Internet Explorer 8, cel mai securizat browser pentru cumparaturile online

Internet ExplorerConform unui clasament global al securitatii online, realizat de compania NSS Labs cea mai noua versiune de browser de la Microsoft, Internet Explorer 8, a ocupat primul loc.

Pe fondul acestei perfomante, divizia din Romania a consortiului american a demarat o campanie de comunicare prin care consumatorii sunt informati despre importanta sigurantei cumparaturilor efectuate prin intermediul site-urilor de vanzari online.

Internet Explorer 8 ofera utilizatorilor ceea ce isi doresc, optiunile sale permitand browser-ului sa fie mai rapid si mai usor de folosit, fiind in acelasi timp mai sigur, atat in ceea ce priveste cumparaturile online, cat si a altor activitati derulate pe Internet.

Noul browser ofera o protectie mai buna impotriva amenintarilor tehnologice si permite consumatorilor sa aiba controlul atunci cand acestia sunt online.

Cu noile caracteristici InPrivate ale Internet Explorer 8, este asigurata stergerea istoricului de cautari, iar paginile de Internet temporare si cele "cookies" nu raman inregistrate pe computer.

Comparativ cu alte motoare de cautare, Internet Explorer 8 beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva phishing-ului din industrie prin lansarea Filtrului Phishing.

Pana in prezent, Internet Explorer 8 a avut peste 275 de milioane de blocari de atacuri informatice.Articole inrudite

Un serviciu de gazduire site de incredere este important pentru ca situl tau sa ajunga la publicul tinta. Trebuie sa stii ce servicii sunt importante pentru tine inainte de a incepe sa faci cautari.

Continutul a devenit unul din cele mai importante semnale seo pentru motoarele de cautare. Un articol interesant si bine targetat este cautat, gasi si citit.

Orice webmaster sau firma specializata in seo apeleaza mai mereu la inscrieri intr-o lista mai mult sau mai putin selectata de directoare sau la astfel de servicii. Dar cum se fac inscrierile in directoare in mod corect pentru o buna...

Lista de directoare romanesti si straine, sortata dupa diverse criterii relevante pentru inscrierea site-urilor in directoare.

Compania Google a anuntat ca a incheiat anul trecut cu un profit net de 6,52 miliarde de dolari, mai mare cu 54% fata de rezultatul din 2008
Microsoft a anuntat ca va oferi o corectare permitand protejarea calculatoarelor contra unui punct slab al navigatorului sau Internet Explorer 6 (IE6)
Yahoo! Messenger - Stresantul status "Connected to". Cel mai utilizat program de mesagerie instant este Yahoo! Messenger dar cei mai multi utilizatori sunt stresati de faptul ca la status le apare mesajul "Connected to".

Linkuri sponsorizate


Suplimente Nutritive
la cele mai bune preturi din tara!
Comercializare produse JANE
In magazinul nostru virtual veti gasi produse pentru copii marca JANE SPANIA: carucioare, scaune auto, balansoare, etc.
IONIZON-umidificatoare, ionizatoare
Expertul tau in purificarea aerului, umidificarea si ionizarea aerului

Stiri si noutati, oferte si anunturi

Creare site
Realizare site web profesional cu design deosebit pentru a atrage mai multi clienti pentru tine sau afacerea ta. Ai parte de urmatoarele servicii web: promovare online, web design, realizare magazin online, creare [...]
Aparat purificare aer Refreshen
Aparat purificare aer cu ionizare negativa si odorizare antibacteriana. Aparatul purifica aerul din incaperi de pana la 80mp in spatiu deschis. Filtreaza aerul prin apa din cuva in care se adauga optional cca 3-5 [...]
Umidificator cu aer rece si ionizator
Umidificator cu aer rece si ionizare negativa. Aparatul foloseste pentru filtrare uleiuri nesentiale antibacteriene si apa rece din cuva, in dilutie de 5ml ulei la 700ml apa de robinet. Uleiul este solvabil in apa. [...]
Odorizante naturale - transport gratuit!
Uleiurile odorizante naturale esentiale Refreshen sunt create special pentru dizolvare in apa rece din cuva aparateleor de purificare Revitalizor. Se pot folosi si in candele ceramice, aspiratoare cu apa, aer [...]
Purificator aer cu transport gratuit!
Purificatorul de aer Revitalisor-Refreshen foloseste ca agent de filtrare apa proaspata de la robinet. In cuva de apa se adauga optional 3-5 ml de ulei esential aromatic antibacterian Refreshen, antialergen, de [...]