de vedere gramatical, sa fie interesante, folositoare, iar acest lucru depinde foarte mult de talentul si priceperea fiecarui content writer. 
 
Continutul mai poate fi generat uneori si prin participarea activa a utilizatorilor pe site, dar acest lucru depinde mult de natura interactiva a site-ului respectiv. Indiferent  de modul in care este furnizat continutul, acesta ramane cea mai importanta modalitate de optimizare si promovare a unui site.


Articole inrudite

Un serviciu de gazduire site de incredere este important pentru ca situl tau sa ajunga la publicul tinta. Trebuie sa stii ce servicii sunt importante pentru tine inainte de a incepe sa faci cautari.

Orice webmaster sau firma specializata in seo apeleaza mai mereu la inscrieri intr-o lista mai mult sau mai putin selectata de directoare sau la astfel de servicii. Dar cum se fac inscrierile in directoare in mod corect pentru o buna...

Lista de directoare romanesti si straine, sortata dupa diverse criterii relevante pentru inscrierea site-urilor in directoare.

Linkuri sponsorizate


Dresaj caini
Dresaj de companie, socializare, problemele de comportament. Un caine educat, un prieten adevarat!
Ayurmed
Stiinta vietii la tine acasa. Produse din plante cu calitati specifice pentru mai multe afectiuni.
Tractari 0723632819
Tractari Auto Non-Stop, Remat, Utilaje, Asistenta Rutiera In Europa. Transport autoturisme pe platforma.

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]